Demokrasilerde İsteyen her şeyi yapabilir diye bir kural yoktur ileri medeniyetlerde ulu orta cıplak gezmek toplumsal suçtur, ayrıca 18 altı çocuklara kötü örnek teşkil ettiği için para cezası uygulanır. Kendi evinin balkonu ve halka açık plajlar da buna dahildir. anacak bu amaca uygun cıplaklar plajları vardır orada halka kapalı ortamda cıplak geze bilirsin güneşlebilirsin. Sadece Üstü açık güneşlenmek ise sana kalmış seni izleyen erkeklerin bundan haz sevk duymasını önemesemiyırsan güneşlen sana kalmış bir eylemdir. İleri medeniyetlerde herkes herşeyi yapabilir başkalarının sınırlarına girmedikçe onların hakları ihmal etmedikçe.
Yeni bir modern görüş mu bu bırakın kendinizi kandırmayı çıplaklık bir tabi falan değil uydurma bir sapkınlık başka bir şey değil çıplak olmak nedir ya Şimdi çıkar cahil cahil denize girmekte mi çıplaklık dersiniz ya deli olurum giyinme şeklini bilen her türlü tatilini yapsın çıplaklık nesi tabu nerde günah var hepsi isim değişikliği ile insanlara cezbedici geliyor yapmam yaptırmam
Güneşlenirim sert değil. Ayrıca kimsenin uğramadığı yerler mutlak oluyor oralarda Güneşlenirim. Biraz kayalık olduğu için gelen olmuyor benim derdim kum ve güneşle olunca takmıyorum Rahat oluyor.
20li yaşların ortalarına kadar öyleydi, sahilde üstsüz ya da çıplak gördüğümüzde bildiğin köpekbalığı gibi olurduk. O zamanlar tesadüf eseri yaşadığım bir ilişki sonucu nudizm ile tanışma ve aslında çıplaklığın cezbedici değil, doğal bir durum olduğunu, insan bedeninin cazibesinin sırrının kıyafette yattığını, hayal gücünün önemini öğrenebilmiş oldum. Bu belki de birazda edinimle olan bir durum
Biz modernde olsa bir inancımız var ve ahlaki degerlerimiz var bunlar olmazsa hayvandan farkımız kalmaz, çıplaklık ancak inançsız insanlar ve toplumların benimsediği ve utanma duygudunun olmadığı bir düşünce yapısı ve uygulamasıdır
anadan doğma çıplak mı? tabikide sonucta bu toplumun kuralları var ve onlara uymalıyız diye düşünüyorum ama turist cıplak güneşelenirse ona laf yok o turist para getiriyor ülkeye :D
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
bikini izini sevmem. uygun bir yer bulup cıplak günesleniyorum
Ayıp değil ya. eskiden kumaş mı vardı üstü başı örtecek. bazı insanların tuhaf ve iğrenç bakışları yüzünden insanlar örtündükçe örtündü bence geçmişten bugüne.
En İyi Cevaplar