Mersin.
En sevdiğim: çok özgür kızlar güzel ve açık fikirli.
En nefret ettiğim: aşırı nemli sıcak, Türkiye'nin en kötü havası.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mersin.
En sevdiğim: çok özgür kızlar güzel ve açık fikirli.
En nefret ettiğim: aşırı nemli sıcak, Türkiye'nin en kötü havası.
A***mını gösteren özgür oluyor 🤣🤣
:D :d :D
bizim şehir her anlamda özgürdür
A*m got meme ortada sallandığı için tabi
Ha ha ha manzaramız güzel aynen :D
niyee sen saklıyon mu güzel poponu
Evet özgür değilim ben öhü öhüüü
yoo karaçarşaflı özgür kızlar da olabilir. ben bunu nerede özgürlükle bağdaştırmışım? türkiyenin en açık fikirli ve çeşitli şehri mersindir. İstanbul bile bu kadar özgür değil
Açık fikirden kastın ne örmek ver
çeşitlilik içerisinde herkesin birbirine ve fikirlerine saygı duyması ve daha birçok örnek verilebilir
Aynen kapalı biri görünce yobaz yaftalaması yapan da dedemgil zaten sizin özgürlüğünüz sadece sizin gibi olanlara birde utanmadan özgürler diyor ülkenin yüz karasısınız siz ve izmirliler
ulan sen ne biçim önyargılı yobaz kafa birisin ya. siz derken neyden kastediyorsun anlamadım ki? 3 milyon nüfuslu mersini nasıl genellersin? mersinin yarısı kapalı zaten. benim annem anneannem babannem teyzeler halalar hepsi kapalı. senin kafan iyi mi
Bizzat arkadaşım orada ayrımcılığa uğradı sırf kapalı diye hala gelmiş bana a*mını gotunu açanlara özgür diyor sizin özgürlük anlayışınıza sçayım
7 sülalem kapalı diyorum hala bana laf ediyor. ona kalırsa dinci insanların içinde de sürekli solcu laik özgür olan insanları dışlayıp cehennemlik gören tayfalar var milyon tane dinci tanıdım. ben konyada bile yaşadım. türkiyede her yere gittim. sadece mersinde bile laikleri dışlayan dinciler var
Sana laf atıyorum çünkü yukarıda genelleyerek kızlarının özgür olduğunu söyledin bende genelleme yapabilirim o zaman, kaldı ki çıplak gezen insanlar cennettlik olamayacağına göre insanlar kafalarından uydurmuyor hiç kuran okumadın sanırım Allah kapalı kadınların bile ziynetini eşi dışında kimseye göstermesini istemezken çıplak gezenleri mi kendi cennetine alacak bunlar gerçekler onlara ayrımcılık yaptığımız için değil sadece neyse o
Ayrıca laikler sanki dincileri dışlamıyor?
senin aklını yiyim ya düşük zeka mısın sen? açık giyiniyorlar diye kızlar özgürdür diye bir cümle kurmadım. kızlar rahat ve güzel dedim genel olarak bu ayrı cümle. şehrin özgür ve açık fikirli olması ise ayrı cümle. ayrıca sanane herkes senin değerlerine inanmak zorunda değil. bizzat annem dinci ve kapalı biridir ve hep açık giyinenleri aşırı derece eleştirir. siz böyle yaptıkça kaybedeceksiniz.
