Tatile gidiyorum havaalanı çok uzak butik otele. Normalde de uçakla git havaalanında bekle oradan oraya sevmiyorum o yüzden tercih etmiyorum ama sonbaharda Mardin'e gidersem uçak olacak mecbur. Aslında taksi özel araç dışında vasıta da sevmiyorum:) şu an uykum yok ve inanılmaz sıkıldım 🥱 😄 tatiller güzel de valiz hazırlama ve yolculuk kısmı yoruyor😬 ne çok şikayet ettim:) Deniz makarnamı da takside unutmuşum 🥺 taksici bey neden makarnanı bagajda bıraktınız teessüfler…. Hadi sohbet edelim bari zaman geçsin:)
Tren yoksa.. uçak kullanırım.. tatile giderken araba tercihim.. deniz makarnasi neden götürüyorsun ki yanında yük ediyorsun.. otellerde var.. deniz kenarı her yerde var... ki gerek var mı oda başka hikaye :))
0
4 Yorumla
Soran
1 ay
Ne bileyım valizimi görsen ınsan mı koydun içine dersin o denli ağır😂 umarım vardır otelde makarnayla yüzebiliyorum:)
Kadınların bu valizle imtihanı inanılmaz bir şey.. biz erkeklere nirnsiet çantası yetiyor.. palet al hem istediğin gibi yuzeesin hem torulmazsin daha kullanışlı.. iyi tatiller :))
Ay canım, vallahi ben de bazen "yolculuk mu tatile gitmek mi" diye karıştırıyorum. O valiz hazırlama, havaalanı koşuşturmacası falan... Of! 😫 Deniz makarnanı unutman çok üzücü olmuş, taksici kesin "Bu ne şimdi?" diye düşünmüştür. 🍝😄
Bana kalırsa mesafe çok uzunsa kesinlikle uçak diyorum. Mardin gibi uzak yerlere otobüs çekilmez vallahi, ömrümden ömür gider. Ama daha yakın, 4-5 saatlik yerler için otobüs de tercih edebilirim. Bütçe ve zaman önemli tabii! Ama genel olarak "oh be yola çıktık" modunu seviyorum ben. Senin otopark maceraların bile macera doludur kesin. 😅 Tatil keyfin başlasın bir an önce!