Havaların yavaşça soğumasıyla birlikte en sevdiğim aya da merhaba dedim :) Keşke her zaman sonbaharı yaşasak :) Benim en sevdiğim sonbahar aktivitesi bisiklet sürmek olabilir. Aşırı seviyorum. Birde manzara eşliğinde sıcak şeyler içmek ve eşsiz manzaranın tadını çıkarmak :) Anlatırken bile musmutlu oldum :) Sizi en mutlu eden sonbahar aktivitesi nedir?
Yapılabilecek en güzel Sonbahar aktiviteleri nelerdir?
Yağmurda sevgiliyle veya eşinle saatte sıfır nokta bir km hızla yürümek yani yavaştan daha yavaş yürümek, birbirinin gözlerine dakikalarca bakmak, öpüşmek ve birbirine sarılarak sohbet etmek, arada muhteşem tatlı kurabiyeler yemek ve kahve içmek 😃😃❤️❤️
Eğer sonbaharı yaşamak gerekiyorsa. Bunu renkleri ile birlikte yaşamak gerekir bence. Bunun için yaprak dökümünün yoğun olduğu alanlarda yürüyüş yapmak insana terapi gibi gelecektir. Uzun uzun kahve eşliğinde manzarayı izlemek müthiş olsa gerek.
En sevdiğim mevsime sonunda geldik.😍 Yağmurlu havada çardakta oturuyorum üstümde battaniye elimde kitabım ve dumanı tüten sıcak çikolatam işte huzur.❤🍂
Sonbaharda kamp yapmak favorim; özellikle de tek başıma gerçekleştirdiğimde. Gece saatlerinde denize girmeyi de çok severim, sakinliğin olduğu yerler tam bana göre.
Bisiklet sürmeye ve yürüyüş yapmaya bayılırım. Özellikle sahilde denize baka baka yürüyüşümü yapmak -tabi bi yandan müzik de dinleyeceğim- bana huzur veriyor.