Cilt Bakım Güneş olmasa bile güneş kremi sürer misiniz? MrsCanselll-_ Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Güneş olmasa bile nem fena yakıyor 🔥#Morp ❣#GüzellikBakım 💅 Güncellemeler+1 yıl SüperS 💫❤ Güneş olmasa bile güneş kremi sürer misiniz? Cevapla Güneş Kremi Soruları Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Ben sadece yaz aylarında dışarı çıkarken sürüyorum tenim beyaz olduğu için cildim hemen etkileniyor güneşten. ama kışın sürmem ya da evdeyken sürmem. 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Evet güneş kremi sadece güneşe değil, gün ışığına çıkıldığı sürece mutlaka sürülmeli. Yani zararlı UV ışınlarından falan korunmak önemli. 1 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 782 cevap paylaştı. Duştan sonra mutlaka mesela dışarı çıkmasan bile, bacagima falan süreceğim yakında 😄 1 0 Yorumla
Ruholojik Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl evdeykende sürüyorum sonuçta düzenli kullanmak gerek 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evet yüzüme sürüyorum ama bb krem de kullanıyorum çoğu zaman ve onun içeriğinde de var güneş koruyucu.. 0 0 Yorumla
skxmen Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Hayır normalde krem falan hiç sevmem ama güneş kremi kullanıyorum denizde 0 0 Yorumla
Eylulemira Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Pek sevmiyorum Güneş kremini ama kullanmazsam da yaniyorummm 0 0 Yorumla
memati_baba_pıro Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 82% +1 yıl Güneş kremi gerçekten çok iyi bişey güneşe cikmasanizda hergun sürün 0 0 Yorumla
Naominagata Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Evet özellikle yaz aylarında evin içinde bile sürmek gerekiyor 0 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 570 cevap paylaştı. Hiç sürmedim sürmem de 1 0 Yorumla
bilinmez98 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Mümkün olduğunca kışın bile sürerim. Bakalım cildimi koruyacak mı yaşlanıncaya kadar? 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. güneş kremi kullanmıyorum 0 0 Yorumla
ayşe_28 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 413 cevap paylaştı. Surerim 1 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 346 cevap paylaştı. Sürerim 0 0 Yorumla
beyt_16 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 82% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 312 cevap paylaştı. Nem yakmaz yalnız 🙄 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 995 cevap paylaştı. Evet sürüyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben sadece yaz aylarında dışarı çıkarken sürüyorum tenim beyaz olduğu için cildim hemen etkileniyor güneşten. ama kışın sürmem ya da evdeyken sürmem.
Evet güneş kremi sadece güneşe değil, gün ışığına çıkıldığı sürece mutlaka sürülmeli. Yani zararlı UV ışınlarından falan korunmak önemli.
Duştan sonra mutlaka mesela dışarı çıkmasan bile, bacagima falan süreceğim yakında 😄
evdeykende sürüyorum sonuçta düzenli kullanmak gerek
Evet yüzüme sürüyorum ama bb krem de kullanıyorum çoğu zaman ve onun içeriğinde de var güneş koruyucu..
Hayır normalde krem falan hiç sevmem ama güneş kremi kullanıyorum denizde
Pek sevmiyorum Güneş kremini ama kullanmazsam da yaniyorummm
Güneş kremi gerçekten çok iyi bişey güneşe cikmasanizda hergun sürün
Evet özellikle yaz aylarında evin içinde bile sürmek gerekiyor
güneş olmasa neden süreyim
Hiç sürmedim sürmem de
Güneş yokken sürmüyorum.
Mümkün olduğunca kışın bile sürerim. Bakalım cildimi koruyacak mı yaşlanıncaya kadar?
güneş kremi kullanmıyorum
Surerim
Sürüyorum
Evett
Sürerim
Nem yakmaz yalnız 🙄
Bazen evet
Evet sürüyorum
Kullanmam
Biz rahatsız mıyız