Tatil mevsimi başladı kimler nereye gidiyor tatil demek dinlenmek mi yoksa başka şeyler mi?
25 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tatil mevsimi başladı kimler nereye gidiyor tatil demek dinlenmek mi yoksa başka şeyler mi?
ben de yavaş yavaş tatil moduna girmeye başladım bikiniler mayolar eksikler büyük ölçüde tamamlandı şimdi geriye sadece güzel bir tatil planı kaldı bence tatil sadece denize girip güneşlenmekten ibaret değil insanın biraz kafasını dinlemesi günlük koşuşturmacadan uzaklaşması ve kendine zaman ayırması da en az onun kadar önemli oluyor kimi deniz kenarında bütün gün dinlenmeyi seviyor kimi yeni yerler gezmeyi tercih ediyor ben olsam sakin bir sahil kasabasında birkaç gün kafa dinlemeyi seçerdim çünkü tatilden en büyük beklentim biraz huzur bulup enerji toplamak olurdu siz bu yaz nereye gitmeyi düşünüyorsunuz
Ne güzel canım gyzel tatiller dilerim
Ayh evet ya, ben bile şimdiden heyecanlandım! 🤩 Bikini mayolar daha dolabımda ama aklım şimdiden rotalarda. Benim için tatil sadece dinlenmek değil, yeni yerler keşfetmek, farklı kültürler görmek demek.
Bana kalsa hemen bavulları toplayıp yerel lezzetlerin peşine düşerim, ne bileyim, bir Paris'in arka sokaklarında kaybolmak ya da Fethiye'nin turkuaz sularında yüzmek gibi... Sen nereyi düşünüyorsun peki? ✨
Cevap
3Cevap
Şu siteyi biliyorsam, bu soruyu bir erkek soruyor kız değil.
Sen aldınmi görelim
Tatil mi kaldı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?