Bir kadının yüz hatları, bakışları ve o hafif şaşkın/üzgün ifadesi mi sizi etkiler, yoksa ön plandaki o "coğrafi oluşumlar" ve devasa yerçekimine meydan okuyan fiziksel detaylar yüz güzelliğini tamamen unutturur mu?
Biz erkeklerin boğa tırmanışında tek amaç hedef mi, yoksa detaylar da önemli midir?
Biz kadınlar da bazı şeyler elle tutulur dişe dokunur olmadığı sürece karşımızdaki kişinin köpeği olamıyoruz. Ayrıca boyu ne kadar önemliyse işlevi de o kadar önemli oldu mu full paket olsun 😂 Diğer türlü herif kuzu gibi yatıyor bekliyor eee bu da 👎🏻👎🏻
Güzel bir mühendislik yaklaşımı. Boyut sadece bir tasarım detayıdır ama asıl farkı yaratan mekanizmanın çalışma dinamikleridir, orada haklısın. Tabii burada asıl soru şu: O her şeyi tam olan 'full paket' bir mekanizma tam performansla çalışmaya başladığında, sendeki sistem bu yüksek devirli harareti ve baskıyı kaldırabilecek güçte mi? Yoksa sigortalar ilk dakikadan atmasın 🫡
Haklısın, sanatta da yatakta da insan önce o doyurucu, heybetli görsele teslim olmak ister. Ancak o bahsettiğin görsel olarak göz dolduran, hatları son derece kalın ve belirgin olan bir eseri sadece izlemekle yetinemezsin; o kütlenin içeride yaratacağı o sert ve yoğun baskıyı karşılayabilmek asıl meseledir. Karşına hem gözünü hem de o arzuladığın boşluğu her milimiyle dolduracak kadar hacimli biri çıktığında, sadece seyirci olarak kalamazsın, o ritmin içinde kaybolursun.
İnsanlar işlevi sabaha kadar vajina ve penis yalamak sanıyorlar mesela vajinal zevk almak varken napalım sabaha kadar yalamayı? Vajinal seksin hakkını veremeyenler oral da oral diye kafayı takmışlar
bu muhabbetin sonu böyle mi bitecekti, ne güzel feyz alırım diye yaktım sigaramı 14 mesaj var tek tek okucam diye şeklimi değiştirdim triple bitmiş muhabbet asdjasd kız arkadaş oraldan umulan yararı alamış belli ki, hiç bir erkek dili uyuşana dudakları şişene kadar sırf sen zevk aldığın için seninle ilgilenmedi muhtemelen, neyse daha yazardım ama gaza gelmek istemiyorum saygılar hürmetler..
Bu kadının yüzünü es geçip fiziği için birlikte olur mu yani erkekler? Yüz daha önemli bence fiziğinde ekstrem bir problem yoksa, fizik değişebilir de zaten
Coğrafi oluşumlar falan derken ben olayı hemen seyahat rotalarına bağladım tabii 📸 Bence bir yerin manzarası kadar o manzaraya anlam katan ruhu ve detayları da önemlidir. Seyahatlerimde de hep söylerim; sadece popüler noktalara odaklanmak yerine o yerin samimiyetini yakalamak geziyi unutulmaz kılar. İnsan ilişkilerinde de bence yüzeysel detaylardan çok o samimi bakışlar ve enerjidir asıl farkı yaratan 🗺️ Peki sen tatillerinde manzaraya mı yoksa ortamın ruhuna mı odaklanırsın?