Amerikalı ama tayvan asıllı erkek arkadaşım var. Bugün annemle yemeği hazırlarken ablamla annem, sen gitme o bizle yaşasın böyle güzel yemekler hazırlarız youtuber olursunuz demiş (bizim gibi uluslararası çiftleri beraber izliyoruz) 😅 komik ama onunla burada yaşamayı çok isterdim.
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
77Hayatta yapmayacagim hatalardan biri kendi kültürümden, dinimden olmayan birisi ile asla evlilik yapmam. Ilerde evlenirsen balayi bititikten sonra gercek hayata döndükten sonra bu yazdiklarimi hatirla.
Bence daha keyifli
olur olur, hayatinizi youtube zaten neden olmasin, hayal dünyasinda yasamaya devam.
canım MISIN SEN GİTSENE AMERİKAYA ELEMAN HALA TÜRKİYE DİYOR APTAL OLMA ALLAH AŞKINA
İkna olursa ayrıl direkt bi enayiyle berabersşn demektir
Sanmam çok zor
Amerikadaki yaşam standartını bırakıp
Çökmekte olan ülkeye mı gelsin
O kebabı 11-17 dolara yiyor (kebap çok sever) burada sadece 4-5 dolar ve gerçek kebap burada 😆 bence hayatını asıl burada yaşardı. Türkiye onun için iyi olur.
Evet günlük asgari ücret 15 dolar olmayan ülkeyi çok sever
🤣🤣🤣
10.2 filan heralde
Belki tayvanda bile daha fazla kazanir
Tayvan aslında çoook gelişmiş bir ülke. Asya kaplanları denilen 4 ülke içinden teknoloji kralı bir ülke. Acer bilgisayar tayvan malı bu gibi ürünleri var ülkemizde de tanınan. Asya kaplanları : Tayvan, japonya , kore, hongkong...
Honghong yerine
Başka bir ada ülkesi koyucan lloo
Ismini unuttum
Çin bu 4 luden değil
O zaman nişanlın mühendis filan ki abd ye gitti
Bir almam şirketi ile anlaşırsa neden olmasın
Denesin şansını
Singapur aklımdaydı ama hongkong olarak hatırladım asya kaplanı olarak. Hongkong çin'e değil ingiltereye aitti. Sonra da kendileri özerk bölge oldular.
Mühendis değil emlakçı
Hım 🤔🤔🤔
Işte hiç gelmez zor be
Hayırlısı diyelim
Gelmezse ben giderim 🥲
Tüh be türkiye bir zengin daha kaybetti
Yakma çocuğun başını kıytırık bi yemek için. Bırak kendi ülkesinde huzurlu ve barışçıl şekilde yaşasın.
La man yak mi adam turkiyede ne işi var ekonomi olmuş bxmbxk millet ferman ediyor haho diyor
Dolarla gelecek, yani sağlam yaşar burada. evimiz var bizim şu an mütehait aile apartmanımızı yapıyor. Yepyeni ev. Oraya da taşınabiliriz, kiraya verip başka yere de taşınabiliriz. Tercihen aile apartmanında teyzelerimle yaşayacağım. Ben ona çoook rahat bakarım, çalışmasına bile gerek kalmaz. Gezeriz eğleniriz. Ayrıca annem ona meslekte buldu. Youtuber oluruz? sıkıcı işinden çok çoook daha iyi bir hayat 😂 benim ailem çooook büyük türkiyede düğün yaparsak çeyrek ve gram çok takarlar 😂 çünkü annem eski parayla hep 1000 tl'lik şeyler taktı! Kuzenim koronadan önce evlenmişti baya büyük ve güzel bir düğündü ama ben gidersem sadece bir nikaha okey diyeceğim. 😔
Valla ben olsam hiç gelmen birde senin ailen ile birlikte iç içe yaşayacak dünyada kız kalmadi da seni mi alacak , hazıra dağ dayanmaz burası türkiye yarın ne olacağı belli değil gülüm
Dünyada kız kalmadı da seni mi alacak demen çok duygusuz olduğunu gösteriyor çünkü biz birbirimize aşığız başka kız ve erkeklere bakar mıyız sence? Sırf ben içme dediğim için içki bile içmiyor.
Valla kusura bakma da saf mis adam 😅😅😅 iyi keklemissin adamı 😅😅😅dikkat et gözünü açmasın uyanırsa basar tekmeyi valla
Senin gibiler yüzünden evliliğe küsüyoruz
Yooo o çocuğu getirip buralara hayatını mahvedeceksin
Deli misin sen? Türkiye'de biz yaşayamıyoruz nişanlın nası yaşayacak :D
Türkiyede iyi yaşayabilenlerde var. Gidişatın etkilemediği çünkü babam yurtdışına bir şeyler satıyor ben de amazon yapıyorum 😄
Ne demek istediği anlıyorum ama o çocukta dolarıyla gelecek öyle düşün :D
Nişanlına sormayı denedin mi? Kabul ederse yaşarsınız işte.
Bunu hiç sormadım 😅 sonuçta büyük bir istek
Bence sormadan karar vermemelisin, onun kişisel fikrini de almalısın. Eğer hayır derse zaten ısrar etmenin bir manası yok.
Senin yerinde olsam. Yurtdışında yaşardım.
saçma ikna olmaz umarım
Kocaman ülkede ben yalnız hissederim annemin yanından da pek ayrılmak istemem 🤣 şimdilik o evi var arabası var böyle bir şey istemiyor ama bence çok rahat yaşardık
türkiye de rahat yaşardık diyorsan amerika da cenneti yaşarsınız
edemezsin, sıradaki soru.
Türkiye'nin * bile koyar getir
Edersin
Yapan yapıyor getiren getiriyor
Niye gelsin canım mı