Kişilik & Karakter Kendi burcunuzun en sevmediğiniz özelliği nedir? Medusanerede Takip Et Xper 5 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben ayarsız olmammesela bazen çok çekingen bazen aşırı özgüvenli hissediyorum ayyh yoruldum ya Kendi burcunuzun en sevmediğiniz özelliği nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Yengeç burcu ve sevmediğim özelliğim yok her özelliğimi seviyorum. 0 0 Yorumla
Otobüsükalkanyolcu Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Al benden de o kadar. Ayrıca sabırsızım, her şey hemen olsun istiyorum. 1 0 Yorumla
kristal_kalp Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 88% +1 yıl İkizler misin 1 1 Yorumla Medusanerede +1 yıl Eveet 😄😄 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Bazen aşırı kıskanç ve bencil olabiliyorum 0 3 Yorumla Medusanerede +1 yıl Eveet 😄😄 Yorumla khaixx +1 yıl Klasik Akrep burcuyum ;)) Yorumla Medusanerede +1 yıl Akrep candır yaa 😘😘 Yorumla
FeelsGoodMan Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Burcumun özellikleri yok. 0 3 Yorumla Medusanerede +1 yıl Kova sın sen kesin koç da olabilir Yorumla FeelsGoodMan +1 yıl Boğayım boğa.😤 Yorumla Medusanerede +1 yıl İlginç Yorumla
AşıkOlamıyorumben Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Çok sinirli kavgacı olmam. 0 21 Yorumla Medusanerede +1 yıl Koç mu 😃 Yorumla AşıkOlamıyorumben +1 yıl Yok o korkak.😄 Yorumla Medusanerede +1 yıl Başka hangi burç sinirli ki Yorumla Medusanerede +1 yıl Kova mı Yorumla AşıkOlamıyorumben +1 yıl Boğa yükselen aslan. Yorumla AşıkOlamıyorumben +1 yıl Ve seninle tanışmak istiyorum özele gel. Yorumla Medusanerede +1 yıl Aslan sinirli değil ki otoriter 😇 Yorumla AşıkOlamıyorumben +1 yıl Yönlendirmeyi severim Yorumla Medusanerede +1 yıl Sebep? Yorumla AşıkOlamıyorumben +1 yıl Senin me Yorumla AşıkOlamıyorumben +1 yıl Her şeyde sebep arar mısın Yorumla Medusanerede +1 yıl Sormayı seviyorum 😇😊 Yorumla AşıkOlamıyorumben +1 yıl Ama sen söylemiyorsun Yorumla Medusanerede +1 yıl İkizler Yorumla AşıkOlamıyorumben +1 yıl Beni direkt englle.😄 Yorumla Medusanerede +1 yıl Niye ya 😃😃 Yorumla AşıkOlamıyorumben +1 yıl Senle işim olmaz ben seni üzerim 🤣 Yorumla Medusanerede +1 yıl Ne alaka Yorumla AşıkOlamıyorumben +1 yıl Kıyamam üzülmene gönlüm razı değil. Yorumla Medusanerede +1 yıl Deminden beri kendin kendine yaşıyorsun farkında mısın? Yorumla AşıkOlamıyorumben +1 yıl 😄 çok zekisin Yorumla
supangles Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 560 cevap paylaştı. duygusallık 0 3 Yorumla Medusanerede +1 yıl Yengeç mi 😃 Yorumla supangles +1 yıl ahahah tam üstüne bastın sende mi jksdhf Yorumla Medusanerede +1 yıl Annem yengeç 😂😂😂 Yorumla
izmirliazerikizi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 65% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 436 cevap paylaştı. Kararsızlığı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yengeç burcu ve sevmediğim özelliğim yok her özelliğimi seviyorum.
Al benden de o kadar. Ayrıca sabırsızım, her şey hemen olsun istiyorum.
İkizler misin
Eveet 😄😄
Bazen aşırı kıskanç ve bencil olabiliyorum
Eveet 😄😄
Klasik Akrep burcuyum ;))
Akrep candır yaa 😘😘
Burcumun özellikleri yok.
Kova sın sen kesin koç da olabilir
Boğayım boğa.😤
İlginç
kötü olan heeşeye düşkün olmam
Çok sinirli kavgacı olmam.
Koç mu 😃
Yok o korkak.😄
Başka hangi burç sinirli ki
Kova mı
Boğa yükselen aslan.
Ve seninle tanışmak istiyorum özele gel.
Aslan sinirli değil ki otoriter 😇
Yönlendirmeyi severim
Sebep?
Senin me
Her şeyde sebep arar mısın
Sormayı seviyorum 😇😊
Ama sen söylemiyorsun
İkizler
Beni direkt englle.😄
Niye ya 😃😃
Senle işim olmaz ben seni üzerim 🤣
Ne alaka
Kıyamam üzülmene gönlüm razı değil.
Deminden beri kendin kendine yaşıyorsun farkında mısın?
😄 çok zekisin
duygusallık
Yengeç mi 😃
ahahah tam üstüne bastın sende mi jksdhf
Annem yengeç 😂😂😂
Kararsızlığı
Fazla egoistim ya :P