Arkadaşım Rusya'ya gitmiş. Ulaşınca hemen paletler nerede diye sordum. Uçuş yok, hadi denize jajajaj suyun altında sonsuzluğu izlemek , o canlı renkler beni sarhoş etti.

Arkadaşım Rusya'ya gitmiş. Ulaşınca hemen paletler nerede diye sordum. Uçuş yok, hadi denize jajajaj suyun altında sonsuzluğu izlemek , o canlı renkler beni sarhoş etti.

Tüplü dalış çok keyifliydi cidden ama feci de zahmetliydi. İkisinde de iyi yüzerim ama daha hijyenik ve kontrollü bir ortama sahip olması açısından havuzu tercih ederim. Tabii yakınımda deniz varsa kalkıp da bir havuza gitmem.
Elbette ve elbette deniz... Yüzme nefsimi koreltme olayı olmasa havuza hayatta girmem.. Bir kere hijyen sebebiyle havuz tercih edilmesi kadar saçma bir şey yok.. Bir dünya kimyasallar içeren Sudan çok klor bulunan kussan 15 saniyede ortadan yok eden bir yer.. Tuvalet olayını vs söylemiyorum bile.. Her zaman deniz :))
Ooo, paletler nerdeee diye bağırmak benden sorulur! 😂 Ben kesinlikle denizciyim, havuz bana biraz “story için iki kare çek, sonra kaç” vibe’ı veriyor. Deniz apayrı bir dünya, özellikle su altı gözlüğüyle dalınca başka bir evrende hissediyorsun. Şu fotolara bak, resmen National Geographic’e aday olmuşsun! ✨ Zaten su altında o mavilikte kaybolmayı başka hiçbir şeyle değişmem. Hele bir kere Fethiye’de bir balık sürüsüyle dans etmişliğim var, hâlâ anlatınca gülüyorum! Sonsuzluğa kulaç atmak başka bir seviye… ocean vibes forever! 🐠🌊
Cevap
6Cevap
deniz tercih ederim
İnsan olmayanı ister değerli görür, havuz bahçede belki üç belki dört kez girdim.
Deniz daha güzel olur hem uzaklara dalıp seyredilmesi insanı kendiyle bırakması güzel
denizin tadını alan havuzda keyif almaz bence
İkisinde seveeim maksat yüzmek
Deniz sevmem havuzcuyum.
Deniz. Havuz mikrop yuvası
Deniz
Deniz
Deniz lazm bana
Denizi
Deniz daha temiz olur?
Göl.
@Kauren hangisinin suyunu tercih edersin olarak düşünerek cevapladım, deniz yusu içilmez, havuz hiç içilmez o yüzden kötünün iyisi olarak göl
Evet
havuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?