Ben dalgalı denizi severim cunku daha eglenceli oluyor heleki dalga gelirken dalmak ayrı bi' zevk. Adrenalinda cabası.
Siz hangisini daha cok seviyorsunuz?
Siz hangisini daha cok seviyorsunuz?
Her deniz hırçındır aslında... Çünkü her insan ancak kalbinde yarattığı o insanı sever her seferinde. Aslında o denizin tek gemisi sen olsan bile... Aslında tek kaptan sen olsan bile her seferinde yanaştırmayı bilmelisin limana onu asla incitmediğini bilerek. Çünkü sen incittikçe hırçınlaşır deniz... Sen onu üzdükçe tepkisini defalarca vurur yüreğine öldürür seni defalarca. Bir son verirsin artık o limanlara yanaşmaktan. Çünkü çoktan ölmüştür o deniz senin için ve kendisi içinde...
Tabiki ^^
denizi seviyorum ben elbet bazen o da kızar o da kopurur hatta kufur eder zaman zaman da.. bazen ise sadece durur ve ıcınden geçenleri dinler.. oyle veya böyle.. ben denizi seviyorum o ne sekılde olursa olsun onunla güzel vakıt gecırıyorum :)
5-6 yaşımdan beri yüzen biri olarak dalgalı denizleri severim. Dalgadan da korkmam açılırım. Harbi adrenalin bombası. Oh yes.
baban gel gel yapar :/
Hahahahahha. Onun ben... :(
Cevap
29Cevap
Deniz tabanı sadece kumluysa taş ve çakıl yoksa (mersin denizi gibi) dalga olsun olmasın herzaman cam gibi olur.fakat denizin daha temiz olması,suyun sirkülasyonu için dalga şart.
Hele birde rüzgâr olursa kitesurf için bulunmaz fırsat :)
Dalgalı deniz her zaman daha zevkli ve eğlencelidir benim için :) Öyle durgun ve sakin deniz çok gıcık oluyor, ne o öyle uyuz uyuz duruyor. İnsanın yüzesi gelmiyor, hiçbir atraksiyon yok. Dalgalı olsun bizim olsun :)
Sakin denizide dalgalı denizide severim :) dalgalı denizde dalgaların yüzümde patlamasını sakin denizde de kulaç atmaya başladığımda durup arkama bakınca karayı ufacık görmem :) anlatılmaz yaşanır ikiside :D
Sabahları durgun çarşaf gibi uykun açılacak çok çaba göstermeden hem rahat rahat yüzeceksin hem de sporunu yapacaksın, öğleden sonra da dalgalı olmalı, arkadaşlarla güzel vakit geçiriliyor öyle olunca da eğlenceli oluyor :)
Of güzel yerden vurdun çarşaf gibi olacak onunla dans etmeme izin verecek dalgalı olduğunda o beni kontrol ediyor ama çarşaf gibi olduğunda ben onu.. Bayılıyorum o haline aşığım tarif edemiyorum seviyorum..:=)
Sabahın ilk ışıklarıyla ya da gecenin son saatlerinde kıpırtısız bir deniz ve derin bir huzur.
Akşam saatlerinde ise dalgalı deniz.
sadece yüzmek istıyorsam sakin çarşaf gibi deniz severim,
çocuklar gibi atlamalı zıplamalı düşmeli kalkmalı oyun istiyorsam dalgalı denizi severim.
Dalga; adranelin, zevk he ? Bunları söyleyebildiğine göre hiç dalga yememişsin :)
Bir denizci olarak dalganın godfatherını gördüm. İnan bana gerçek bir dalgada adrenalin ve zevk duygularının yerini korku ve çaresizliğin alacağından eminim.
kesinlikle sakin çarşaf gibi olan deniz ya mümkünse dibi cam gibi gözüksün :D dalgalı denizden oldum olası ürkerim ben
şu adrenalin diyenlere genelde şunu söylemek istiyorum. git o zaman okyanusa dalgalarla boğuş artık ne kadar dayanırsan. bakalım adrenalin güzelmiymiş. tabi ki de sakin deniz.
Ben dalgalı severim. Sırf bu yüzden her sene Antalya'^da olmama rağmen özellikle Şileye denize gidiyorum. Bi bölgesi var deli dalgalı. Keyfi farklı
sakin denizde yüzmek daha güzel.dalgalı deniz çok yorucu.
