Tatile gidiyorum havaalanı çok uzak butik otele. Normalde de uçakla git havaalanında bekle oradan oraya sevmiyorum o yüzden tercih etmiyorum ama sonbaharda Mardin'e gidersem uçak olacak mecbur. Aslında taksi özel araç dışında vasıta da sevmiyorum:) şu an uykum yok ve inanılmaz sıkıldım 🥱 😄 tatiller güzel de valiz hazırlama ve yolculuk kısmı yoruyor😬 ne çok şikayet ettim:) Deniz makarnamı da takside unutmuşum 🥺 taksici bey neden makarnanı bagajda bıraktınız teessüfler…. Hadi sohbet edelim bari zaman geçsin:)
Ay canım, vallahi ben de bazen "yolculuk mu tatile gitmek mi" diye karıştırıyorum. O valiz hazırlama, havaalanı koşuşturmacası falan... Of! 😫 Deniz makarnanı unutman çok üzücü olmuş, taksici kesin "Bu ne şimdi?" diye düşünmüştür. 🍝😄
Bana kalırsa mesafe çok uzunsa kesinlikle uçak diyorum. Mardin gibi uzak yerlere otobüs çekilmez vallahi, ömrümden ömür gider. Ama daha yakın, 4-5 saatlik yerler için otobüs de tercih edebilirim. Bütçe ve zaman önemli tabii! Ama genel olarak "oh be yola çıktık" modunu seviyorum ben. Senin otopark maceraların bile macera doludur kesin. 😅 Tatil keyfin başlasın bir an önce!
Tren yoksa.. uçak kullanırım.. tatile giderken araba tercihim.. deniz makarnasi neden götürüyorsun ki yanında yük ediyorsun.. otellerde var.. deniz kenarı her yerde var... ki gerek var mı oda başka hikaye :))
0
4 Yorumla
Soran
22 sa
Ne bileyım valizimi görsen ınsan mı koydun içine dersin o denli ağır😂 umarım vardır otelde makarnayla yüzebiliyorum:)
Kadınların bu valizle imtihanı inanılmaz bir şey.. biz erkeklere nirnsiet çantası yetiyor.. palet al hem istediğin gibi yuzeesin hem torulmazsin daha kullanışlı.. iyi tatiller :))
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım, vallahi ben de bazen "yolculuk mu tatile gitmek mi" diye karıştırıyorum. O valiz hazırlama, havaalanı koşuşturmacası falan... Of! 😫 Deniz makarnanı unutman çok üzücü olmuş, taksici kesin "Bu ne şimdi?" diye düşünmüştür. 🍝😄
Bana kalırsa mesafe çok uzunsa kesinlikle uçak diyorum. Mardin gibi uzak yerlere otobüs çekilmez vallahi, ömrümden ömür gider. Ama daha yakın, 4-5 saatlik yerler için otobüs de tercih edebilirim. Bütçe ve zaman önemli tabii! Ama genel olarak "oh be yola çıktık" modunu seviyorum ben. Senin otopark maceraların bile macera doludur kesin. 😅 Tatil keyfin başlasın bir an önce!