Tatil & Seyahat Antalya'da yaşayan birisi Ankara'daki hayata kolay alışabilir mi? trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor İklimi, insanları, kiraları vs. ile Ankara güzel bir şehir mi? İleride şehir değişikliği yapabilirim. Antalya'da yaşayan birisi Ankara'daki hayata kolay alışabilir mi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Evet alışabilir ben Ankara da yaşıyorum antalya ya kolay alışmıştım gerçi tam tersi ama olsun 0 0 Yorumla
Krhndmrsy Takip Et Xper 6 Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Bence alışırda, gözü yine de denizden esen rüzgarı arar... İklim olarak zorlanabilir... 0 0 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Biraz zorlanabilir ama alışır elbet...İnsanoğlu her şeye alışıyor... 0 0 Yorumla
Tuğberk_G Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Alışıyorsun bir ara 6 ay Ankara da kaldım özlemini çekmedim antalyanın ve hala antalyadayım 0 0 Yorumla
Liblib Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Ankara da ki hayata kolaylıkla alışabilir de Ankara Antalyalıya alışabilir mi o var 😂 0 0 Yorumla
Olgunadam23 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 39% +1 yıl Çok zor Deniz yok ancak yağmur yaginca 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet alışabilir ben Ankara da yaşıyorum antalya ya kolay alışmıştım gerçi tam tersi ama olsun
Bence alışırda, gözü yine de denizden esen rüzgarı arar... İklim olarak zorlanabilir...
Biraz zorlanabilir ama alışır elbet...
İnsanoğlu her şeye alışıyor...
Alışıyorsun bir ara 6 ay Ankara da kaldım özlemini çekmedim antalyanın ve hala antalyadayım
Ankara da ki hayata kolaylıkla alışabilir de Ankara Antalyalıya alışabilir mi o var 😂
Çok zor Deniz yok ancak yağmur yaginca
Zorlanırsın