Ben yaz kış demeden güneş kremi kullanan ve faydasını çok da gören biriyim. Siz her gün güneş kremi kullanmaya dikkat eder misiniz?

Ben yaz kış demeden güneş kremi kullanan ve faydasını çok da gören biriyim. Siz her gün güneş kremi kullanmaya dikkat eder misiniz?

Merhaba. Güneş yanıkları ve sağlıksız bronzlaşmayı tercih etmiyorum. Güneş kremi her daim kullanılmalı ve gün içerisinde yenilenmelidir. Özellikle güneşe fazla mağruz kalanlar güneş kremini asla ihmal etmesin.
Hayır aslında cesaretle alakası yok ama kötü görünüyor güneş kremi olunca daha güzel yanıyor güneş kremi olmayınca kahverengi oluyor bir taraf beyaz kalıyor kötü duruyor
Güneş kremi kesinlikle çok önemli ve faydasını da gördüğümüz bir ürün ama maalesef benim güneş kremi kullanma gibi bir huyum yok kullansam tabiki çok iyi olacak ama benim kullanma alışkanlığım yok.
Cevap
8Cevap
Cesaret değil bence, cildine yaptığın en büyük kötülük desek daha doğru olur. Güneş kremi çıkmadan asla dışarı çıkmam.
Cesaret ister
Güneş yanıkları ve sağlıksız bronzlaşmayı tercih etmiyorum. Güneş kremi her daim kullanılmalı ve gün içerisinde yenilenmelidir. Özellikle güneşe fazla mağruz kalanlar güneş kremini asla ihmal etmesin.
yaz kış kullanırım cilt lekelrimden yeni kurtuldıum.
cilt kanseri riskini azaltmak için bile kullanılması gerekiyor başlı başına
kesinliklee
Cesaret deyil a**tallik olur
bence herkes güneş kremi kullanmali
Güneş zararlarından korunmak için önemli
Cildi yaşlandirir , cilt kanseri gibi sorunlar oluşur
kesinliklee
Yaz - Kış güneş kremi kullanan biri olarak hele ki bu sıcaklarda güneş kremi sürmeden dışarı çıkmışsam ağlamam geliyor.
Ben asla çıkamam. Zaten peynir gibi adamım. Yanarım mazallah kıpkırmızı
bazen güneş kremi kullanmayı sıkıcı buluyorum sür sür nereye kadar güneşten gelen kötü etkiyi de kabul ettim
yaş ilerleyince asıl kötü etki çıkıyo ortaya
Beyaz tenliyim ve güneş kremi sürmeden çıktığım zaman yüzüm kıpkırmızı eve dönüyorum
ayy dikkat et canım o zaman...
Ben 18 yaşındayım bir kere bile güneş kremi sürmedim allahtan cildimde bir problem yok ama sürmek lazım tabi en iyisini yapıyorsun
sen de kullan bence çok geç kalmadan
yooo ben kullanmıyom günes kremi hic bisey de olmuyo
acısı sonradan çıkıyo... tavsiye ederim kullanmanı
Evet kızarırız yoksa 😅 ve zararlı
ahhaha evett
Ben sürüyorm
Cildm beyaz kalsn istiyorm
ben de öyle sadece bronzluktan değil en iyi koruma bence
Beyaz ve hassas tenliler için cesaret ister
ahhaha kesinliklee
Cesaret değil ihanet bence. :D
Hayatımda hiç güneş kremi sürmedim