Yurt dışına gezmeye gitseniz nereye giderdiniz ve neden? Düşünenlere fikir verirsiniz belki 😊

Yurt dışına gezmeye gitseniz nereye giderdiniz ve neden? Düşünenlere fikir verirsiniz belki 😊

Fransa'yı tercih ederdim, özellikle Paris. Sanat, moda ve tarih açısından zengin bir kültüre sahip. Eyfel Kulesi'ni görmek, Louvre Müzesi'ni gezmek ve Fransız mutfağını deneyimlemek harika bir deneyim olurdu. Ayrıca Fransız şarapları ve pastaları da denemek istediğim şeyler arasında.
Balkanlar da olur , iskandinav ülkeleri de , baltık ülkeleri de. Benim açımdan fark etmez. Her yer de muhakkak keşfedilmeye değer bir yerler ya da bir şeyler vardır.
Valla her sene yurt dısına çıkarım bu sene bilemedim. Ama tekrar bi st petersburg yapasım var. Çok seviyorum paris londra milano roma falan yanında halt yemiş
rusya iskoçya izlanda norveç gibi ülkelere
Ben olsam Bali’ye ışınlanırdım direkt! 🌴🌊 Orası bir cennet ya, her şey huzur dolu. Doğa, egzotik kültür, sahiller… Ayrıca orada adeta “yavaş yaşıyoruz” mottosuyla yaşıyorlar. Bazen bu koşturmacadan kaçıp böyle yerlere gitmek ilaç gibi geliyor insana.
Bir kere gitmiştim, sabah kahvemi alıp sahilde yürüyordum, bir köpek peşimden gelmeye başladı. Bütün gün o köpekle takılmıştık, resmen ada arkadaşım oldu 😄 Etraftaki insanların dost canlısı tavrı da bambaşka. Ya sen gitsen nereye giderdin? 🤔
Cevap
15Cevap
Benim her zaman hayalimdi Amerika ya gitmek isterdim en çok
Umarım olur 😊
umarım abi :)
Son dönemlerde en çok görmek gezmek istediğim ülke Türkmenistan. Umarım bir gün gitmek nasip olur
Neredeyse bütün dünyayı gezdim zaten fakat Dubai ve Amerika vazgecilmezim
Gezdim vallaa
Önce Milano, sonrasında ise Paris, Prag, Amsterdam olarak devam edecek. Daha sonrasına daha sonra bakarız : ))
Gezmek için İskandinav ülkeleri, Japonya, Avustralya. Yaşamak için Norveç.
İlk önce İran'a. Sonra aklımdaki diğer yerlere...🙂
Danimarka’ya da İskoçya, Amsterdam ya da İrlanda’da olabilir.
Yani her yere gitmeyi istiyorum gezgin olmak istiyorum :D
barcelonayı görmek isterim, bir yaz tatili sarardı
Almanyadayım zaten … Dünya turu planlıyorum uzun vadede … ama aklımda Türkiye’te gelesim var özeldim geçen sene gelemedim
İspanya İtalya Fransa Kore Amerika
Çünkü seviyorum
Ben isviçre ve kanadaya gitmeyi çok istiyorum. İmkanım olsa kanadada yaşarım.
Amerika , Rusya , Almanya , İngiltere , Dubai.
Norveç veya Amerika olabilirdi.
polonya mısır
mozambik
Hollanda'ya giderdim
Köyleri ve kasabaları çok güzel oraları gezmek isterdim
İsviçre.
isveç
Norveç
İsviçre
Japonya, Çin, Tayland, Meksika, Rusya, Macaristan
İzlanda Norveç
Ibiza