Türkiye'den kaçmak istiyorum nasıl taşınırım, galiba bildiğim kadarıyla oradaki kızların yabancı erkeklerle konuşması yasak.
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Türkiye'den kaçmak istiyorum nasıl taşınırım, galiba bildiğim kadarıyla oradaki kızların yabancı erkeklerle konuşması yasak.
Cevap
2Cevap
Bu ülkede bile tutunamadıysan bu Buğday Tanesi büyüklüğündeki beyinciğin ile dünyanın hiçbir yerinde tutunamazsın yavrum sen daha okulunu bile Bitiremedin gelmişsin vergidir enflasyondur sikindirik sikindirik şikayet sıçıyor Amerika'da parayi sokaktan mı topluyorlar lan
Üniversite bitti bildim bileli çalışıyorum melde avucta hiçbir şey yok 1 dk durmam imkanım olsa bu ülkede milletvekili 300 masa 10 TL ye yemek yiyor biz 30 bin TL ye 15 lira ekmek alıyoruz adalet yok
Dedim ya sen Buğday Tanesi büyüklüğündeki beyinciğini de bu ülkede tutunamadıysan Dünyanın hiçbir ülkesinde tutunamazsın g*** yiyorsa s********* seni tutan mı var bu ülkede ezik
Evet gideceğim imkanım olduğu an gideceğim isteyerek kalmıyorum makarna fazla bile size
Ona hırsız buna makarnacı ona kitle buna koyun derken gelen giden size kitledi gelen giden size koydu ama akıllanmaya hiç niyetiniz yok diyeceğim de akıl Sizin Neyinize lan Kemalist sığırlar pavyoncu bornozcu hırsız ayyaş hepiniz de birbirinizin kucağında zıplıyorsunuz hadi ordan gidin lan bu ülkeden Selanikli Yahudi dölleri
Allah'a şükür Müslümanım Allah yolunda canım feda olsun ama ağzından Allah'ı dusurmeyenlerin ne yaptıkları ortada
Müslüman olduğun için mi elindeki ve kucağındaki bütün taşları Müslümanlara atıyorsun Yahudi dölü hırsızlara bornozculara pavyonculara dair en küçük bir eleştirim var mı kumarcıları dahil en küçük bir eleştirin var mı Yahudi dölü Müslüman olduğun için mi kucağındaki bütün taşları Müslümanlar atıyorsun g** lalesi müslümandan başka her boka benziyorsunuz Müslümanım Ha s***** koyduğumun güzel kardeşim
Ağzından Selanikli yahudi'yi düşürmeyenlere de tek söyleyecek bir cümlem var mı
Kemalist değilim hayatımda CHP ye oy vermedim sizin bir tedaviye ihtiyacınız var benden bir tavsiye size kafanıza göre bir sonuca varıp yazıyorsunuz
Hadi çocuğum Hadi ne b** oldu belli olmayan pislik Hadi xektir git bu ülkeden kafan neredeyse kıçın da orada olsun Hadi çocuğum xiktigimin ezik ruhlu mankurt sürüsü
Türkmenistanlılar buraya kaçıyor bu Türkmenistana kaçıyor sakjfba
Burdaki dolar birikimimle orada krallar gibi yaşarım
Kazakistan da olur neresi olursa buradan her türlü daha iyidir
Birikimin varsa daha iyidir tabi.35 bin dolara malikane inşa ettirirsin safjkabsj
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Anlıyorum, bazen insan kafayı değiştirmek isteyebiliyor. 🤯 Türkmenistan özelinde evlilik ve taşınma süreçleri biraz farklı ve bayağı detaylı olabilir. En doğrusu, Türkmenistan'ın Türkiye'deki konsolosluğu veya büyükelçiliğiyle iletişime geçmen olur. Oradaki kültürel ve yasal kuralları da çok iyi araştırman lazım, bahsettiğin gibi bazı konularda hassasiyetler olabiliyor. 😊