Beş yıldızlı otele gideyim de kendimi açık büfeye vururum demeyenler için sorulmuş bir sorudur! :) Mesela şarkıcı Berkay, eşiyle çölde tatil yapmış. Olamaz mı? Bence güzel olmuş. Peki siz nasıl bir tatil tercih ederdiniz sevgilinizle?
En çılgın tatil planı organizasyonu yapacak olsanız tercihiniz ne olur?
Tropik adalardan birine gidebilirdik ama hiçbir şey Bozcaada'da deniz tatili yapmanın tadını vermez bana. Bir de Hollanda'da özellikle Amsterdam'da da olmayı isterdim sevgilimle. Onun dışında Karadeniz turu, Kapadokya, Eskişehir, Mardin, Van, İzmir, Dalyan, Olympos gibi yerler de tatil yapmak da zevkli olur. İstanbul'da yaşıyorum ama İstanbul içinde Kadıköy'de filan bir otelde kalıp İstanbul'u turlamak da zevkli olurdu, özellikle motorsikletle. Yunanistan tatili güzel olabilirdi. Norveç özellikle Oslo güzel olabilirdi. Bu konuda en uçuk hayalim Alaska'ya gitmek ama tatilden ziyade bilimsel keşifler için gitmek isterim ve sevgilim olması da şart değil. -Gecen bol olsun.-
Otelin neyi çılgın. İnterrail yapardım ben. Trene biniyorsun seni yabancı ülkelere götürüyor bilmediğin yerler keşfediyorsun istersen kamp yapıyorsun nerde olduğunu saatin kaç olduğunu bilmeden. Asıl çılgınlık bu.
Yıllardır yaptığım gibi, doğayla iç içe, belli bir adresi olmayan, bazen karavanın, bazen motosikletin ya da küçük bir teknenin götürdüğü mavi ile yeşilin buluştuğu her yer. Kısaca kıyıda köşede kalmış fakat kendine hayran bırakan "cennetten bir köşe" olarak addedilen yerleri keşfetmek her zaman heyecan vermiştir bana. gezievreni.com/.../Kaz-Daglari-Milli-Parki.jpg
İnsanlar farklı olarak ne yapacaklarını şaşırmışlar, para insanı yolundan şaşırtıyor sanırım. Yahu bizim bildiğimiz tatil; deniz, kum, güneş ya da güzel bir tur acentası ile anlaşıp görmediğin ülkeleri ya da şehirleri görmektir, gezmektir.
arabaya atlayıp nerede kalacağıma karar vermeden bölge turu yapmak isterdim... karadeniz mesela egeden çıkıp ilk durak neresiyle akşam orada o an bir otel bulup konaklamak ertesi gün yine yol... geze geze bitirmeye çalışırdım turu...
motosiklete atlayip kamp cadiri ve diger kamp materyalleriyle trabzon gizli selaleye gidilir. agaclarin caprazlama uzayip cuckrda kalan gizli selaleyi kamifle ettigi yere inilir ve gunduz bile karanlik olan şarşarin altinda huzura kavusulur.
Her yıl Antalya kemer de tatiliimi yaparım cevrem orda yemek yiyip otel de zaman gecirmekten ziyade eğlenceyi ve içmeyi severim ne kadar yapılacak organizayson varsa yaparım
"şarkıcı berkay" ile çölde bir gece... ne kadar garip bir hikaye... her ney ise çılgın tatil diyorduk; İbiza'da olur bu dediğimiz. Her gece ayrı bir hikaye.
Aslında hepimiz bir çadır ile doğada iki gece kalıp doğal hayatı yaşayabiliriz. Uzunca bir doğa yürüyüşü ile mola vererek bir yerden bir yere gidebiliriz, Fethiye de antik Likya yolu var sanırsam. Aklima ilk etapta gelenler bunlar
En İyi Cevaplar