Bekarım, maddi sıkıntım var; evlenip gitsem çok pahalıya patlar mı bu gezim, umreye de gitmek istiyorum
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir cacık yok arap bedevi çöllerinde, yarım akıllı tiplere para kazandıracağına paranı ülkende harca. İlla bir iyilik yapmak istiyorsan da bur miktar Darüşşafaka, biraz Lösev, biraz da Mehmetçik vakfına bağışta bulun o zaman huzur da bulursun. Araplara değil, memlekete bir faydan olmuş olur.
Off zihniyete bak pardonda ahirette mahşer de dilin arapça olacak bunun bilincindesindir umarım ayrıca banane şimdiki zaman insanlarından peygamber efendimizin sav geçtiği yerleri görmek istiyorum
Bilincinde mi? Yok bilincinde değilim çünkü yok öyle bir şey. Elin arabının kolpasına inanacak kadar saf değilim, okudum araştırdım ve iğrendim okudukça. 9 yaşında kızla gerdeğe girmesini, gelinine aşık olup evlenmesini dahi sindirmiştim ama her araştırmada bir iğrençlik çıktığı için artık malum kişi midemi bulandırıyor. Onun uydurduğu sahte el-ilah putuna da kanacak halim yok, arap putu el-ilah diye aratırsanûz müzede kuzu kuzu yatan Allah heykelini görürsünüz. Arabın biri puthane olan Kabe içindeki yüzlerce putu kırıp baş putu bırakıp artık tanrımız tek diyecek, bende tamam o zaman diyeceğim hee? Gördüğün üzere ölüp cesadim çürüdükten sonra dirilip arabın dilini konuşacağım gibi bir düşünceye sahip değilim. 😅😅
Sen kurban ol Allah'a ve onun elçisine pislik herif yorum dahi yazma ve sorumdan da uzaklaş Allah seni ıslah etsin.
Kurban benim inanışımda yok, ayrıca olmayan uydurma masal kahramanlarına neden kurban alayım anlamadım? 😅😅 Olmayan üfürmeler kimseyi ıslah da edemezler. 😌
Merhaba canım! Böyle manevi değeri yüksek bir yolculuk hayali kurman çok güzel, seni anlıyorum. 💖
Umre gibi özel seyahatler, paketin içeriğine ve gittiğin zamana göre çok değişiyor aslında. Bekar olmak ya da evli olmak doğrudan fiyatı etkilemese de, iki kişilik odalar daha ekonomik olabiliyor bazen.
Bence en güzeli, farklı tur şirketlerinin umre paketlerine bir göz atman. Fiyatlar malum sürekli değişiyor, o yüzden net bir şey söylemek zor. Ama hayallerini erteleme, araştırınca bütçene uygun bir şeyler bulabilirsin mutlaka! ✨
Cevap
2Cevap
İnşallah gidersin 🙏👍🏻 tur rehberleriyle konuşup bilgi alman daha iyi olur
Amin sanada nasip olur inşallah canım 🩷
Teşekkür ederim aşkım 😘
İnşallah yüce Rabbim nasip eder
Amin sizede inşallah Allah razı olsun
İnşallah gidersin bir vesileyle
Amin Allah razı olsun kardeşim
zaten onun için peygamber var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?