Eğee tekne ile açılduysam mutlaka açıkta yüzmeyi tercih ederim. Ama kıyıdan açıl deseler asla açılmam. Bunun nedeni de yaşamış olduğum bir kötü denetimden dolayı. Bana nedense teknenin etrafında olması güven veriyor, ne kadar derin olursa olsun..
Kıyıda yüzmeye çimmek denir zaten yüzmek denmez. Benim en az 40-50 m açıkta yüzmem lazım. Etraf insan doluysa hiç sevmem. Ama tekneyle koylara gitmek çok daha keyifli ama. Ya da Antalya'da direk falezlerde girmek. Suya atlar atlamaz derinlik en az 10m ve şu köyü mavi 😂
Yüzme bilemediğim için deniz simidi olmazsa kıyıda boyumu geçemeyecek yerlerde yüzerim. Deniz simidi olursa en sağlam bir şekilde, açıklara doğru giderim.
Kıyıdan fazla uzaklaşmam. Kramp girebilir, ters akıntı denk gelebilir. 2 metre ile 20 metre arasinda fark yok, deniz temizse. Ancak ciğerleri açmak için enine uzun yüzerim.
Açıklarda yüzmeyi varsa dubaların üzerinde oturup güneşlenmeyi seviyorum. Birşeylerin üzerinden suya balıklama atlamak beni daha bi eğlendiriyor. Acilmayi ama suyun altlarinda derinlerde gezmeyi seviyorum. Nefes egzersizleri yapıyorum. Bazen güzel hatıralar buluyorum. Deniz dibinden kabuklar buluyorum. Çok sık denize gidemiyorum ama gittiğim zaman dibine kadar yaşamayı da seviyorum. Iyi de yüzüyorum. Tekneler olsun iskeleler olsun atlamak çok eğlenceli.
Çok fazla açılmayı sevmiyorum. Biraz tırsıyor da olabilirim, kramp girerse açıkta zaten büyük ihtimal boğulurum o yüzden açıkta yüzmekten ziyade kıyalarda takılmayı daha çok seviyorum açılacaksam da çok fazla açılmam.
kanka açıkta yüzmeyi severim ama mesela egede git istedigin kadar derinleşmiyor güzel ama karadenizde çok tehlikeli oluyor hani bir adımın belindeyse diger adımın boyluya biliyor hemen abartı söylermiyorum gerçekten böyle oyuzden sıkıntı oluyor kıyıda yüzüyorum karadenizdeyken ama egedeyken git anam git ne güzel
İkisinide severim ama tek açılmayı sevmiyorum çünkü bir sefer zor durumda kaldım gerçekten ve çok panik yapmıştım 😅 açılmayı severim ama mutlaka yanımda biri olur 👍🏼
Tam ortalarda. Küçüklüğümden beri ailem boyumu geçen kısımlara gitmememi söylerdi. Bende de öyle kalmış. Boyumu geçen yere gidince panik olup, orta kısımlara gidiyorum