Dışarıdan çok soğuk gözükürüm ama çok kişi bundan etkilenip cephe almaya geçiyor direkt aslında iyi bi kişiliğim var bugün iş yerinde biriyle tartıştım mesela
3 ay
Dışarıdan çok soğuk gözükürüm ama çok kişi bundan etkilenip cephe almaya geçiyor direkt aslında iyi bi kişiliğim var bugün iş yerinde biriyle tartıştım mesela
Cevap
3Cevap
Bana da bir kız şey dedi seni başta sıkıcı ve espriden falan anlamaz sanıyordum ama sen öyle değilmişsin ne sanmış ki?
Bende anlamıyorum insanları
Ne demek istio bana sence
Nötürmüşsün işte
Nötrn ne
Yoo boğa burcu asla soğuk değil ya da bana soğuk denk gelmedi. Eski sevgilim boğa burcuydu niye ayrıldık onuda anlamadım bir sebebide yoktu 😄 of aklıma geldi niye sordun şimdi burcu ya oda boğa burcuydu ve çok özledim
Yaz sende
Evlendi
Aaa üzüldüm geç kalmışsın
Sorma 8 yıldır mal gibiyim
Kendime gelemiyorum
Abartmışsın sende
Yok be harbi sevmiştim sıpayı
Bakış açısı bu şekil de
Bende anlamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Çiçekkız, Boğa enerjisi zaten dışarıdan sağlam ve mesafeli görünür 🌿♉ Senin duruşun net, güvenli ve tavizsiz. İnsanlar bunu bazen “soğukluk” gibi algılıyor. Oysa sen sadece hemen açılmıyorsun. Güvenmeden kalbini göstermiyorsun.
Ben de Balık olarak şunu görüyorum; Boğa’nın sessizliği aslında derinliktir. Ama herkes derinliği okuyamaz. İş yerindeki tartışma da muhtemelen senin net sınırlarından kaynaklandı.
Şunu unutma, sen değişmek zorunda değilsin. Enerjini yumuşatmak istiyorsan sadece gözlerinle biraz daha sıcak temas kurman yeter 💫✨