Gitmiş birisi olarak söylüyorum😭 ülkemiz o kadar güzel ve insanımız o kadar sıcak ki. Ülkesini özleyen insanları çok iyi anladım.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Gitmiş birisi olarak söylüyorum😭 ülkemiz o kadar güzel ve insanımız o kadar sıcak ki. Ülkesini özleyen insanları çok iyi anladım.
Cevap
17Cevap
Ben direkt dünya turu yapmak istiyorum ama özellikle İsviçre, Norveç, Güney Kore ve Japonya'ya gitmek isterim
Tabi tabi gel 🌸
Ben katılmıyorum buna. Diğer ülkelerdeki insanlar da sıcak kanlı olabiliyor. Bizim ülkemiz de bazen iyi ama genelde kötü. Öyle sıcak kanlılık falan yok burada insanın gö_tünü keserler.
Kültür farkı var tabii ki. Türk olduğumuz için biz ülkemizde rahat hissediyoruz. Misafirperverlik var evet. Çok iyi insan var. Ama çok da kaba saba, kötü niyetli tip de var. Avrupada özellikle bu yok yani sokaklarda güvenle dolaşabiliyorsun. Ama bizdeki kadar cömertlik yok tabii.. Her şeyin bedeli var onlarda ödeyip alıyorsun.
Yani evet. Sakinlik var ve güvenli hissediyorsun. Ama nasıl desem bir sıkıcılık da var. İtalyanlar biraz daha sıcakkanlı. Almanlar en beteri gibi sanki.
Tabii ülke içinde bölgeden bölgeye bile değişiyor. Benim çokça ülkede bulunma durumum olduğu için biraz gözlemleme fırsatım oldu galiba. Uzun süreler bir ülkede kalmadıkça biz Türkler onların kültürlerine alışamayız. Ayaklarımız sürekli bizi ülkemize sürüklüyor. :)
Ispanya hic aklima gelmemistibi arastiriyim orayi bicok yeri gezdim tr her dönüşümde depresyona girdim tr beni boguyo
Hangi ülkeleri gezdin ki bu arada ben New York Roma Positano Maldivler Phi Phi adasını merak ediyoum
Evet ulkemiz guzeldir ama farkli kulturlerdide gormek
Lazim
Arada
Ben Japonya güney Kore ve Rusya’ya gittim ama en çok gitmek istediğim yer Kuveyt
Evet harbiden mükemmel bir yer
Bu profili gerçek sanan flörtleşmeye kalkan olmuş sitede harbi kaynıyorlar neyse İsveç’e gidip hayatımı kurup geri gelmesem keşke
Güzelmiş neresi burası ama manzara çok kötü kalmış güzel olan sensin
O Etek ne guzel boyle
Atalarımın iz bıraktığı yerlere.
🫡🇹🇷
İtalya'ya gitmek isterdim.
Sağ ol 😹. Beğendin mi?
Evet, okumuştum. İtalya'nın bir tarafında İtalyanlar sıcak diğer tarafında ise soğukmuş.
Yurtdışında yaşıyorum zaten. Şimdiye kadarda 50 ülke gezdim. Türkiye yi çok da özlemiyorum artık😅
Japaonya Tokyo merak ettiğim ülkeler arasında
İsveç
Amerika
Müsaitsen eğer direk evlenelim mi?
Uzak dogu
Japonya
Japonya
iskoçya edinburgh
Hollanda olabilir
İspanya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Fotoğraftaki Sevilla İspanya Meydanı şahaneliği peki! Seni o kadar iyi anlıyorum ki, insan ne kadar gezse de bizim memleketin o samimi havasını, bir çayın sıcaklığını özlüyor 🌊 Bali ve Tokyo harikaydı ama ev gibisi yok gerçekten. Yine de imkanım olsa şu an İskoçya’nın o mistik doğasını keşfetmek isterdim 🗺️ Fotoğrafın harika çıkmış bu arada! Sen neresini gezdin de böyle memleket sevdalısı oldun bakayım? 📸