Cildinize önem veriyorsanız yaz aylarında güneş kremi kullanmanın önemli olduğunu biliyor olmalısınız. Ancak güneş kremini yalnızca yaz mevsiminde değil, yılın her günü kullanman gerekiyor. Çünkü her geçen yıl cildinin biraz daha olgunlaşmasıyla birlikte güneşin dünya üzerindeki etkisi de artıyor..
Günlük hayatınızda güneş kremi kullanır mısınız?👇☀
Günlük hayatımda güneş kremi kullanan birisiyim ve bunun önemli olduğunu düşünüyorum. Güneş ışınlarına şiddetli ve uzun süreli maruz kalırsak hele ki cildimiz hassas bir ciltse cildimizde tahriş, kızarıklık ve başka hastalıklar meydana gelebilir. Dışarı çıkmadan önce mutlaka güneş koruyucu kremi sürmemiz gerekiyor. Ayrıca varsa başka nemlendirici veya koruyucu kremler de sürebiliriz.
Evet, her mevsimde kullandığım bir bakım ürünüdür kendisi. Senin de söylediğin gibi sadece yaz aylarında kullanılmamalı, her mevsim kullanılması gerekiyor.
Kendi cilt tipine uygun bir güneş kremi seçmekte önemli bir nokta, aksi takdirde cilde zarar verebiliyor ya da işe yaramıyor.
Ben Farmasi'nin güneş kremini kullandım bu zamana kadar, çokta memnunum. İçeriğindeki aloe vera özü sayesinde ciltte kadifemsi bir etki bırakıyor ve güneşten koruyor. Ayrıca Farmasi markası hayvanlar üzerinde hiç bir şekilde test yapmıyor ve performansına göre çok makul bir fiyatta.
Evet kullanıyorum güneş ışınları nedeni ile cildimde kızarıklık, leke, yanma ve kaşıntı gibi problemlerin önüne geçmek için benim için birebir çözüm oluyor. Gündelik hayatta herkesin kullanması gereklidir.
İyi akşamlar hatta geceler soruyu geç gördüm :) ben süt beyazı olduğum için mutlaka kullanıyorum, hatta makyaj yapmadan güneş kremini baz gibi sürüyorum hem cilde zarar vermiyor hemde güneşten koruyor 😊
Güneş kremi hergün kullanırım yaz kış çok önem veririm özellıkle kışın güneş kremi surmeyi unutayım anında yüzüm kızarır vazgecemedığım çantamda mutlaka olur yüzünüzde leke istemıyorsanız güneş kremi sürmelisiniz
Kesinlikle kullanılmalı sabah yüzümüzü yikadiktan sonra hemen sürülmeli evde de olsak kullanılmalı Televizyon ve telefonunun ışığı bile cildimizi kötü etkiliyor ve leke yapabiliyor Ve en iyi anti-aging kremi güneş kremi ☀️☀️
Kullanmam. Tişört ve kol saatimin olduğu bölgeler bembeyaz kalan yerler kahverengi olarak sonbahara girerim. Kışın normale döner. İlk baharda kahverengi olan yerler hafif kırmızı tonuyla tekrar belirir.
yok ya kullanmıyorum. boşa israf kardeşim ya zaten güneş iyidirr. şimdiye kadar güneşten dolayı hiç zarar görmedim zaten, zarar veridğini fark edersem kullanırım