Yaz bitti ve sonbahara yağmurlu bir giriş yaptık. Peki bu mevsimde en yapılacak en keyifli şeyler nelerdir sizce?

Yaz bitti ve sonbahara yağmurlu bir giriş yaptık. Peki bu mevsimde en yapılacak en keyifli şeyler nelerdir sizce?

Sonbaharda yapılacak en iyi aktivitelerden biri doğanın muhteşem renk değişimini keşfetmek ve yaprak dökülen ormanlarda yürüyüşler yapmaktır. Serin hava, altın ve kırmızı tonlardaki yaprakların sallandığı bu mevsimde doğa yürüyüşleri, piknikler ve açık hava etkinlikleri son derece keyifli olabilir. Ayrıca, sonbaharda meyve toplama, elma ve kabak festivali ziyaretleri, sıcak şarap veya elma cider tadımı gibi özgün deneyimler de bu mevsimin tadını çıkarmanıza yardımcı olabilir.
Son baharda yapılacak en güzel aktivite bende yağmurda gezmek olabilir ya da yağmur yağarken evde film izlemek de olabilir. veya yağmurlu havada dışarı çıkıp kafede kahve içmek de olabilir... ama o yağmur mutlaka olacak :D :D birde bence duygusal ve hüzünlü atmosfer olduğu için sevgili ile gezmek de güzel olurdu.
Evet çok hoş olurdu
1-Yağmurlu havada karşıdan karşıya geçerken araçların su sıçratması..
2- Ayakkabılarımızın içine su girmesi
3- Şemsiyesiz yakalanmak
4- Sabah b. kumuzun donması, öğlen ter içinde kalmak ve akşam tekrar üşümek
Hastasıyız !!!
Bu ne olumsuzluk 😂
Hüzün mevsimi ben ne yapayım? Ayaklarım Islanınca çok hüzünleniyorum 😔
Sevgilin olucak böyle elini onun cebine sokacaksın, yağmur yağarken yaprak döken ağaçların altında yürüyeceksiniz, sonra dans edeceksiniz, sonra azıcık öpüceksiniz, sonra o ellerini ısıtacak, sonra da sıcak bir kahve içeceksiniz. Bunu ilerde yapmak isterim kesinlikle.
Romantik film sahnesi gibi
Evet kesinlikle
Cevap
9Cevap
Sararan yaprakların hafifçe esen meltem ruzgaRina kapılıp dans etmelerine eşlik edip horon tepmek xd
Yağmur altında ıslanmak 😅
Bu havanın en güzeli yürümek. Terlemezsin üşümezsin oh. Bide temizlik. Temizlik bitti mi camı kapat toz girmez sabaha kadar ev miss 😄
Alerjimi azdırmasa her mevsim sonbahar olabilir sıkıntı yok 😄
İlkbahar değil mi alerji mevsimi 😄
Sonbaharda da oluyo kız tıkanıklıklar başlıyor bende 😒
Aaa ben ilkbaharda fazla sanıyordum. Geçmiş olsun senin adına üzüldüm ama izninle havanın serinlemesine sevinicem 😄
Bugun yağmuru gördüm ya aşırı mutluyum gerisi boşş 😄😄
Sevinebiliyosak 💃💃💃 tey tey 😂
Triliçeye yorum yazamadım ama thank you şekerim çok iyi geldi şu an nam nam 😂
Yazamamanın sebebi özel mi? Bilsem etiketlemezdim kaldırtayım mı barışa
Yok tatlım yorumlara kapatmışsın görüşünü ondan
Aaaa nasıl yapabilirim öyle bişey 🤦
Aslında mantıklı bir sürü sapıkça görüşten kurtulmuş oluyorsun 😄😄
Yahu onu cinsel sorularda yapıyorum da bunda elim kaymış 😄 çok sorry
Olsun bebiş teşekkürler triliçe için @Barış_LonelyForever sana da teşekkür kankamm
Çok kibarsınız hanfendi 💕✨🤩
Sizin kadar değil lütfenn 😘❤️
😍💞
@GüzellikPeriSi_ Rica ederim kanka ne demek 😊
Issız plajlarda takılmak bence. Gri gökyüzü, sağanak falan varken.#Edit:Evet manyağım😎
Hayır bence çok hoşş😍
❣️❣️
🥰❤️
Dışarı çıkıp yaprakların üstünde zıplamak hatta bazı hayvanlarla konuşup onları da dahil etmek 🤌 Bide tilki bulmak 🥹
Bence yağmur yağdığı zaman balkonda oturup vakit geçirmek. Dün yağmur yağdığı zaman balkonda oturup vakit geçirmiştim çok iyi gelmişti.
Cafelerde kahve içmek en sevdigim bide yürüyüṣ
Akşam vakti piknik kebap sonra da çay Faslı ☺️
Yağmurda ıslanmak istiyorum ya yere yatmak istiyorum ağlaya ağlaya yatmak istiyorum öylece
Yağmurlu havada el ele yürümek, film izlemek. Çok sarılmak, çok öpmek.
Wltin rengi manzaralar kısa turistik geziler renk verir
Hiç bişi aklıma gelmiyor kanki😀
😘😘
Kız bu ne alaka emoji🙄
Aklına bir şey gelmiyormuş ya boş ver öpeyim seni dedim
İlginç 😄
Evde oturup çay içmek aljdskfjl
Ne kadar da farklı bir aktivite anlayışı😒
Güzel bir aktivite dene ajklsdfl
Hiç yapmamıştım deneyeyim teşekkür ediyorum 😒
😒😒 rica ederim 😒
Seni burada birine benzetiyorum bazenn😒
adskljfkl kim olduğunu biliyorum, beni ona benzetme 😒
Tamam Bi daha olmaz 😒
Olmasın kızarım 😒
Yagmurun altinda sevdiginle islanmak
Bence yağmuru izlemek
Ormanda yürüyüş..
Şu an yağmur yağan bir bölgedeysen eğer bu çok önemli. Yağmurların altında sevgilinle yürümek
Akşam yürüyüşleri..
Dizi izlemek olabilir
Kamp
Sevişmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?