Tatil & Seyahat Yurt dışında gitmek istediğiniz nereler var? scorpion1903 Takip Et Guru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Gezmek, görmek gibisi yok. Çok okuyan mı bilir, çok gezen mi bilir bilmem ama çok gezenin ufkunun daha geniş olabileceğini düşünüyorum. 👍 Vaktiniz ve imkânınız varsa mutlaka yurt dışına çıkın. Yurt dışında gitmek istediğiniz nereler var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 642 cevap paylaştı. İtalya, Belçika, Portekiz, Londra, Norveç. Öncelik olarak sırayla buraları gezmek ve görmek isterdim. Her zaman merak ettiğim ülkeler buralar. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Roma Milano Vienna ya gittim New York u görmek istiyorum 1 7 Yorumla scorpion1903 +1 yıl Napolide pizza yemeden donduysen hata etmişsin 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Romada yedim enfesti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Siz nereleri gezdiniz? Yorumla scorpion1903 +1 yıl Liste epey uzun. 🙂 Pek çok yeri diyelim. Bir Avrupa turu yaptım. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 👍👍👍👍👍 Yorumla scorpion1903 +1 yıl Dubai ve Tayland ile son noktayı koydum. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Wow bu çok süper Yorumla
Alfia Takip Et Master Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Kanada güzel olurdu 🤩 1 4 Yorumla scorpion1903 +1 yıl şu an için pek tavsiye etmem. Doğal afetlerle boğuşuyorlar. 👍 🙂 Alfia +1 yıl E o zaman Mısır'a gideyim. Piramitleri incelerim 🧐 scorpion1903 +1 yıl Orası daha da beter, sel ve fırtına yüzünden akrep saldırısı olmuş. 400 den fazla kişiyi isirmislar. Alfia +1 yıl Ay ben eve kapanayım en iyisi 🥺
dkkdkdkkdkd555 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl çok gezen bilir bence de maddi özgürlüğümüzü bi alalım Londra olur Dubai olur 😂 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kanadadayım zateeen 1 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 833 cevap paylaştı. Mallorca 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İtalya, Belçika, Portekiz, Londra, Norveç. Öncelik olarak sırayla buraları gezmek ve görmek isterdim. Her zaman merak ettiğim ülkeler buralar.
Roma Milano Vienna ya gittim New York u görmek istiyorum
Napolide pizza yemeden donduysen hata etmişsin 🙂
Romada yedim enfesti
Siz nereleri gezdiniz?
Liste epey uzun. 🙂 Pek çok yeri diyelim. Bir Avrupa turu yaptım.
👍👍👍👍👍
Dubai ve Tayland ile son noktayı koydum.
Wow bu çok süper
Kanada güzel olurdu 🤩
şu an için pek tavsiye etmem. Doğal afetlerle boğuşuyorlar. 👍 🙂
E o zaman Mısır'a gideyim. Piramitleri incelerim 🧐
Orası daha da beter, sel ve fırtına yüzünden akrep saldırısı olmuş. 400 den fazla kişiyi isirmislar.
Ay ben eve kapanayım en iyisi 🥺
çok gezen bilir bence de maddi özgürlüğümüzü bi alalım Londra olur Dubai olur 😂
nasıl çıkalım abi uçak biletini zar zor öderiz ya
Kanadadayım zateeen
Brezilya olabilir
New york 🌼
Mallorca
İtalya en çok görmek istediğim yer