Tatil & Seyahat Tatil imkanına sahip olsaydınız nasıl bir tatil yapardınız? postmodernpokemon Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 İmkanınız olsa hayalinizde ki tatil nasıl olurdu? Güncellemeler+1 yıl sorumu beğenirseniz beni mutlu edersiniz. xp puanımı arttırmak istiyorum.#tatil #hayal Tatil imkanına sahip olsaydınız nasıl bir tatil yapardınız? Cevapla 17 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
MiraAydemir Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 96% +1 yıl Yerlerin çamur olmadığı bir mevsimde, Karadeniz bölgesinde bungalovlar halinde olan bir tatil köyüne gitmek, rafting vs. yaparak eğlenceli vakit geçirmek. 1 0 Yorumla
cankıraçç Takip Et Master Yaş: 24 , eic 82% +1 yıl Şu aralar nedense bolu tatili düşünüyorum. Yedigöller hep çok güzel denir gitmek görmek lazım 1 0 Yorumla
Şiirselbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Deniz kum güneş mümkünse 1 1 Yorumla postmodernpokemon +1 yıl Okuduğum en iyi üçleme:) Yorumla
elifsuuuuuu Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Sevgilimle avrupa turu, karavanla olsun 1 2 Yorumla postmodernpokemon +1 yıl Filmlerde ki kadar güzel bir tatil olurdu:) Yorumla elifsuuuuuu +1 yıl Kesinlikle 😊 Yorumla
Ɽojek Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Sahibim hic birseye gerek duymuyorum ailemin içinde onlarla zaman geçirmek gibisi keyfli birsey tanımıyorum #mutluyum da 1 0 Yorumla
Sadistmelek Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 85% +1 yıl İçki, arkadaş, oyunlar, voleybol, bir ev, seks 1 1 Yorumla postmodernpokemon +1 yıl Ne güzel dedin. Yorumla
Walter_white01 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl İzlanda ya giderdim o mükemmel doğayı hiç birşey plaja havuza denize değişmem 1 0 Yorumla
alkolsüzşampanya Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 60% +1 yıl muğlaya gidip 5 yıldızlı bir otelde 2 hafta kalmak 1 0 Yorumla
Hshggdjj Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kamp tarzı isterdim, 1 2 Yorumla postmodernpokemon +1 yıl Kampa hiç gitmedim. Bir gün denemek lazım. Yorumla Hshggdjj +1 yıl Bence de Yorumla
skskdkkdj39 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl İstediğim arabayı kiralarım 2 gün Gezer gelirim 1 1 Yorumla postmodernpokemon Yeni +1 yıl Güzel yaratıcı bir tatil Yorumla
Vveronika Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Türkiye 💕 5 2 Yorumla postmodernpokemon +1 yıl Neresi peki? Yorumla Vveronika +1 yıl Bodrum🤸🏼♀️ Yorumla
sdeefdmr1 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Rize’ye gitmek isterdim doğaya karşı kafa dinlemek 1 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 25 , eic 88% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 882 cevap paylaştı. Paris'e giderdim 1 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 6,9b cevap paylaştı. Bir grup ve çıplak 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yerlerin çamur olmadığı bir mevsimde, Karadeniz bölgesinde bungalovlar halinde olan bir tatil köyüne gitmek, rafting vs. yaparak eğlenceli vakit geçirmek.
Şu aralar nedense bolu tatili düşünüyorum. Yedigöller hep çok güzel denir gitmek görmek lazım
Deniz kum güneş mümkünse
Okuduğum en iyi üçleme:)
Sevgilimle avrupa turu, karavanla olsun
Filmlerde ki kadar güzel bir tatil olurdu:)
Kesinlikle 😊
Sahibim hic birseye gerek duymuyorum ailemin içinde onlarla zaman geçirmek gibisi keyfli birsey tanımıyorum #mutluyum da
İçki, arkadaş, oyunlar, voleybol, bir ev, seks
Ne güzel dedin.
İzlanda ya giderdim o mükemmel doğayı hiç birşey plaja havuza denize değişmem
muğlaya gidip 5 yıldızlı bir otelde 2 hafta kalmak
sakin bir yer olsun yeter
Kamp tarzı isterdim,
Kampa hiç gitmedim. Bir gün denemek lazım.
Bence de
İstediğim arabayı kiralarım 2 gün Gezer gelirim
Güzel yaratıcı bir tatil
Türkiye 💕
Neresi peki?
Bodrum🤸🏼♀️
Rize’ye gitmek isterdim doğaya karşı kafa dinlemek
Paris'e giderdim
kapadokyaya giderim
Bir grup ve çıplak
Rusyayagiderdim