Uçak biletleri 350-400 tl civarlarında İstanbul anadolu yakasından bodrum merkeze arabayla kaç saat sürüyor bilen var mı? Google da 680 km 8 küsur saat olarak görünüyor da köprüden geçince mi yoksa feribotla mı bir de ortalama hız 100-110 la gidersem kaç saat? İstanbul Bodrum kaç km bir bilginiz var mı?istanbul bodrum kaç saat arabayla
İstanbul-Bodrum kaç km? İstanbul-Bodrum kaç saat arabayla?
İstanbul-Bodrum arası kaç km? İstanbul-Bodrum kaç saat arabayla?
İstanbul ile Bodrum arası arabayla son yapılan yollarla 696 km'ye düşümüş durumda. Bu mesafe araba ile 7 saat 40 dakika sürüyor, ortalama 90 km hızla.Pnedik - Yalova feribotunu kullanırsan yol mesafen kısalır baya. Osmangaz Köprüsü'nü de kullanabilirsin dilersen. Ama fiyatları çok pahalı. Bu nedenle önermiyorum. Ama ben gezmek istiyorum yol boyunca her yeri göreyim diyorsan körfez yolunu kullanabilirsin. İstanbul-Bodrum arabayla kaç saat süreceğini bu linkten tıklayarak görebilirsiniz.
Cok dedin biraz indir. Ucakla giderim o zaman. Zaten biletlerin 350-400 den baslamasindan ziyade aksam 8 e kadar ucak yok gorunuyo. Alana git 1 saat otopark parasi ucak bekle. Ucus 1.5 saat inmen ordan merkeze derken zaten toplamda 5 saatim gidecek ama 6-7 saat diyosan arabylayla 1 depo benzinle giderim bak
Yaklaşık 650 - 700 kilometre ve arabayla 6 saat 13 dk uçakla 1 saat 20 dk sürüyor. Benzin olarak maliyeti yaklaşık 2.300 lira. Motorin 2.200 ve LPG'li aracın yakacağı tahmini 1.400 lira. Kaynak: https://kmhesaplama.com/
En İyi Cevaplar