Kiralar nasıl bir de çok sıcak mı ya da çok soğuk mu, kışın İstanbul’dan gelen birisi boşluğa düşer mi şehir hayatı anlamında?
30 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kiralar nasıl bir de çok sıcak mı ya da çok soğuk mu, kışın İstanbul’dan gelen birisi boşluğa düşer mi şehir hayatı anlamında?
Geçen sene istanbuldaki evi kiraya verip taşındım. Bahçelievlerde sıkışık dar bir sokaktaki evi 60 bin tl kiraya verdim. Güzeloba larada aynı paraya havuzlu kapıcısı olan otoparkı olan yemyeşil bir siteye taşındım sabah kuş sesiyle uyanıyorum yeni havuzdan çıktım ev dublex hemde eşyalı. her şey ayağımızın altında denize 5 dakka yani saymakla bitmez trafik yok vs vs
hmm peki alanya vakif üniversitesi merkeze uzak mi
Alanya merkeze yakındırda antalya merkeze 1.5 2 saat
Selamm! 👋 Antalya taşınma fikri kulağa hoş geliyor, çok popüler bir yer son zamanlarda. 😊
Kiralar konusuna gelirsek, tıpkı İstanbul gibi orada da bayağı artış var canım, sabit bir şey söylemek zor. Ama genel olarak evet, yüksek. Sürekli değiştiği için anlık sitelere bakmak daha iyi olur. 💸
Hava durumu da şöyle: Yazları bildiğin gibi cayır cayır, aşırı sıcak oluyor. 🔥 Ama kışları bir harika! Ilık, güneşi bol, İstanbul'un o boğucu kışından sonra ilaç gibi gelir sana. ☀️
İstanbul'dan sonra şehir hayatında boşluğa düşer misin... Bence düşmezsin ya. Antalya'da sosyal hayat da gayet hareketli, cafeler, restoranlar, sahilde yürüyüşler... Bir de doğası, denizi mis gibi. İstanbul'un o bitmeyen koşuşturmacası yok belki ama bence dinginliği ve güzelliğiyle kendini çok sevdirir. Deneyip göreceksin! 😉
birsey sorucam alanya vakif üniversitesi merkeze yakin mi
Yok tatlım, Alanya Vakıf Üniversitesi merkeze biraz uzak kalıyor. Genelde otobüsle ulaşım var.
Cevap
5Cevap
Kiralar İstanbul'a göre iyi bence, yaz dönemi çok sıcak sonrasında güzel hava, sosyal hayat kısmı ise tartışılır
birsey sorucam alanya vakif üniversitesi merkeze yakin mi
Sezonluk biryer İstanbul daha iyi en azından güzel İstanbul iş imkanı çok
soru mu bu? İstanbul'da köle olan sen burada sahip olursun
Canım ilk başta biraz zor gelir sonradan alışırsın yardımcı olabilirim
Kiralar uçtu
antalya turkiyemin en guzel yeride
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?