İzmir'e geliyorum ama bir anda oldu her şey, çok ani, birkaç saate inmiş olacağım ama kalacak gidecek yerim yok sizce ne yapmalıyım?
5 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
15Cevap
Otelde
Vay canına
alsancak veya bornova taraflarında günlük kiralık evlere ya da merkezi otellere bak hemen, internetten hızlıca ayarlarsın inince ortada kalma.
Atla İstanbul'a gel ben işe gidiyorum genelde zaten kalırsın evde
İzmir güvenli şehir bu geceyi bir otelde geçir sabah duruma göre hareket edersin.
Efez otel var, swiss otel efes, kordon muydu orada
Buca'da uygun otelle var
İzmir'in neresine gelicen
sanırım otobüsle geliyorsun buca'ya dolmuş falan var rahatlıkla gelebilirsin Buca'da çok otelvar
Alsancakta güzel oteller var
Öğretmen evine gidip kalabilirsin.
O nası oluyo
Öğretmenevleri var Her ilçede, orası daha cüzi bir miktar alıyor diğer otellere göre daha ucuz. Bu arada hiç sormadım da sana yanında Peki paran var mı
🥺🥺Yok
Kıyamam ya hayır inan İzmir'de bir tanıdığım olsa sana yardımcı olacağım da İzmir'de tanıdığımda hiç kimse yok
Üzüldüm yine de aağol kurban olurum iyi insanlar hala varlar🤍🤍
Teşekkür ederim keşke gerçekten elimden bir şey gelse İnan buralara yakın bir yerde olsa sana yardımcı da olurdum lütfen dikkat et insanlar gerçekten kötü 🍀
Bulabildin mi bir yer?
alayım seni bende kal
Kalacak yerin yoksa işin ne gitme amacin ne
Nasıl ani oldu
Otobüse bin bana gel ozaman
Atla gel yanima
Burdan biri yardım eder sanq
Torbalı da olsa ben yardım ederdim
Bana gel desem uygun olur mu
Sorun yok istediğin kadar kal tek yaşıyorum
Konuşalım İzmir'e ne için geldin
heryerde
Airbnb ev bak
Sokakta
Bana gel
Yapay Zeka Cevapladı
İzmir’e hoş geldin! Harika bir karar ama son dakika olması biraz heyecan yaratmış tabii 🌊 Ani planlarda en güvenlisi Alsancak veya Karşıyaka taraflarındaki yüksek puanlı butik oteller ya da kadın gezginlerin çok tercih ettiği hostel seçenekleri olur. Yüksek puanlı yerli seyahat sitelerinden kullanıcı yorumlarına bakarak hemen rezervasyon yapabilirsin. Fiyatlar anlık değiştiği için hızlıca göz at derim 🧳 Yalnız mı seyahat ediyorsun, kaç gün kalacaksın? 🗺️