aslında bakınca kurak, sivrisinek, sıcak, ter... sırf 1 haftalık yüzeceğiz diye yazı kışa tercih eder olduk. zenginler ne kadar şanslı 😂
15 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer aslında bakınca kurak, sivrisinek, sıcak, ter... sırf 1 haftalık yüzeceğiz diye yazı kışa tercih eder olduk. zenginler ne kadar şanslı 😂
Cevap
43Cevap
Yazıda kışıda güzel türkiye nin
kendi tercihinizdir olabilir
Soğuğu hiç sevmem..
Kapıda kalanlar var, soğukta yaşam mücadelesi verenler.. Soğuk havalarda dışarda çalışmak zorunda olanlar var.. Ateş yakalım derken sobadan zehirlenenler var.. Koca kışı yazlıklarıyla geçirmek zorunda kalanlar var..
Kış dünyanın ölümü demektir.. Kaloriferli sıcak evinde elinde kahveyle camdan bakmak değildir kış..
Kışı seveni hiç anlamam..
Deniz için değil benim için tatil 1 sene izinsiz çalıştığım aşırı yoğun bir tempodan kurtulma deşarj olma yöntemi kitabımı okuyup güneşlendiğim eğlenceli etkinliklere katıldığım bir şey Şu an ikinci tatilime gitmek için gün sayıyorum Ağustos 2 de gidicem insAllah
Bence değmez. Bir haftalık deniz keyfi için aylarca sıcağa, terlemeye ve bunalmaya katlanmak bana pek mantıklı gelmiyor. Deniz güzel ama yazın geri kalanı bazen resmen sabır testi; ben mevsimi sadece tatilden ibaret görmem.
Saçma sapan bişe ya yok denize girilecekte yok tatilde yok havuz kenarında pipetle meyve suyu icilecekte hep angarya Kış öyle mi giy montunu çık dağa kay aşağıya miss 😂
Yüzmemeyi tercih ederim ki hayatım denizde geçti, aynı zamanda yelken sporcusuyum ve denizcilik ve yüzmek bizde aileden gelen bir şey, ama bunlara rağmen yazı sevmiyorum.
Elbette değer. Yaz iyidir her zaman. Sıcağa karşı bir şekilde mücadele edersin ama soğuk sıkıntı. Soğuk ile ne delikanlılık ne de şaka olur.
O bir hafta için eşek gibi çalışıyorum ki yazın keyifle yiyeyim 😂
ahajaj evett
Meslek nedir?
Değmez tabiki, aşkım sımsıcak yaz gününde haydi mal gibi daha da sıcak bir yere tatile gidelim kafasını hiç anlamadım
Kışın yüzüp de hasta olursanız kimse demedi demeyin
Yaz zenginlerin ve soyunup zengin sevgili (müşteri) bulmak isteyen kızların mevsimidir.
yaza gerek yok kış günüde denize girilen harika ülke plajları var :d
Bir haftacık için değmez tabi en az 2-3 farklı lokasyına gitmeli bence de 🥰
Yani. Zengin oldun mu sinek isirmaz , terlemezsin , kuraklıkta dokunmaz vs vs :)
hiçç sevmem. kış güzeldir. sırf bu yüzden moskovada yaşıyorum :D
tatili uzun olanlar yazlığı olanlar veya hiç çalışmayanların en sevdiği mevsimdir yaz 😅 bizim gibi garipler sevmez
Sadece yaz tatili değil kışın giydiğimiz montlar yüzünden kombin yapamıyoruz keşke 12 ay yaz olsa
yani akşam dışarı çıkıncada bi tatlı oluyo havanın geç kararması falan hoş bence kışın yağmur çamur yoruyo
Değmez tabiki de ama bizim tercihlerimize göre oluşmuyor mevsimler
Ben hep yaz derim enerji veriyor bana gunes
Ben denizsiz yapamam ya, sulak yerde büyüdüm zaten
yumuşak mısın sen
Ne alaka dana
Dm gelsene sen bi
Asla, yazı hiç sevmiyorum. Yüzmek isteyen kapalı havuza gitsin, termal otele gitsin
Ben hayatımda denize hiç dokunmadım bile millet yüzmekten bahsediyor
Sıcaktan bunalan bi ben miyim niye herkes yazı seviyor
Yazı seviyorum ama nemden nefret ediyorum
Mesele şu ki bu işler tercih meselesi değil
Her mevsimin ayrı bir güzelliği var.
Cevap tamda kıçını termometre görenler gibi olmus
Zengin ?
Neresi zengin ama ?
Belli ki sende denizden mahrum bir ildesin
Asla değmez. Hemen kış gelsin.
Biz 3 ,4 ay yüzüyoruz...
Deniz tatilini tercih ederdim
Aslında bunu yapmak zorunda değiliz knk
Tek sebep o değil ki
Tatile gidemiyorum ki
Neden?
Para yok
Ailen çıkarsın seni tatille
Onların da yok
Kendi tercihim
Harbi ya kış mis
Her mevsimin güzelliği var
En güzeli sonbahar doğalgaz ve ter derdi yok
Değer
Soğuktan nefret her türlü yaz deriim
Plajdan resim atardımda siliyorlar 😂😂
Kışın güzel yanı nedir. Yaz daha iyi
Yaz daha iyi kıştan
Gide bilirsin
Kış iyidir.
Yess
Gayet güzel bir düşünce
:) 4 ay yüzüyorum ama ben. Tabiki değer
Yaz çok severim. Sivrisinek olmayan yerlerde var
Değer tabiki
Evet
Kış daha iyi
değiyor
Sonbahar kış😍😍
Yani.
Çok şanslıyım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Elif'çim, sence de o bir haftalık deniz keyfi, tüm kışın yorgunluğunu alıp götürmüyor mu ya? 🥰 Sivrisinek, ter falan var evet ama o serin sulara kendini bırakınca her şeyi unutuyorsun resmen. Benim için kesinlikle değer! Tüm kış zaten o anı hayal ederek geçiriyorum, hatta şimdiden yaz için kampanya kovalamaya başladım bile. 😂 Zenginlik meselesi de bence biraz göreceli, bütçe dostu kaçamaklarla da aynı keyfi yakalamak mümkün. Sen de bu yaz bir denemelisin! 😉