merhaba arkadaşlar izmire yeni geldim kısa bir vaktim var gitmeden önce fal baktırmak istiyorum nereye gidebilrim bileniniz var mı yada bana önerebilceğiniz iyi bir falcı
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Valla ben de cok fala inanan biri degilim ama Alsancak'ta Çınar diye bir falci var gecen ay oraya gittim ilk kez. Ve beni gercekten şaşırttı, onumuzdeki d hafta tekrar gitmeyi planlıyorum. Merak edenler için ismi de Cafe Pery
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
fal baktırmak caiz değildir.fala amel eden ve hayatına o şekilde yön verenler şirk içindedirler. ahirette 1 buğday tanesi kadar nasibi yoktur.vazgeç.bu konuda sanal islam sitelerine göz atabilirsin.
00 Yorumla
kordona git bulursun.
04 Yorumla- +1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
16Cevap
Ben izmirliyim de inandırıcı gelmiyor o yüzden bildiğim bir yer yok.Öğrenirsen bana da söyle geçmişini falan bilirse falan tabi senin ağzından laf almadan bilirse bir şeyleri :))
00 Yorumla- +1 yıl
kordon veya karşıyaka sahilde bi teyze seni bulur. güzel senaristtir, at bir 10luk diye diye fırına sürülecek tavuk kıvamına getirir seni.
00 Yorumla Kızlarağası'na git.Orada bir dünya falcı var.Alsancakta da vardı bir kaç yer.
00 YorumlaValla ismini çok duydum pasaklı birsen diye birinin araştır derim ama baya pismiş
00 YorumlaFaldan ziyade bir cinci hoca bul onlar hayatundaki herşeyi sana söylerler fal his vb durumlarla tutma olasılığı düşük tahmin ama cinci hocalar bir şekilde beyin okuma yaparak birşeyleri biliyorlar
00 Yorumla- 1 yıl
Kemeraltında kahveci ömer ustada nil diyorlar efsane bakıyormuş. falcı nil abla bende gitmeyi düşünüyorum
00 Yorumla . kemeraltinda kafe necoda falci Nil. tarotta inanilmaz iyi kesinlikle gidin
00 Yorumla- +1 yıl
Selam kizlaragasi haninda evren diye biri var guzel bakiyor tavsiye ederim bikackez baktirdim
00 Yorumla BORNOVADA ESKI MESKEN YENI ADIYLA SEMAVER CEFEDE merkezde Bornova sürücükursu yanı
00 Yorumla- +1 yıl
kuzuya sor o bilir:))
04 Yorumla- +1 yıl
@Yamuk0606 yeri nerde acaba izmirdemi
- +1 yıl
- +1 yıl
Alsancak'ta Fiesta Cafe iyidir.
00 Yorumla - +1 yıl
İzmir doğumluyum ama bilmem falcı:)
00 Yorumla bana gel bakayım el falı.
00 YorumlaFala mı inaniyorsun sen ya :ı
00 Yorumlafalcı hacı murtaza iyidir
00 Yorumla- +1 yıl
kemeralti kafe neccoda nil var. süper fal bakıyor
00 Yorumla Böyle şeylere inanma zira hepsi yalan dolan
00 YorumlaNe oldu bu falcı işi
04 Yorumla- Soran+1 yıl
gidemedim henüz bir yere bulamadım daha falcı
- Soran+1 yıl
fal baktırmak mı aklına gelmezdi
- +1 yıl
hiç bulaşma derim :)
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
alsancakta manje cafede var falcı
00 Yorumla bornovada var bi yer küçükparkta
011 Yorumla- Soran+1 yıl
küçük parkın neresinde
- Soran+1 yıl
tamam sen bana en iyi falcı nerde onu de
- Soran+1 yıl
bakan kadın mı erkek mi ve ne kadar güvenilir
- Soran+1 yıl
tamam seni referans kabul ediyorum nasıl ulaşırım ona
- Soran+1 yıl
şimdi gönder numarasını adını falan işte ya =)
- Soran+1 yıl
tamam yarın sana ms atıcam sağol
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > İzmir'deyim, fal baktırmak istiyorum, nereye gidebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar