Şu huyum olmasa muhteşem olurdum :)) dediğiniz huyunuz var mı?
Kin
İnat
Fazla merhamet
Kıskançlık
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Vallahi bir sürü eksi yönüm olduğuna eminim ama biraz daha sabırlı olup, çabuk parlamasan daha iyi olurdum sanırım.Çünkü sonra pişman olduğum şeyler söylemiş olabiliyorum bazen ve üzülsem de özür dilesem de kendimi çok kötü hissediyorum. Çünkü bıçak yarası geçer ama dil yarası geçmez. Kemiği yok ki.
Banada tatlı dilli davransınlar diye herkese tatlı dilli davranırım ama şöyle yanlış bir kelime veya yüksek bir ses tonuyla karşılaşınca tanınmaz bir adam oluyorum.. Kırmadığım kalp kalmıyor, öfkemi çok zor kontrol ediyorum...
zor bir durum :S
Çoğu zaman insanlara soğuk devaranıyorum, insanlar beni iyice tanıyana kadar arkadaş edinmiyorum zaten yoksa dahada kötü oluyor... Benim gibileride ister istemez yanlızlığın en büyük savunucusu oluyor...
sen yinede sinirlerine hakim olmaya çalış kendine zarar çünkü unutmaki kimse senden değerli değil :))
Değerli hissettirdiğin için sağol...
Elimden geleni yapıyorum inan zaten patronlarım bile genelde çok yumuşak başkı insanlar oluyor...
Özellikle mi seçiyorum ne birde yumuşak başlı bir yar bulursam gerisi vız gelir... ;)
rica ederim :D
umarım yumuşak başlı bir yar bulursunda tablo tamamlanır :))
;)
Başka çarem yok yoksa hem karşı tarafa hemde bana ızından olucak hayat...
duygusallık. elimde olsa duygularımın bir kısmını ameliyatta aldırırdım. bayağı uzun zamandır bastırıyorum ve öfke doluyum ama ileride ipleri bırakma korkusu çok fazla. ayrıca bana göre insanların çoğunluğu sevgiyi hak etmiyor.
bazı salak saçma küçük şeyleri kafama çok takıyorum biliyorum küçük birşey kafaya takamya değmez ama ben takıyorum:)
Cevap
15Cevap
Çok fazla fedakarım ve bazen ani kararlar verebiliyorum.
ayy canım bu kadar fedakar olmamak lazım kıymet bilicek kişi az çünkü :S
ne yazıkki canım yaa
bravo valla canım hayatta kimse için fedakarlık yapmıycaksın bu sana eksi olarak dönüyo o kadar
aferin canım sana tebrik ediyorum darısı herkesin başına heheh :))
rica ederim tatlım :))
Mükemmelmiyim ne baya bi düşündüm cevap vermek için bazen gereksizce atalete kapılıyorum o olmasa çok iyi olur.
inat... 2. sıra merhamet ama o olmadan da olmuyor:D
evet yaa :S
merhamet olmasa kalp kiracında, tahtın da kurtarmaz seni tacın da (orhan gencebay)
Muhteşemlik mükemmellikte değil doğallıktadır, bu yüzden iyiliğimle de kötülüğümle de olabileceğim en iyi yerdeyim.
hayır diyemediğimden ötürü çok kez zor durumda kalmışlığım var.birçok işi üstlenmeye kalkışırım zorlarım kendimi gereğinden fazla.
hemen aldanma...herkese inanıyorum hemen...inanmadığımı söylesemde...
fazlaca densiz olmam sevmıyorum cıddıyım aklımdakı cok dılımdedır ve ne cekersem dılımden cekerım
Kıskanç olmasam bende iyi sevgili olmaz bu hayatta:)
çabuk affetme değil . affetmiş görünsemde barışsamda afedememe..
evet :)) karşındaki affettin sanıyo ama senin içinde ona dair olan duygular bi anda çıkıyo ne olduğunu şaşırıyolar bu seferde fazla tepki vverdiğini düşünüyolar affetmek gerçekten çok zor
evet ikincide tepkin fazlalaşıyor.daha kötü oluyor ..keşke olmasa .kırmasam üzmesem üzülmesem sonucunda ...
affedilmeyecek kadar büyük hatalar yapanlar utansın üzülme :))
sen benim arkadaşlık teklifimi reddetmiştin dimi bak affedemedim yine:)))
Zor beğenme, kararsızlık huylarım olmasa çok muhteşem olacaktı.
kararsızlığı hangi konularda yaşıyosun daha çok
ne diyim kolay gelsin sana canım :)) çok yakın olduğum bazı kişilerdede var bu kararsızlık baya bir zorlanıyolar
cok inatci ve kiskancim hemen kusup alinirim biraz fazla hassas yani
biraz patavatsızım galiba olmasa iyi olurdu ama ne yapalım beni seven böyle sevsin:))
yani :))
huyum kurusun
muhteşem bir mizacım olduğunu düşünüyorum..
o kadarda beğeniyoruz yani kendimizi :))
estağfirullah ..:))
hahaha :))herkesin bir sevimsiz huyu vardır :D
maalesef yok bulamadım laz hanım..
:))))
çok çabuk kalbimi kırabilirler benim...hassas bir yapım var...nefret ediyorum bu huytumdan :(
üzülme :)) ve bu kadarda hassas olmamaya çalış
Fazla merhametliyim..^_^ Bu huyumdan nefret ediyorum >_<
geçmişi unutup bugüne dönemiyorum şöyle azcık umursamaz olasaydım iyiydi .:)
aşırı kıskancımdır erkek arkadaşımı kimseyle paylaşmam sadece benimle konuşmalı benımle olmalı
Düşünmeden konuştuğum anlar oluyor.''hayır öyle demek istemedim!''
biraz alınganlık var oda olmasa varya süper olacadımm
İcabında keçiyi bezdiririm :)
haha süper tarif :))
"acelecilik" derim.. ;)
bazen gerekli çoğulukla sakin olursan...acelecilik sana sadece keyifli hallerde lazım olur.
saydiklarin hepsi bende mevcut ya hemde fazlasiyla :D
ama sikayetciyim iyi birsey degil yani :)
alınganlık,alınganlık,alınganlık :D
takıntılarım var! olmasa iyi olabilirdi...
geçmişte takılıp kalmak
evet çok fena oluyo gerçekten :((
bilmem hepsi normal gelıyor bana göre :))
fazla merhamet kimseye hayır diyemeyişim
Çok içiyorum hacı kendime yazık.
takıntılarım var olmasa iyi olurdu...
E demiştim onu açmak istiyorum Şüpheci olmam :D
En sevmediğim huyum erkeklere olan zaaffım..: ))
tembellik
hahaha :))) güzeldi
Kin hariç hepsi :)
güzelmiş :))
kıskançlık..
alınganlık
inat
C: Fazla merhamet
merhamet tabi
inat aşırı derecede
Kararsızlık yapmam.
E diyorum :D