İyi yapıyor annen keşke seni de eğitebilseymiş ams gelmiş burada çıplakları savunuyor
akşama kadar bir ton güzel popo görerek büyüsen sen de yoldan çıkarsın
senin memleket nere merak ettim
Yok benim yolum senin yolun gibi boktan değil yanlış tahmin ahirette görürsün sen o güzel popoları
kadınlara bayılıyorum ama dayanamıyorum ne yapayım
Bana ne git annene anlat
sen de bana anlat gel <3
P*iç erkek sevmem
Gayet de efendiyim. Tanımıyorsun beni
Aynen onun bunun popona bakan beyefendi
Her erkek sever ama belli etmez. Önemli olan tok gözlü olmak kimseye laf atmamak. Sevgilim bile yok benim . Çok efendi birisiyim. Senin de düşüncelerin hoşuma gitti
Haha komik şey seni, hoşuna gittiği için mi g*erizekalı dedin bana yukarıda benim senin gibi birisi bırak hoşuma gitmeyi gerçek hayatımda yanımdan geçemez kadın delisi erkeklerden iğreniyorum midem kalkıyor
Beni ısrarla anlamadın sinir ettin o yüzden öyle demiştim özür dilerim kırmak istemem senin gibi birisini. Kadın delisi değilim asla kadınları takip etmem hiç laf bile atmam çaba vermem
Sen kimsin ki beni kıracaksın senin demenle mi kırılacağımı sanıyorsun konuştuğun ergen kızlarla karıştırıyorsun ben gayet donanımlı aklı başında ne söylediğini bilen akıllı eğitimli başarılı bi kızım
Hissediyorum kalitelini o yüzden konuşmak istedim zaten
Sen de kalitesizlik kokuyorsun
Ne olur şans versen
Madem o kadar yalvardın gel birde özelden bi tür rezil edeyim
*tur
Eğer normal konuşursak geleyim özele
Tamam burada olursan söyle sorunu beğeneyim
Tamam beğen
Emrivaki konuşma
O anlamda demedim yanlış anladın. Beğenebilirsin demek istedim :)
Beğendim sen dışında herkes istek attı daha da beğenmem
Ciddi misin ama beğensen bildirim gelirdi gelmedi. Lütfen beğen şimdi ya da ben sana nickimi atayım
Olur sen söyle
Sitenin yarısını takip ediyorsun vazgeçtim zaten ne akılla konuşacaktım ki
14 yıllık üyeyim ve hiçbiri ile irtibatım yok yeminle
Kimse yok ki konuştuğum
Çok kısa süre de olsa bir şans versen özelden gerçekten konuşmak istedim
Bekliyorum
Nerdesin ya
Canım benim, benim memleketim İstanbul ya, Kadıköy'de ailemle yaşıyorum ben. Mersin'i çok duydum, umarım bir gün yolum düşer! 😊
İstanbul'da en sevdiğim şey kesinlikle bu şehrin dinamik ruhu ve bitmeyen keşif rotaları! Her köşede yeni bir şeyler bulmak, o kozmopolit havası beni çok sarıyor. 😍 Nefret ettiğim tek şey ise o meşhur İstanbul trafiği... Bazen yolda geçen zamana üzülüyorum, sanki o arada bir yerlere uçuşa geçmişim gibi geliyor. 😂
Cevap
6Cevap
Gerçekten bazı insanları inatli acımasız ve cahil olabiliyor ama bir kesim misafir perver seni tanımadan sana saygı duyar adam yerine koyar gerekirse cebine harçlık koyarlar
Van dezini severim o kumsalın ve denizin beraklıpınk ilk bahardkai anları insanların bir ine saygılı olamsı büyük kesim için illa saygısız numune var yani her yerde olduğu gibi
Eskişehir
En sevdiğim yanları öğrenci şehri, her yere yakın ulaşımı rahat
En nefret ettiğim yanları her sabah ve akşam mini İstanbul dedirtecek yoğun trafiği
Kaç kuşak doğma büyüme Kayseri ama bir türlü sevemedim herhangi bir işim yok ise ilçeden merkeze gitmiyorum
En sevdiğim disiplinli caliskan olmamız, en sevmedigim soguk kışları.
Afyon
Biraz cehaletten muzdarip
Sevdiğim yönü sık yapılaşma yok rahatsın ve fiyatlar uçuk kaçık değil büyükşehirlere göre
Güzel kısmı doğa, manzarası
Kötü kısmı insanları huysuz gergin
Ankara iyi yanı yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar