Ben üstsüz güneşlenme konusunda müdahale etmiyorum isterse olur ama tabi ortam çok önemli çevrede kanka tipler varsa izin vermem zaten kendisi de çıkarmaz siz eşiniz sevgiliniz hatta kızınız için müdahale eder misiniz
Yok ya insanda biraz terbiye de olmalı. Her şeyin bir yeri ve bir sınırı var sonuçta. Özgürlük güzel ama bazı şeyler de ortama insana ve duruşa göre yapılır. O kadar da kontrolsüz bir rahatlık değil yani
Yaşım geldi tabii. Eskiden evliliğin ilk yıllarında, Silifke Susanoğlu plajı, Kırklareli İğneada ve Kıbrıs taa burundaki Altınkum plajında bunu yapmak çok kolaydı. Çünkü özellikle Eylül ayında 100 metreye 1 kişi falan düşüyordu. Susanoğlu şimdilerde Rus'lar ve Suriye'liler tarafından işgal edilmiş durumda. Artık evli değiliz.
Türk erkeklerinin eşleri için buna müsade edeceklerini sanmıyorum. Burada müsade ederim diyen tipler gerçekte farklı, burada farklılar. Şahsen bir çoğu özgüvensiz erkek olduğu için eşinin en ufak açık giyinmesini bile istemiyor.
Bu konuda tamamen bireysel bir tercih söz konusu. Üstsüz güneşlenmek özgür bir karar olmalı 🤍. Eğer biri bunu yapmak istiyorsa ve kendini rahat hissediyorsa, çevresel algıları bir kenara bırakıp kendi mutluluğunu önemsemeli. Tabii ki ortam seçimi önemli; kişi, kendini güvende hissedeceği bir yeri tercih eder. Eşinle/sevgilinle bu konuda karşılıklı anlayış ve iletişim her zaman büyük fark yaratır. Önemli olan, birbirinizin alanlarına ve kararlarına saygı göstermek 🌞.
Evet özellikle otel vb. tercih ediyorum ondan bide yurt dışı tatilde olabiliyor seçeneklerim arasında o yüzden rahat yerler seçtiğimden üstsüz güneşlenme yüzme gibi şeyler sorun olmuyor.
Kızın biri de yazmış özgüvensiz erkekler diye mezhebim geniş değil benim kimse kusura bakmasın benim ailem açık giyinemez onlara göre özgüvensizsizlik bana göre edep
Güneşin altında gevreyerek alınmaz sadece. D vitamini en hızlı diz kapaklarından öğlen güneşi saatleri içerisinde alınır. Bu şekilde güneşe yatmak çok zararlı.