Deniz sevmem, ben hariç her şey var içinde! Havuz olsa olmazmı ya?
böyle atlamayı seviyorum dalgalarda çok eğlenceli oluyor :D
geliyooo hooppaa .b
Dalgalı denizi seyretmeyi severim sadece. Biraz dalgalı oldu mu hiç yüzemem, hemen su yutarım.
Of dalgasız deniz mi olur. Ben "ayakta durulmycak kadar" dalgalı denizi seviyorum :))
Muğla - Sarıgerme.
Bi de oranın dalgasına dal :) 383929 km sürüklüyo insanı. 0.25 günde 1 kilo verdim
Tek başıma gitmiş isem dümdüz olsun. .
Arkadaşlarla ise dalgalı olsun ki eğlenelim :)
panama denizi gibi olsa hatta borabora adaları olursa daha iyi olur :D
İstedıgım zaman dalgalı ıstemedıgım zaman sakin. :P
deniz olsunda ister dalgalı ister dalgasız olsun :) yeterki olsun
Dalgalı denizi severim, o halini izlemeyi daha çok severim, huzur verir bana...
ruh halime göre değişir her haliyle deniz iyidir :)
aynen hatta sıcak yaz gününde bol rüzgarlı tatil gününde 3 metreye ulaşan dalgara inanılmaz zevklidir . dalgasız deniz bir nevi havuz işte çok banel
Valla biz her türlü denize giriyoruz. Dalgalı ise yanımıza 5 litrelik boş su bidonu alıp dalgalara dans edîyoruz :)) kıyıda değil açıkta yanlız...
Dalgalı olsun hatta boyumdan büyük olsun ki daha tez gebereyim...
Dalgalı güzel oluyor ama bu sıralar bir fobi oluştu bende çok korkuyorum
en son çocukken girdim bilmiyorum ki unuttuuum :(((
yanımda sevdiğim varsa ister dalgalı olsun ister durgun ..
dalgalı denizi severim ama yüzmekle ilgisi yok . harıka bir görsel başka şeyler düşündrüyor
dala tabıkı .böyle hayvan gibi dalga gelcek üstüne atlıyacaksın sırtın ,göğsün acıyacak,oh mis.
Dalgalı denize uzun süre bakınca başım dönüyo o yüzden düz ama dalgalı da güzel :D
dalgalı denizle çok hızlı yüzemiyorum çarşaf gibi olunca bir bakıyorum ki acayip mesafe yol yapmışım :P bir defasında karayı ufacık görmüştüm sabag 6 sularında palet de vardı
Dalgali denizi kim sever ya. Çarşaf gibi olani tabiki
Sakin denizi daha çok seviyorum,dalgalı olunca genelde bulanık oluyor denizde mi yüzüyorum çamurda mı belli değil
dalgaaaalıııııı. çırpıntılı olmayacak. su bulanır yosun kıyıya vurur belki ama bildiğin deliriyorum keyiften. fena efor (=
Dalgalı iyidir , haşin ve tehlikeli .
<3
ne güzel kızmışsın sen öyle <3
Ne güzel kızmışsın sen öyle ooovovovovvovovov <3
;)))))
dalgalı. o yüzden karadeniz candır <3
<3
yüzüceksem dalgalı izleyeceksem sakin
Ben denizle platonik bir aşk yaşıyorum...
Denizi sevmem, adrenalini dağlarda buluyorum
Dalgalı deniz pislik tutmaz
İzlerken dalgalı, yüzerken çarşaf gibi...
bunlar değilde yağmurda deniz çok güzel olur :)
İzlerken dalgalı, girerken sakin
dalgalı severim bende.
çarşaf gibi sakincecik olacak :)
Her ikisinin de farklı bir büyüsü ve hayali var.
Dalgalı, hırçın... Karadeniz gibi.
<33
ikiside ayrı güzel
<3 made ^^ sen daha guzelsin
luci sen daha güzelsin<3 ama kimse ile paylaşamam seni :(
<3 bende seni paylasamam biz birbirimize aidiz zaten ^^
bu biliyordum baştan itibaren <3
ben luciferli severim :))
acayip dalgalı olmalı :D
dalgalı denizi severim
beni dinlendirecek olan hangisi ise
Dalgalı denizde yüzmek ayrı bir güzel
Denizde dalga diye bir tekerleme vardi :D
sakin hırçın denize hiç gereek :D
suyun sesi çıksın yeter.
durgun deniz olmalı, dalgalı cok bulanık oluyo
Dalgalı sevmiyorum berrak ve sakin olmalı :)
Tuzlu deniz daha çok hoşuma gidiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar