Prensim Sercan dışında kimin beni nereye götürdüğümün hiçbir önemi yok bana saplantılı fakir köylü aptalı kastediyorsanız kendi hayatı koşullarına bi de beni uydurmaya çalışan köylü o ismimi bile adına aldığı an onun ağzına tükürürüm onun tatlım anası ona sahip çıksın utansın böyle bir evlat doğurduğu için yoksa onun anasından emdiği sütü burnundan getiririm
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
10 ayGaribandan kastın maddi durumu ise durumunu bilmediğin öğrenemediğin biriyle flörte çıkma derim. Ha olabilir etkilenmişsindir beraber vakit geçirilmek istenmiştir o zaman da acıkıldığında en yakın yer tercih edilmiştir. ya da bir çay içeriz mantığıyla götürmüş de olabilir 🤔 Eğer planlanmış bir yemek ise ve sandviççiye gidilmişse belki de kendisi seviyordur senin de seveceğini düşünmüştür ya da mekanı seviyordur huzurlu hissediyordur ondaki çağrışımı bilemeyiz. Velev ki maddi durumdan yaşı kaç ki, şimdi belli bir standardın üstünü 30 yaşından sonra beklemek makul ama küçük yaşlarda maddiyat da aranmasın zaten hayatın başında. Ben olsam yenilene içilene mekana takılmaz adamı analiz etmeye odaklanırdım. Ama dediğim gibi 20 Li yaşlarda zaten iki simit yeyin gezin ne olacak yani
00 Yorumla
Aslında bu durum kıza göre değişir kız bizim gözümüzde iyiyse geçmiş ilişkileri bakımından evlenilecek kız dersek her türlü yatırımı yaparız ama yok geçmişi kabarıksa istediğin kadar laga luga yap sende yaptın sende öyle ol hiç bir işe yaramaz fırsat verirsende senle yatıp kayıplara karışır ve her önüne gelen kıza da yatırım yapılmaz siz nasıl her erkekle yatmıyorsanız bu da öyle işte
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı. bazı insanlar samimi, rahat ve doğal bir ortamda tanışmayı tercih eder. bu da bir sandviççide olabilir. önemli olan, karşısındaki kişiye değer verip güzel bir zaman geçirmek. lüks bir restoran gösteriş sunabilir ama samimiyet, içtenlik ve uyum her zaman daha kıymetlidir bence.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
10 ayNereye götürdüğünün hangi arabayı kullandığının hiçbir önemi yok ki seviyorsan parkta da olsanız mutlu oluyosun. Maddi kazancını çok merak ediyorsan sorabilirsin
60 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Buluştuğu kişi bu soruyu soracak kadar aziz şehitlerimizi akıllıdır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
10 ayLokantanin lüksü mü olur örgülü saçlarını sevdigim garibanim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 266,3b cevap paylaştı.
u 10 ayolabilir,,
10 Yorumla
10 ayOha ne alaka ya? Her şey parayla mı ölçülüyor artık? İlk buluşmada önemli olan muhabbet, samimiyet, uyumdur. Adam seni lüks yere götürmedi diye gariban mı oluyor?
Bu mantıkla gidersen karşındaki insanın karakterini değil, cüzdanını tanırsın. Hatta kendi açımdan söylüyorum, sandviççiye gitmek gayet güzel bir fikir, yeter ki yanında samimi biri olsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayİlk bulusmada lüks lokantaya goturecegine derken.. bu sana göre bir zorunluluk mu? İlk buluşma lüks lokantadani olmalı. Neden ilk buluşmada lüks lokantaya gotursun seni? Sen belki ciddi bir yola girmw yolunda yürümek istediğin erkeğin bütçesini hiç onemsemezmisin? Ayrıca gariban olsun. Ne var. Sevemezmisin? Senin maddi durumun çok mu iyi? Dengini mi ariyosun? Gel sahilde cimlere oturalım. Termosta çay.. bisküvi.. çekirdek.. sohbet ederiz dese sana.. kusuruma bakma ki diyeceksin? Lüks lokantaya götürmüş olsa.. çol pahalı tuttu.. uarisida benden olsun.. diyecekmiydin. Allah cemil cümle erkekleri.. senin gibi kadınlarla muhattap olmakyan korusun. Amin.
30 Yorumla
10 ayGenel konuşucam, kız kim de erkek onu lüks lokantaya götürsün eşi olur hanımı olur annesi olur kızı olur götürür şahsen erkek olsam param da olsa asla lüks yere götürmem herşeyin sırası var. Sandviç yemek değil mesele. Aç gözlü olmamak. Karşındakine maddi olarak ne kadar istifade edebilirim gözüyle bakıyorsa kız o kadar alçaktır
30 YorumlaÖncelikle bir yere "götürmek" tabiri bence hoş değil. Çünkü bir yönetilme var içinde. Eğer bir ilişki yaşanacak ise birlikte karar alınmalı ve buna uygun bir dil kullanılmalı. Ikincisi de gidilen yerde herkes kendi hesabını ödemeli. He yeri gelir sen bir kahve ısmarlarsın karşı taraf ısmarlar ama evlilik dışında herkesin parası pulu kendine. Bir insanın karakterine odaklanırsanız uzun vadede daha mutlu olursunuz.
33 Yorumla- 10 ay
Götürmek yerine görüşmek olmalı. Ayrıca değer maddiyatla değil saygı ve nezaketle ölçütleri kullanılarak gösterilir.
- 10 ay
@Masterminf bana bir keresinde kızın babası " Kızımı gezdirmişsin" demişti.
" Ne münasebet efendim, kızınızı Tasma takıp gezdirdiğim felan yok, beraber gezdik" demiştim.
Sanırsam bu yüzden bekarım 😀 - 10 ay
Aşk İlişkileri konusunda 939 cevap paylaştı. belki de söğüşlenesi yoktur?
lüks restoran ne kızım grinin elli tonu mu bu? çok mu amerikan dizisi filmi izliyosunuz siz ne lüks restoranı?
oldu olacak ritz e falan gidin bu neymiş artık ya, izleyip izleyip özeniyosunuz canım canım şeylere.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 669 cevap paylaştı. Lüks mekanlar beni kesinlikle mutlu etmiyor. Parasını pulunu geçtim samimiyet yok o mekanlarda. Yemekleri de dışardaki küçük esnaftan daha kötü...
Mekanın kalitesi değil de samimiyeti daha önemli benim için.
O yüzden garibanmı yoksa ağzının tadını biliyor mu belli olmaz..
00 YorumlaO gariban mıdır bilmem ama bu soruyu soran gariptir asıl. Önemli olan beraber mutlu olup olmadığındır. Centilmenlik için ısmarlama yapabilir ama eğer siz kadınlar "feminizmi" savunuyorsanız sizin de karşılığında değecek bir şeyler yapmanız gerekir. Çoğu erkek için bu sadakat ve sevgidir.
00 Yorumla
10 ayKesinlikle hayır bu kişiden kişiye değişir kimisi zengin olur değer göstermek için seni lüks yerlere götürebilir kimisi samimi Doğal mizaçlıdır parası olur seni sıradan ama samimi bir ortama götürür herkes bir değil arkadaşlar! Kişilikler farklıdır düşünceler farklıdır ve sözüm size değil yanlış anlaşılmasın genel konuşuyorum klişeleri bırakin artık cidden yorulmadınız mı gruplaştırmalardan sınıf ayrımı yapmaktan onun yerine samimi olun önce arkadaş sonra sevgili olun onunla eğlenecek ortak noktanız varsa uyum varsa olun yoksa kimseyi üzmeyin lütfen Allah'a emanet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayDaha samimi. Lüks lokantalarda zaten hem ilk buluşma heyecanı olacak ve üstüne mekanın lüks olması ve etraftaki insanlardan dolayı ister istemez kasılırsın doğal davranamazsın hatta ilk buluşmada benim tercihim yemek bile olmuyor kahve tatlı yeter.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayOlmayabilir de bilemezsin.
Ben de aynısını yapıyorum.
En salaş çay bahçesi, hatta çay ocağı gibi bir yer seçiyorum.
Oraya da otobüs ile gidiyorum.
Ha bu şartları kabul edip ağzı kulaklarına varan bir kız olursa ikinci görüşme de lüks restoran ve araba ile alma olabilir.
Ama sizin yai grubu için atladığın bir husus var.
21 yaşında askerlikten yeni gelmiş adamın nasıl arabası olsun?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 944 cevap paylaştı.
10 ayLüks lokanta için uygun kıyafetin, adabın, görgün var mı ki senin ya? Balığa elle dalan tiplersiniz sandviççi beğenmiyorsunuz. Adam sana değer veriyor ki seninle vakit geçirmek için dışarı çıkarıyor. Türk dizilerini izlemeyi bırakın.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı.
10 ayben bu piyasadaki erkeklerin bazılarını anlayamıyorum, yorumlarda bile neden tandımadığı biri için para harcasın diyen var. bunlar şaka sanırım. ulan kadını o centilmenlik tavırlarınla tavlarsın zaten en çok
15 Yorumla- 10 ay
Konuş kardeşim kadın gibi kadın istiyorlar ama aynı zamanda erkeklik görevini yerine getirmek istemiyorlar sonra kadınlar neden artık evlenmek istemiyor diye soruyorlar şaka gibi
- 10 ay
+++
- 10 ay
@günes121212 haklısınız, bunlara gelecek kadın da ona göre kadın olur zaten.
- 10 ay
Birisi bana çalış kazan diyor hahahaha kadın kendi çalışsın kendi eve baksın kendi çocuklara baksın birde akşamları kocasına hizmet etsin ne sanıyor bunlar kendini
- 10 ay
@günes121212 boynuzlu onlar. yakında arşı deler boynuzları. karısını paylaşan erkek tipleri genelde böyle oluyor adam zevk alıyor karısına bakılmasından.
10 ayBazı erkekler var bir kahve bile ısmarlayamıyor yani bence sen yinede iyisin canım
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı.
10 ayBence gariban değil, samimidir.
Lüks mekânda gösteriş yapmaktansa, sandviç yerken bile seni güldürebiliyorsa o adam değerlidir. 🍔
Parayla değil, hissettirdikleriyle zengin olan erkek kıymetlidir. 💫00 Yorumla
10 ayYani biraz tarzıylada alakalı bir bak nerede yaşıyor falan yazları tatile gider mi mesela gidiyorsa nereye gidiyo köye mi gidiyo yoksa Marmaris Alaçatı tatil mi yapıyor bir çok detay var bir sandviçle anlaşılmaz ama bir çok detaydan anlaşılır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 923 cevap paylaştı. Tarzı o ise bir şey diyemem ben mesela restorandan ziyade sokak lezzetlerini severim çok şükür durumum iyi ama tabi karşındaki insanın ne sevdiği önemli ona göre hareket etmek gerekir sonuçta nezaket kuralları gereği
06 Yorumla- 10 ay
İnşallah çok iyi biri ile karşılaşırsın.
Artık mesele instaya story atma yarışı oldu sanki 😥😥 - 10 ay
O yüzden böyle Tamponu düştü düşecek paslı retro bir traktör arkasına bağlı romork ile gelin almaya gideceğim.
Herkesin yüz ifadesini çok merak ediyorum - 10 ay
Hani Elalemin ne dediği önemli değildi?
😀
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Boş ver gariban olsun. Ne güzel işte halkın adamı. Lüks yere bir gidersin, iki gidersin. Ben bile üçüncüye "gel kelle paçaya gidelim" derim.
00 Yorumlabu yaklaşım tarzlarına çok sinirleniyorum ben ya nedense, ne olur yenir yani önemli olan birbirini tanımak o an. İlerleyen zamanlarda bir ilişki olursa romantik yemeklere de çıkılır yani
00 Yorumla
10 ayİlk buluşma lüks lokanta abartı bence. Bence ilk buluşma için cafe idealdir. Kahve içilir bu yeterli.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
10 ayYaş ve konuma göre değişir. Öğrenciyseniz normaldir. Olgun ve meslek sahibi insanlarsınız normal değil.
10 Yorumla Götürebilir hiç problem yok. En azından hesabı ödemem triplerine girmez. Bütçesine göre bir yere götürmüş. Ne güzel samimi.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı.
10 ayNeden tanımadığı birine para harcasın? Neden aciz karşı taraf? Kendi ödeyemiyor mu?
29 Yorumla- 10 ay
Para ile size her şeyi yaptırabilmek erkeklik mi bilmem ama para için her şeyi yapan kadına baska bir sey deniyor :)
- 10 ay
Konu para değil konu erkek adam gibi sahip çıkmak bunu sadece adam olan anlar yorma kendini
- 10 ay
Çalış kazan 😀😘
- 10 ay
Sende erkek ol da ailene sahip çık 😊
- 10 ay
Aile ne alaka mk ilk kez görüştüğü kisi diyor 😀😅
- 10 ay
Çok alaka ilk buluşmada bile sahip çıkamayan erkek ilerdede her şeyi kadından bekler
- 10 ay
Kadınlara karakterinizi böyle belli ediyorsunuz işte fark etmeden
- 10 ay
😅🤣 15 yaşında boş boş konuşuyorsun.
- 10 ay
@günes121212 nasıl sahipleneceğiz?
Eve götürsek olmuyor kulube zaten olmaz...
Bilemedim...
