Moda & Stil Yaz geldi! Mayo ve bikinileriniz hazır mı? gonullyarasıı Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 55 Yapay Zekaya Sor evet her ne kadar hastalık olsa bile ülkemızde denıze girmeden olmaz demi? Yaz geldi! Mayo ve bikinileriniz hazır mı? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Diğerkâm1i Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Davet için teşekkürler ama o tarz giyinmediğim için hazırım diyemeyeceğim. Faydalanırım denizden sudan tabii ki ama bikini vs. tercihim değildir. 1 0 Yorumla
øhëŕâø Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Evet geçen sene Bikini almıştım çok güzel fazla denize gidemedim bu sene giyicem bol bol gidicem denize bolca eğer işe falan girmezsem 2 7 Yorumla gonullyarasıı +1 yıl sen gıyme ama taytda gıyme sen :D Yorumla øhëŕâø +1 yıl 😂😂Niye apla😢 neydi günahımız Yorumla øhëŕâø +1 yıl bıcıldak gezemiycemiyiz yağhni Yorumla gonullyarasıı +1 yıl gecen bır soruda gördumde senı ordan yazdım :D Yorumla øhëŕâø +1 yıl hee anladım zaten😅 k*cımız var diye dışlanıyoruz Yorumla gonullyarasıı +1 yıl keske bende dıslansaydım ya konusmak ısterdım senınle :D Yorumla øhëŕâø +1 yıl hm konuşabiliriz cnm😄 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Evet hazırım, haftasonları ve yıllık iznimde kaçıcam bir yerlere biliyorsun sende 🥰🥰 2 0 Yorumla
isimkullanmayacam Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 50% +1 yıl Mayo bikini hazirda vucut pek hazir degil. Hazirliyorum ama😊 1 0 Yorumla
isparos Takip Et Master Yaş: 50 , eic 60% +1 yıl Değilim, yaza kadar olacağim inşallah. 3 3 Yorumla gonullyarasıı +1 yıl ne gıbı bır sorun var canım :d Yorumla isparos +1 yıl Kilo sorunu var 😅😅 kurbanda kesilecek danalar gibi olduk daha ne olsun. Yorumla gonullyarasıı +1 yıl yok bence sen guzelsın kendıne haksızlık edıyorsun Yorumla
Eskidenkayıtolanbiri Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 😅 Hazır ama izin çıkmıyor kiEşimdn 2 2 Yorumla gonullyarasıı +1 yıl cıkar bırgun ya D: Yorumla Eskidenkayıtolanbiri +1 yıl Umarim Yorumla
erinandreeva Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Bol bol sipariş verdim. Gerçekten deli gibi alışveriş yaptım ahahah 0 0 Yorumla
hayalmee Takip Et Master Yaş: 37 , eic 70% +1 yıl Hiç gitmedim gitsem de tesettürlüyüm bikini mayo benlik değil davet için teşekkürler 0 2 Yorumla estetiayenemel34 +1 yıl Aaa hiç denize gitmedibizmi gercwkten Yorumla hayalmee +1 yıl @estetiayenemel34 hayır denize gitmedim bir kere kaplıca havuzuna girdim sadece kenarından tutunarak kaldım Yorumla
naznaznazli Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Hemde nasıl denize grk yok disari cikalm artk ytr😂 1 13 Yorumla oski35 +1 yıl Sıkıldınmı Yorumla naznaznazli +1 yıl @oski35 çok hemde Yorumla oski35 +1 yıl Ne yapmayı düşünüyorsun Yorumla naznaznazli +1 yıl @oski35 hiçbişey alstm galibe evde olmaya ama skldm ne blm Yorumla oski35 +1 yıl Tatile gitmeyi düşünmüyormusun Yorumla naznaznazli +1 yıl @oski35 blmyrm pandemiye bagli izin verirse gdcz😂 Yorumla oski35 +1 yıl Kiminle nereye Yorumla naznaznazli +1 yıl @oski35 gidersek ailemle giderim arsuza falan Yorumla oski35 +1 yıl Nereyi düşünüyorsun Yorumla naznaznazli +1 yıl @oski35 arsuz iste orlr guzel seviyorum Yorumla oski35 +1 yıl Nasıl arzusuz seviyorlar Yorumla naznaznazli +1 yıl @oski35 neden bence otelleri ve gece hayati mükemmel diskolari insanlar sahillerde gitarlarla sarki caliolr oynuyolr kimse kimsenin umrunda degl herkes kendi eglencesinde halay ceken oynayan dans eden ne istysn var baya eglencelu Yorumla oski35 +1 yıl Sen ne istiyorsun. Peki Yorumla
mervesse_ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Tatile gitmeyeceğimiz için hazırım diyemicem 3 0 Yorumla
