3 senedir Moskova'da yaşıyorum, defalarca İstanbul'a uçakla gidip geldim, bu defa araba kiralayıp İstanbul'a gelmek istiyorum. Daha önce gelmediğim için aklımda bir kaç soru işareti var. Çeçenistan, Gürcistan üzerinden mi gelmeliyim, Rusya-Soçi-Trabzon üzerinden mi gelmeliyim. Yoksa bu haritayı mı dinlemeliyim? Audi q7 kiralamayı düşünüyorum, en azından uzun yol bu şekilde daha rahat geçer. Benzin zaten burada sıkıntı yaratmaz, tecrübe yaşamak istiyorum. Tecrübeleri olanların tecrübelerini veya fikir sahibi olanların paylaşmalarını bekliyorum.
universite icin demi? benimde hayalim rusyada yasamak ama bir turlu gidememe korkusu var gittik diyelim bizim dilde onlarin dili farkli yazim sekilleri konusmalari nasil gidebilirim bende bir bilgin varmi?
Çok zor değil, evlilik yoluyla buraya gelebilirsin, okumak veya yüksek lisans için gelebilirsin. İş bulduktan sonra gelebilirsin. Turist olarak gelebilirsin. Vize alman zor olmaz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
rusyada nasil yasamaya basladin?
Öğrenci olarak gittim, şu an 3 senem. Ayrıca annem Rusyalı ama şu an babamla İstanbul'da yaşıyor.
universite icin demi? benimde hayalim rusyada yasamak ama bir turlu gidememe korkusu var gittik diyelim bizim dilde onlarin dili farkli yazim sekilleri konusmalari nasil gidebilirim bende bir bilgin varmi?
Çok zor değil, evlilik yoluyla buraya gelebilirsin, okumak veya yüksek lisans için gelebilirsin. İş bulduktan sonra gelebilirsin. Turist olarak gelebilirsin. Vize alman zor olmaz.
yasamak amacli gelmek istiyorum ben vize almam biraz zor olmazmi paran pulun var mı diye sorarlarsa eger
ne yiyecegin ne icecegin gibi seylet
onları düşünme kolay. pahalı bir ülke değil burası. tabii şehire göre de farklılık gösterir
anladim tesekkurler gitmemle zor olmaz demi kolaylikla vizemi alirim
eksiksiz tamamla evrakları vizeni alırsın, sıkıntı olmaz.
eyvallah kardesim senide mesgul ettim yolun acik olsun
est. sorun olursa çekinme sor.
kardesim senden daha cok bilgi almam lazim
sorsam bir sikinti olmaz demi
tabii ki sıkıntı yok kardeşim
eyvallah kardesim
oldukça güzel olmuş senin için bende ülke dışına çıkıp az dolaşmak istiyorum :)
dursunhoca57 hayalim be o ulkeye gitmek o soguga ben yaz havasi degilim ben kisi cok seviyorum ve Allahin izniyle gidecegim sizde gidersiniz umarim
@dursunhoca57 gezersin inşallah kardeşim, yaşınız henüz genç :)
insallah kardesim cok istiyorum be sende yardim edersin demi
otostop la geldim ben
Ciddi misin?
evet toplamda on dört gun surdu. bir cok yerde kamp cadirimi kurup konakladim
uzun bir süre abi, okulum açılacak ya fazla vakitim yok arada istanbulumu ziyaret edip dönmem lazım.
Hayir
pekala teşekkür ederim.