Spor Kış mevsiminde de, dört mevsim düzenli olarak yüzer misin? tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 72 Yapay Zekaya Sor #selamgençlik#Yüzme spor dalıdır ve sadece sıcakta denizde, gölde, ırmakta yapılmaz, yüzme bilincine ne kadar sahipsin, misal, kışın da düzenli yüzer misin?#spor#tubasueda#🍀🍀#✔️✔️ Kış mevsiminde de, dört mevsim düzenli olarak yüzer misin? Cevapla Deniz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Celebrindir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yüzesim gelmez ama güzel bir kapalı havuz olsaydı yüzerdim. Yüzmek insanı özgür hissettiriyor. Yüzesim gelmeme sebebi zaten hava soğuk, havuza gidip üşümek istemezdim ama eğlencesine ve spor olsun diye yine de gidebilirdim. 1 0 Yorumla
iwont Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl genelde havuzda yüzüyorum zaten. kışın da yüzerim. 1 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kışın çok nadir yüzerim. 1 3 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Antalya'da yaşayınca üşeniyor musun acaba 😄 Yorumla Carlosroberto +1 yıl Dibimde olsa bile bazen denize girmek istemiyorum 😅 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Ben Antalya'da yaşasam denizden çıkmam 😄✔️ Yorumla
GüzellikPeriSi_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hayır kışın yüzmek aklıma gelmez. Çok sıcak olduğunda da hiç aklımdan çıkmaz😄 bir spor olarak değil bir zevk olarak görüyorum yüzmeyi 😄 1 0 Yorumla
Ela242 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Yüzmeyi bilmediğimden maalesef yapamıyorum:) 2 0 Yorumla
S0NTANG0 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Nedense kış mevsimi yüzmeyi hatırlatmak bana... 1 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Düzenli değil henüz :) ama evet kışın da yüzüyorum. 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Spor konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hayır yüzmüyorum 1 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kışın yüzmüyorum. Kolay hasta olurum. 1 0 Yorumla
Helix8233 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Havuzu pek sevmiyorum çok yüzemediğim için 😅 1 0 Yorumla