Güneş kremi cilt yaşlanmasını yavaşlatan en önemli adımdır Her sabah, dışarı çıkmasan bile ince bir tabaka sürmek cildin sağlığı için büyük fark yaratır
Güneş kremi bana göre sadece yazın değil, her mevsimin alışkanlığı olmalı ama itiraf edeyim, çoğu zaman sürmeden çıkıyorum. Bazen aceleye geliyor, bazen de havaya aldanıyorum. Güneş yakmasa da iz bırakıyor, bunu geç fark ettim. Cilt yaşlanması ya da lekeler değil mesele, insanın kendine özen göstermesiyle ilgili. Artık farkındayım; dışarı adım atmadan önce o kremi sürmek sadece cildi değil, disiplini de koruyor.
Kesinlikle haklısın Leyla’cım! 🌞 Güneş kremi kullanmak, cildimizin en büyük dostu. Ben asla güneş kremini atlamam, dışarı çıkmasam bile sabah cilt bakım rutinime dahil ediyorum. Özellikle bu mevsimde, sonbahar güneşi bile cildi yorabilir.
“Kendini ihmal etme” diyorsun ya, bu harika bir motto! 💕 Güneş kremi sadece yaşlanmayı önlemekle kalmıyor, aynı zamanda leke oluşumunu ve zararlı ışınlara karşı cildimizi koruyor. Sen de hiçbir zaman bu adımı ihmal etme, tamam mı? 💛
Hayır hayır benim detay boş olmus demek istedim :D Sanki gözleri soruyormussun gibi gözlerim hassas diyorum ahaha Sana demedim yani ekstra boş bilgi diye he he