impulsegirl-94 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl inşallah hazırım olucaz bakalım kapanma olmazsa :) 4 5 Yorumla gonullyarasıı +1 yıl sen hazır gıbısın canım fotodakı sen ısen :d Yorumla impulsegirl-94 +1 yıl @gonullyarasii kesinlikle hazırım ama kapanma olursa moralim bozulur ya :( evet benim canım :) Yorumla gonullyarasıı +1 yıl senden bıraz destek almak ısterdım Yorumla impulsegirl-94 +1 yıl @gonullyarasii ne konuda canım Yorumla gonullyarasıı +1 yıl tkp atarsan yazayım ordan konusalım? Yorumla
yellowflower_23 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 53% +1 yıl bu sene gidebilecek miyiz bakalım denize? 2 0 Yorumla
Bıngıl_Forever Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bikine ve ya mayo giymeyen biri olarak hazırım 2 4 Yorumla oski35 +1 yıl Neden Yorumla Bıngıl_Forever +1 yıl @oski35 ne neden? Yorumla oski35 +1 yıl Giymiyormusun yani Yorumla Bıngıl_Forever +1 yıl @oski35 giymiyorum. Sorun ne? Yorumla
cerenjmo Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl şimdiden bakıyorum internetten alcam 2 7 Yorumla oski35 +1 yıl NE tarz düşünüyorsunuz Yorumla cerenjmo +1 yıl @oski35 özellikle aradığım bir şey yok. hoşuma giderse alırım diye bakıyorum Yorumla oski35 +1 yıl Kaç tane var Yorumla cerenjmo +1 yıl @oski35 geçen senekiler olmuyor😂 yani yok Yorumla oski35 +1 yıl Küçükmü oluyor büyük mü Yorumla cerenjmo +1 yıl @oski35 niye sizi bu kadar ilgilendiriyorr Yorumla oski35 +1 yıl Sordum Yorumla
çkf001 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl pandemide herkes oldu 70-80 kiloçoğu kişi bu sene pandemi geçsede evden çıkamaz 1 0 Yorumla
statiQ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 89% +1 yıl Olmaz. Tercihim her zamanki gibi slip mayo olacak 1 0 Yorumla
ireemt5 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evtt girdim bile denize yasak yok :d 1 2 Yorumla estetiayenemel34 +1 yıl Aaa nasik girdin kız nerede girdin Yorumla ireemt5 +1 yıl Beykoz Riva Yorumla
su_tanrıcası Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Valla kacamakta olsa gidilir bı plana bakar iş 🤣 1 3 Yorumla estetiayenemel34 +1 yıl Kesinlikle kısacık kalan yaz aylarını boş geçirmemek. gerek Yorumla su_tanrıcası +1 yıl @estetiayenemel34 korona olursa zor biraz ama yinde gidicem ben mdkdkdns Yorumla estetiayenemel34 +1 yıl Nereye gidicem var mı. plan Yorumla
Birbendoğru Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Hazır hazır ama bu sene denize gidebilecek miyiz 0 0 Yorumla
byznr2626 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Denize girmeden yaza yaz denmez 3 1 Yorumla oski35 +1 yıl Neden Yorumla
masukkeci Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl sonunda yaz geliyor ya 💃 2 5 Yorumla oski35 +1 yıl Gidecekmisin tatile Yorumla masukkeci +1 yıl @oski35 tabii kiii Yorumla oski35 +1 yıl Nereye Yorumla masukkeci +1 yıl @oski35 ege vazgeçilmezim Yorumla oski35 +1 yıl Her sene gidiyormusum Yorumla
mysticalstarfish Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hazırr 2 8 Yorumla estetiayenemel34 +1 yıl Nereye gideceksin Yorumla mysticalstarfish +1 yıl Yani yasaklar kalkarsa tabi bizim yazlığa orda yüzücem Yorumla estetiayenemel34 +1 yıl Ooo yazlık var ha nerede Yorumla mysticalstarfish +1 yıl Rizee Yorumla estetiayenemel34 +1 yıl Him normalinde nerede yasiyosun Yorumla mysticalstarfish +1 yıl Rize'de Yorumla estetiayenemel34 +1 yıl Him hiç gelmedim. orslarw nasıl gerçi Trabzon Giresun Sinop Kastamonu Yorumla estetiayenemel34 +1 yıl Oraları gezdim Yorumla
EndArYa Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Olabilir evt 1 1 Yorumla oski35 +1 yıl Nasıl bir tarz düşünüyorsun Yorumla
Bilmekistiyorumm2 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evett 🥳 1 1 Yorumla estetiayenemel34 +1 yıl Planlar hazırım. nereye yolculuk Yorumla
atomosman Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Sortum hazır 1 1 Yorumla atomosman +1 yıl Ama bikini mayoyu giymeyede güzel fizik lazim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Çoktan hazırız :D :D
Davet için teşekkürler ama o tarz giyinmediğim için hazırım diyemeyeceğim. Faydalanırım denizden sudan tabii ki ama bikini vs. tercihim değildir.
