Merhaba 🙋 ailece gezmeler benim hep hoşuma gitmiştir özellikle piknik etkinliği çok güzel oluyor, eğer İstanbul'da nereyi gezeyim diyorsanız , size Çatalca antik köyü tavsiye ederim , çok nezih havadar doğa ile iç içe bir yer özellikle çocuklu aileler için ortam çok uygun , kendin pişir kendin ye pörfekti inanılmaz güzel , giriş ücretsiz , araba park sorunu yok , ailece mangal yapıp sakin bir ortamda vakit geçirebilirsiniz... Eee bir de benim gibi becerikli enişteniz varsa o uğraşıp biz hazır yersek bu mutluluk anlatılmaz yaşanır 🤣 herkese musmutlu pazarlar dilerim 🙏🌸
Güncellemeler
5 gü
SS teşekkürler 🙏🌸
Sonbahar da ailece yapılabilecek en güzel aktiviteler nelerdir?
Oh mis gibi. Mangalın mevsimi olmaz ya yaz kış ailecek yapılabilecek en güzel aktivite. Uğraşmasını hiç sevmem ama olursa gider yeriz 😅😅 Kişi başı 3 köfte 1 parça et zamanlarından geldiğimiz için bir noktada mangal çocukluk travmamız olsada neden 5 değilde 3 diye yine de kim sevmez ki mangalı. Mutlu pazarlar hepimize 🫶🫶
Afiyet olsun enişte candır mangal yapmak için doğmuşlar âdeta biri pişirir , biri salata yapar , biri getir götür 3 tane var bende Allah'tan mangal , deniz keyfi gibi şeyler ailecek güzel iyi varlar bir gün yolum düşerse gelmek isterim güzel bir paylaşım olmuş kendin pişir kendin ye böyle yerler severim 🧚♀️
Canım emeğine sağlık olsun. Ne güzel soru ve açıklayıcı huzur dolu yazı bu 🌸🥰🤗 sorunun içinde cevap. Evet bunlar yapılır en güzeli en özeli doğa ile iç içe😉😊🥰
Çatalca Antikköy harika bir öneri olmuş, fotoğraflardaki mangalın kokusu buraya kadar geldi resmen! 🤤 Becerikli eniştenin ellerine sağlık, hazır sofraya oturmanın keyfi gerçekten bambaşka. Sonbaharda ailece yapılacak en tatlı aktivite bence de doğanın içinde böylesine keyifli piknikler yapmak ve sararan yapraklar arasında yürüyüşe çıkmak. Belgrad Ormanı veya Polonezköy de sonbahar yürüyüşleri için çok tatlı oluyor. Sizin ailece gitmekten en çok keyif aldığınız başka favori rotalar var mı? 🗺️✨
Kesinlikle. Özellikle sonbahar zamanı ağaçları yapraklarını döküyor ya. Mesela benim bulunduğum yerde böyle çok ağaçların olduğu bir yer var yapraklar o kadar güzel bir renk cümbüşü yaratmış ki sabahleyin orada yürüdüm sırtımda çantam elimde kahvem. Çok huzurluydu gerçekten