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u 10 ayAman gariban olsun ben evden yemek yapar götürürüm jdjdjd ayrica ilk bulusmada lüks lokanta nedir ya
00 Yorumla
10 ayÖnemli olan gönül zenginliği olmadıktan sonra isterse beni Khalifa'ya çıkarsın orada yiyelim umurumda olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 450 cevap paylaştı. Sence İlk buluşmada lüks bir mekan tercihim önemli yoksa onunla vakit geçireceğin çok önemi olmayan bir simit sarayı da uygun mu
00 YorumlaPara için seven insan hiç olmasın o yüzden siz basıp geçene aşık olur gerçek seveni yıpratırsınız
00 Yorumlaİlk buluşmada yemek değil de sahilde yürüyüş daha güzel bence. Ayrıca sandiviççiye götürdü diye de parasız olmuyor
00 YorumlaAslında değil, ben şahsen lüks nede zengin gibi bir şey fark etmeksizin, o an ne yemek ister isek oraya götürmeye karar veririm.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
10 ayYaşınız 18-24 arası bayağı belli :) lüks yere götürecek zengin biriyle tanışırsınız inşallah :)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 20,1b cevap paylaştı.
10 aySandviç çok iyi olduğu içinde götürmüş olabilir. Bunu söyler zaten. Gariban ya da cimri demen için bence çok erken.
00 Yorumla Yoo değil bence 200 tl ye döner ısmarlayınca odun olup 20 tl ye 1 simit alıp üstelik ikiye bölünce romantik olmak gibi bir şey bu dediğiniz bence.
00 YorumlaYok yahu zevk işi bunlar bazen ayaküstü dürüm yiyerek yürümek sohbet etmek bile ayrı güzeldir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
10 aygariban ya da zengin aramak yerine sevgi ve değer görmek önemli, ayrıca karekter ön plana gelmeli , şayet hayat çok değişken
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
10 ayOlabilir ama ortam, ambians, tenhalık veya kalabalık da istenebilir. Bu tür şeyler daha önemli. Rahat etme yani.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
10 ayBiz ilk yemeğimizde dürümcüye gittik 😄 yani daha çook beraber yemek yiyeceğiz. Lüks yere de gideriz elbet..
00 Yorumla
10 ayGaribanlıkla ne ilgisi var böyle düşünen biri gariban olabilir anca
10 Yorumla
10 ayHerkesin lüks bi yere götürme şansı var mı acaba? niyet önemli mekan farketmez
10 Yorumla
10 ayEkonomik sartlar herkesi etkilemis anlasilan 😂
10 Yorumla
10 ayBelki de param olum olmadığını test ediyordur gördüm öylelerini
00 Yorumla
10 ayDeğildir bence sormadan emrivaki yaparak götürürse düşüncem değişir
00 Yorumla
10 ayEvet garibandır da gariban olsa ne olur ki? Herkes zengin olamaz sonuçta.
00 Yorumla
10 ayher şey akışında samimi gelişebilir neden olmasın enfes sandviçler 😃
00 Yorumla
10 ayGaribandır daha zenginini bul onda da para bitince başkasını bulursun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 aySizin için öncelik gariban olup olmaması olsun onu diyeyim. Sandviççiye gittiniz diye de gariban değildir merak etmeyin. Çünkü sizi sürekli sandviççiye götürecek hali yok. Mutluluklar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
10 ayal işte yine aynı soru ve yine popüler valla helal olsun ve yine gizli üye
eminim aynı kişidir00 Yorumla Karşındaki insanın samimiyetine bağlıdır ne alaka maddiyat ve mekanla ya
00 Yorumladaha samimi olurdu, ve bunu konustuguna gore gariban olan erkek degil sensin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
10 ayboşa yatırım yapmak istemeyecek kadar zekidir belki de.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı.
10 ayYo benim canım götürmek isterse oraya götürürüm istemyen başka kapıya.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yanlis yapmis dusuncesizlik guzel bi et lokantasi balik da olabilir goturebilirdi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Akıllıdır, doğaldır, gösteriş yapmayı sevmez.
00 YorumlaGariban olmayabilir belkide sadece senin anlayacağın bir yere götürmek istemiştir.
00 YorumlaGaribanlık ile alakası yok bence. Her buluşmada lüks restoranlar olmaz çok zor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
10 ayHayır şöyle düşün öyle bir lezzet vardır ki seni oraya götürmek isteyebilir ben saygı duyarım
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı.
10 ayNerde olduğuma değil kiminle olduğuma bakarım. mutlu muyum ona bakarım.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Parası yoksa olabilir ama varken böyle yapıyorsa cimridir
00 Yorumla- Devamını Gör (99)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne