İstanbul Ankara kaç saat sürüyor? Bu konuda bir bilgisi olan var mı? Gece vakti çıkmayı düşünüyorum yola. Konu ile alakalı cevaplarınızı bekliyorum.istanbul ankara arası kaç saat
Tren seferleri tamamen iptal olmadı mı? Eğer öyle ise ve saati uyduğunda Eskişehir ekspresi + YHT kombineli olacak şekilde raylı sistem. İşiniz acilse ve paranız bolsa uçak tercih edin. Uçakla maksimum 1 saat sürüyor. Aksi takdirde otobüs. Anadolu yakasından otobüsün harekete geçip aşti'ye varması 5 ila 6 saat arası sürüyor (ben nilüfer ve kamikoç ile dudulludan 5 saat 30 dakikada varıyorum). Mola vermeyen ya da kısa molalı sefer yapan firma tercih etmeniz de süreyi 30 dakikaya kadar etkiler. Dilersen İstanbul Ankara arası hızlı tren var. Onu tercih et. 3.30 saat sürüyor. Ankara İstanbul kaç saat, otobüsle 6 saat, trenle 3.30 saat, uçakla 1 saat, arabayla 3-4 saat sürüyor.
otobus 5 saat ceker. ama esenlerden binersen. Tren haydarpaşadan ortalama 7 saat
ucak ile gideceksen eger 1 saat önceden check in ortalama 2 saat 15 dakika ceker. in bin havaalanından kızılaya felan. ha bir de havaalanları malum biri anyada biri konyada. oturdugun yere baglı olarak degişir tabi.
esenlerden gidersen 6.5- 7 saat sürüyor oda gece 23'den sonra otobüse binersen. bazı düşük profilli firmalar 1. ve 2. köprüyü kullanıyor ve expres sefer yapıyor 6 saat'de gidiyorlar. ama yht kullanırsan 4.5 saat sürüyor. gündüz gideceksen yht tercih edilmeli.
En İyi Cevaplar