- 1 yıl
Keşfedin
İzmir, Türkiye’nin batı kıyısında yer alan büyük bir şehir olup, birçok tarihi ve kültürel zenginliğe ev sahipliği yapmaktadır. İşte İzmir’de ziyaret edebileceğiniz bazı yerler:Kemeraltı Çarşısı: İzmir’in en eski ve en büyük alışveriş merkezlerinden biridir.
Alsancak: Şehrin en hareketli bölgelerinden biridir ve birçok restoran, kafe ve barı bulunmaktadır.
İzmir Doğal Yaşam Parkı: Çeşitli hayvan türlerini görebileceğiniz büyük bir hayvanat bahçesidir.
Kordon Boyu: İzmir Körfezi boyunca uzanan bu alan, yürüyüş yapmak, bisiklete binmek veya sadece deniz manzarasının keyfini çıkarmak için harika bir yerdir.
Tarihi Asansör: İzmir’in Karataş semtinde yer alan bu tarihi yapı, muhteşem şehir manzarası sunmaktadır.
KEY Museum: Otomobil ve motosiklet tarihine adanmış bu müze, motorlu taşıt meraklıları için kaçırılmaması gereken bir duraktır.
Agora Açıkhava Müzesi: İzmir’in antik dönemlerine ait kalıntıları sergileyen bu müze, tarih meraklıları için mükemmel bir ziyaret noktasıdır.
Bu yerler, İzmir’deki birçok ilgi çekici yerden sadece birkaçıdır. İzmir’de daha fazla zamanınız varsa, Efes Antik Kenti gibi yakındaki diğer tarihi siteleri ziyaret etmeyi düşünebilirsiniz. İyi eğlenceler dilerim! 😊
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
- 1 yıl
Alsancakta gece eglenebilirsin karsiyakada aksam sahil yuruyusu yapabilir alaçatı, mordogam taraflar8nda balik yemege gidebilirsin mavi sehirde avm gezebilir konakta tarihi yerleri asansoru gezebilirsin.
00 Yorumla Kordon’da Çiğdem, midye dolma, bira
Alsancak’taki asansör
Konak saat kulesi kapalı çarşı
Karşıyaka akşam sahili kenarı yürüyüş
Bostanlı barlar sokağı akşam güzel olur
En önemlisi Efes tavi dünyanın 7 harikasından biri görülmeye değer
Vaktin varsa eski Foça da sahil kenarında balık yenmeli
İyi eğlenceler06 Yorumla- 1 yıl
Bende önümüzdeki zamanlarda gideceğim Gündoğdu meydanı ve saat kulesini görmeyi arzu ediyorum sahil kesimi çok iyi diyorlar
00 Yorumla Şirince Efes antik kent bir çok müze var yani bende tam bilmiyorum gezdikçe not ediyorum
00 Yorumla- 1 yıl
İzmirde gezecek çok yer var. Hele ki senin gibi zenginler için gez gez bitmez İzmir
00 Yorumla Bana gel derdim ama ben İzmir'de degilim
00 Yorumla- u1 yıl
bence sinemaya gidebilirsiniz
00 Yorumla - 1 yıl
Google dan bak
00 Yorumla İzmir'e bırak kendin o seni yönlendirir 😉
00 YorumlaNe yapmak istediğini yaz
00 YorumlaAlaçatı ve Özdere'ye gidebilirsin.
00 Yorumlakordonda çimlerde bira iç
00 YorumlaSazan avı başlamış 😅
00 Yorumla- 1 yıl
İzmirde de gezecek yer bulamadıysan vah ki vah
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Gezilecek çooook yeri var say say bitmez
00 Yorumla - 1 yıl
Mangal yakalım
00 Yorumla Foça...
00 YorumlaKeşke bir fikrim olsaydı
00 YorumlaGel çeşmeye ben ordayim
00 YorumlaEvinde otur