Tatil & Seyahat Nasıl bir tatil yapmayı seviyorsunuz? Tonyukuk01 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor ben yazlıklarımdan vazgeçemiyorum, arkadaşlarla kafa dağıtmak için yazlığa gitmek kadar hiçbir şeyden keyif almıyorum. Nasıl bir tatil yapmayı seviyorsunuz? Cevapla Tatil Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Sessiz sakin ve sevgili ile 0 0 Yorumla
Fofenkman Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Ben denizciyim bu konuda. Deniz kıyısı olsun lüks otel olmasa da olur. Uykumu alabileceğim huzursuz etmeyecek bir yer olsun. Gerisi çözülür 😊 1 2 Yorumla Tonyukuk01 +1 yıl On numara tatil planı bu işte Yorumla Fofenkman +1 yıl Teşekkür ederim. Bol bol böyle tatillerimiz olsun 😊 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 574 cevap paylaştı. 5 yıldızlı otel olmayacak.Sessiz sakin çok kişinin bilmediği.Butik otel yeter.Orman içinde.Mis.Kuş sesleriyle uyanmak gibisi yok.Ülkemiz o kadar zengin ki.Öyle yerler var ki.Offfff 1 0 Yorumla
LonelyTimes Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl deniz olsun güneşlenmek olsun gerisi olur bir türlü 2 1 Yorumla Tonyukuk01 +1 yıl Suyun olduğu her yer huzur veriyor. Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Deniz, kum, güneş.. 2 2 Yorumla Tonyukuk01 +1 yıl Galiba herkes en huzurlu tatili biliyor. Yorumla TatlıKızzzz34 +1 yıl Aynen dalgaların sesi insana bir başka huzur veriyor.. Yorumla
Bilimveinsan Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Tek başıma olayım da gerisi pek önemli değil. 2 2 Yorumla Tonyukuk01 +1 yıl Tek başına kafa dinlemek yerine göre elbette güzel ama tatili tek başına geçirmek sıkıcı olabilir Yorumla Bilimveinsan +1 yıl Belki o zaman ailemi alır yaylaya giderim. Mis Yorumla
Klasbey3596 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Denizde sörf yaparak güneşlenerek 1 1 Yorumla Tonyukuk01 +1 yıl Sörf yapabilecek kadar usta değilim ama kesinlikle muhteşem aktivite 😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Lüks tatil yapmaya seviyorum. Parayı çok verince hizmet de çok oluyor. 0 0 Yorumla
AngelInHeaven90 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 755 cevap paylaştı. Bol güneş ve sahil 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sessiz sakin ve sevgili ile
Ben denizciyim bu konuda. Deniz kıyısı olsun lüks otel olmasa da olur. Uykumu alabileceğim huzursuz etmeyecek bir yer olsun. Gerisi çözülür 😊
On numara tatil planı bu işte
Teşekkür ederim. Bol bol böyle tatillerimiz olsun 😊
5 yıldızlı otel olmayacak.
Sessiz sakin çok kişinin bilmediği.
Butik otel yeter.
Orman içinde.
Mis.
Kuş sesleriyle uyanmak gibisi yok.
Ülkemiz o kadar zengin ki.
Öyle yerler var ki.
Offfff
deniz olsun güneşlenmek olsun gerisi olur bir türlü
Suyun olduğu her yer huzur veriyor.
Deniz, kum, güneş..
Galiba herkes en huzurlu tatili biliyor.
Aynen dalgaların sesi insana bir başka huzur veriyor..
Tek başıma olayım da gerisi pek önemli değil.
Tek başına kafa dinlemek yerine göre elbette güzel ama tatili tek başına geçirmek sıkıcı olabilir
Belki o zaman ailemi alır yaylaya giderim. Mis
Denizde sörf yaparak güneşlenerek
Sörf yapabilecek kadar usta değilim ama kesinlikle muhteşem aktivite 😂
Lüks tatil yapmaya seviyorum. Parayı çok verince hizmet de çok oluyor.
Bol güneş ve sahil
Çeşit denemedim
Otel tercih ediyoruz
Eglence dolu
Kış tatili