Evet geçen sene Bikini almıştım çok güzel fazla denize gidemedim bu sene giyicem bol bol gidicem denize bolca eğer işe falan girmezsem
sen gıyme ama taytda gıyme sen :D
😂😂Niye apla
😢 neydi günahımız
bıcıldak gezemiycemiyiz yağhni
gecen bır soruda gördumde senı ordan yazdım :D
hee anladım zaten😅
k*cımız var diye dışlanıyoruz
keske bende dıslansaydım ya konusmak ısterdım senınle :D
hm konuşabiliriz cnm😄
Evet hazırım, haftasonları ve yıllık iznimde kaçıcam bir yerlere biliyorsun sende 🥰🥰
Mayo bikini hazirda vucut pek hazir degil. Hazirliyorum ama😊
Yasaklar biter bitmez denizlerdeyim yeni 3 tane bikinimle😊
Değilim, yaza kadar olacağim inşallah.
ne gıbı bır sorun var canım :d
Kilo sorunu var 😅😅 kurbanda kesilecek danalar gibi olduk daha ne olsun.
yok bence sen guzelsın kendıne haksızlık edıyorsun
😅 Hazır ama izin çıkmıyor ki
Eşimdn
cıkar bırgun ya D:
Umarim
Bol bol sipariş verdim. Gerçekten deli gibi alışveriş yaptım ahahah
Hiç gitmedim gitsem de tesettürlüyüm bikini mayo benlik değil davet için teşekkürler
Aaa hiç denize gitmedibizmi gercwkten
@estetiayenemel34 hayır denize gitmedim bir kere kaplıca havuzuna girdim sadece kenarından tutunarak kaldım
Hemde nasıl denize grk yok disari cikalm artk ytr😂
Sıkıldınmı
@oski35 çok hemde
Ne yapmayı düşünüyorsun
@oski35 hiçbişey alstm galibe evde olmaya ama skldm ne blm
Tatile gitmeyi düşünmüyormusun
@oski35 blmyrm pandemiye bagli izin verirse gdcz😂
Kiminle nereye
@oski35 gidersek ailemle giderim arsuza falan
Nereyi düşünüyorsun
@oski35 arsuz iste orlr guzel seviyorum
Nasıl arzusuz seviyorlar
@oski35 neden bence otelleri ve gece hayati mükemmel diskolari insanlar sahillerde gitarlarla sarki caliolr oynuyolr kimse kimsenin umrunda degl herkes kendi eglencesinde halay ceken oynayan dans eden ne istysn var baya eglencelu
Sen ne istiyorsun. Peki
Tatile gitmeyeceğimiz için hazırım diyemicem
inşallah hazırım olucaz bakalım kapanma olmazsa :)
sen hazır gıbısın canım fotodakı sen ısen :d
@gonullyarasii kesinlikle hazırım ama kapanma olursa moralim bozulur ya :( evet benim canım :)
senden bıraz destek almak ısterdım
@gonullyarasii ne konuda canım
tkp atarsan yazayım ordan konusalım?
bu sene gidebilecek miyiz bakalım denize?
Bikine ve ya mayo giymeyen biri olarak hazırım
Neden
@oski35 ne neden?
Giymiyormusun yani
@oski35 giymiyorum. Sorun ne?
şimdiden bakıyorum internetten alcam
NE tarz düşünüyorsunuz
@oski35 özellikle aradığım bir şey yok. hoşuma giderse alırım diye bakıyorum
Kaç tane var
@oski35 geçen senekiler olmuyor😂 yani yok
Küçükmü oluyor büyük mü
@oski35 niye sizi bu kadar ilgilendiriyorr
Sordum
pandemide herkes oldu 70-80 kilo
çoğu kişi bu sene pandemi geçsede evden çıkamaz
Olmaz. Tercihim her zamanki gibi slip mayo olacak
Evtt girdim bile denize yasak yok :d
Aaa nasik girdin kız nerede girdin
Beykoz Riva
Valla kacamakta olsa gidilir bı plana bakar iş 🤣
Kesinlikle kısacık kalan yaz aylarını boş geçirmemek. gerek
@estetiayenemel34 korona olursa zor biraz ama yinde gidicem ben mdkdkdns
Nereye gidicem var mı. plan
bi yazlığa gidelim de bakarız 🙄
Hiç tatile gitmedim mayom bikinim yok
Hazır hazır ama bu sene denize gidebilecek miyiz
Hayır hazır değilim hem de hiç
Denize girmeden yaza yaz denmez
Neden
sonunda yaz geliyor ya 💃
Gidecekmisin tatile
@oski35 tabii kiii
Nereye
@oski35 ege vazgeçilmezim
Her sene gidiyormusum
Bu yaz tatil yok
Hazırr
Nereye gideceksin
Yani yasaklar kalkarsa tabi bizim yazlığa orda yüzücem
Ooo yazlık var ha nerede
Rizee
Him normalinde nerede yasiyosun
Rize'de
Him hiç gelmedim. orslarw nasıl gerçi Trabzon Giresun Sinop Kastamonu
Oraları gezdim
Evvet kesinlikle ama. acarlarsa olajlari
Eğveğğtt
Hazırım
Olabilir evt
Nasıl bir tarz düşünüyorsun
Evet hazirim
Hazirim☺
evet hazırr
Evett 🥳
Planlar hazırım. nereye yolculuk
Yasak başlamadan öncedir denize giriyorum.
bi giyinde bakalım
Hayır değiliz
Yess
Evet
Ewet hazır askim
Sortum hazır
Ama bikini mayoyu giymeyede güzel fizik lazim