evimi satip emekli olunca buyuk bir karavan almak. O karavanı keyfime göre dizayn edip ilk once Türkiye'yi sonrasında Dünya'nın gezebildigim butun ulkelerini gezmek isterdim. Ama bunu yapabilecegime inanıyorum. İnsan isteyince herseyi basarabilir inanıyorum. Kravani bir gun sahil kenarına diger gun ormanın ortasina bir gun dag evlerinin oldugu yerlerde kalmayı isterdim. Bu benim hayalim ama hayali bile beni cok etkiliyor.
1-2 haftalık belli akdeniz ülkelerinin kıyılarına uğramalı cruise seyahati ayarlardım. 😂 Böyle bol partili, havuzu, etkinlik mekanları vs. Olan bir cruise iyi giderdi.
Başka şeyler de var aklımda tabi ama onlar özel. Ulu ortalık da söylemem 😂
şu an aktif olarak yapmıyorum ama bir kaç sporla uğraştım bir de eskiden 1 senelik Triathlet geçmişim var noldu 😂 şu an sadece haftada 3 4 defa çıkıp 5 Km koşuyorum :D
Teşekkür ederim 🌸 voleybolda herhalde ayağının dışta kalan tarafındaki kemiği çatlattın. En zayıf kemik o, aklıma o geldi sjsnsls ben ayak baş parmağımı kırdığımda da yürüyememiştim 😀
Ayağımı burkmuştum çok fena. Nasıl oldu anlayamamıştım😕 bi de çatlak kırıktan beter. Çok daha zor iyileşiyor. Spor yaparken dikkat etmek lazım. İnş çabuk iyileşirsin. Et sulu çorba iç. Kemik suyu falan🙂
Teşekkür ederim tekrardan ☺️ kemikte sorun yok ya. Muhtemelen sinirler zedelendi. Hareket kabiliyeti yavaş yavaş geliyor, zaten kendi kendime fizik tedavi de uyguluyorum. Minik adımlarla başladım. 😀
Cansın ya Allah' ım hem gönlü hem cüzdanı geniş arkadaş buldum sana şükürler olsun gidelim canısı valla. Yolluk simit ayranlar benden ama itiraz kabul etmiyorum. 😂
Çıktım tatile, döndüm şaşkına, Ne çılgınlığı, tatil işte adı üstünde, asıl çılgınlık tatilde geçirdiğin zaman ve maddiyatın, tatil sonrası çılgınlığı düşünün 😂😂