Dağ evi tatili

Lüks otel tatili

Kamp/karavan tatili

Kayak tatili

Kaplıca tatili

Gemi tatili

Diğer ( yorumlarda belirtiniz)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Günaydın; Karavan tatili isterdim. Nerede sessiz, sakin, herkesten uzak, huzurlu bir yer var orada mola verip kahvemi, kitabımı alıp zaman zaman doğayı dinleyerek kitabımı okumak isterdim. Acıkınca bir sandviç hazırlayıp, bir taraftan sandvicime ısırık atarken diğer taraftan akşam yemeği için balık tutma gayretinde olurdum. Akşam kamp ateşi yakıp yemeğimi hazırlardım. Gecenin sessizliğinde, çimlere sırt üstü uzanır gökyüzüne bakardım, yıldızlara bakarak hayallere dalardım, çok huzurlu olurdum.
Hepimizin arada birde olsa ruhunu dinlendirmeye ihtiyacı oluyor. Yazdığımı aynı zamanda yaşadım. Bu da bir nevi terapi gibi geldi. Hayal kurmak iyi geliyor.
Bugün bu hayali kurmama neden olduğun için teşekkür ederim. 🌻 Güzel bir gün dilerim.
Açıkçası imkanım olsaydı dağ evi tatili yapmayı tercih ederim, ne yazık ki Büyük şehirlerde yaşıyoruz ve ne yazık ki artık taş binalar içerisinde temiz hava almaktan egzoz kokularından bir haber yaşamaktayız dolayısıyla temiz hava ve dağ havası bana çok ilgilendi ancak ben seçeneklerde diğer seçeneği yaptım çünkü, bizlerin Alanya'da yazdığı var gidiyoruz orada temiz hava güzel yemyeşillik orman gibi dubleks yerde kalıyoruz O yüzden diğer olarak işaretledim ma gerçekten artık öyle orta gelirli insanların tatil yapması imkansız zaten tatille alakası olmayan kesin hala aynı yönetim şeklinden memnunum sahil kesimleri değişik hissetmek isterken iç Anadolu kesimleri hala aynı yönetim şeklini benimsediği için tatil yapmayı demek istemiyorlar.
Cevap
29Cevap
Yaşadığım ilde kitap kafelere gidip vakit geçireyim yeter. Şıklardaki gibi bir tatil benim dikkatimi çekmiyor.
lüks otel tatili istiyorum. cidden yoruldum. beni anca lüks tatil paklar... nasip olsun evrene yolladım niyetimi
Bir farklılık olsa iyi olur bir kereliğine gemi tatili derim
Gerçekten sakin bir yerde dağ evi tatili çok isterdim
Bir Karadeniz turu yapmak isterdim gerçekten çok istiyorum.
Dag evi tatili kimsenin suratını görmek istemiyorum gercekten
lüks otel tatili ama bir kurusum yok teşekkürler Erdoğan
Gemi tatili canım sıkılına kadar tatil yapmak isterdim
daha önce benim sorduğum bir soru ama güzel soru bulmuşsunuz :D :D :D :D
Lüks otel tatil i
Ay gemi çok isterim yaaa
Dag evinde huzur var sakın insanları kırmamak için onlardan uzak duruyorum
Sakin huzurlu konforlu ortam
Dağ evi güzel bayağı farkını gosteriyor😀
Bol denizli ve piknikli tatil.
Kamp ya kamp kesinlikle kamp
Karavan ile tatil yapmak isterim