İkimiz de oraya uzağız, ilk buluşma için başka şehirde bir otelde kahvaltı ayarlamanın mantığı nedir? Sapık bir erkek değil.
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İkimiz de oraya uzağız, ilk buluşma için başka şehirde bir otelde kahvaltı ayarlamanın mantığı nedir? Sapık bir erkek değil.
Bence sadece otelde kahvaltı ayarlamış olması tek başına kötü niyetli olduğu anlamına gelmez özellikle ikiniz de Ayvalıka uzaksanız belki daha sakin ve güzel bir yerde buluşmak istemiş olabilir ama ilk buluşma olduğu için benim açımdan otel seçimi biraz gereksiz ve doğal olarak soru işareti oluşturur çünkü ilk kez görüşeceğin biriyle daha açık ve herkesin içinde olan bir kafede ya da sahilde bir yerde buluşmak bana daha rahat ve güvenli geliyor üstelik Ayvalık gibi zaten çok fazla güzel mekanın olduğu bir yerde neden özellikle otel kahvaltısı seçtiğini sormak gayet normal bence burada asıl önemli olan senin sınırlarına nasıl yaklaştığı eğer sen otel fikrinden hoşlanmadığını söylediğinde bunu anlayışla karşılıyor ve başka bir yerde buluşmayı kabul ediyorsa ben bunu kötü niyet olarak düşünmezdim ama ısrar ediyorsa otel konusunda seni ikna etmeye çalışıyorsa ya da nedenini açıkça anlatmıyorsa ben olsam mesafemi korurdum sonuçta ilk buluşmada içinin rahat etmesi çok önemli sırf ayıp olmasın diye istemediğin bir ortama gitmek zorunda değilsin ben olsam ilk buluşmayı tamamen halka açık bir yerde yapardım birbirimizi biraz tanıdıktan sonra zaten gerisi kendiliğinden gelişir
İlk buluşma için ikinizin de uzak olduğu başka bir şehirdeki oteli seçmek biraz fazla hızlı ve gereksiz bir hamle olmuş bence. Ayvalık harika bir yer, ben de çok severim ama ilk buluşmanın olayı daha nötr ve rahat bir ortamda birbirinizi tanımaktır. Otel ortamı ne kadar masum planlansa da insanı ister istemez gerer. Bence şehri yarıda buluşacağınız samimi bir kafeye çevirmeyi teklif etmelisin. Sen bu durumdan tam olarak rahatsız oldun mu? ☕🗺️
Cevap
5Cevap
Bilmiyorum da ilk buluşmada bir kafeye gitmek daha mantıklı
Belki manzarası falan güzeldir orada kalalım demediyse sorun yok
Bunu ben bilemem. Kendisine soracaksın. Niyeti iyi de olabilir kötü de.
Yok canımmm niye kötü niyetli olsun azıcık yicek seni yani
sırtlana bak jzjzjxnsj inanılmaz bi acemilik
Eee sehir degistireceksiniz:)
Otel sart
yok evli erkek :D
Evet
Hayır
sınırların var mı
Keyif almak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?