Tarsus'taki kazıda 1 yıldır Tarsuslu olan ve Hıristiyanlığın kurucularından olan Aziz Paul'ün incili aranıyor. Bu incilin ilk incil kadar değerli olduğu biliniyor. Sizce bulunması halinde Arapların Kabe sayesinde, sermayesiz ve emeksiz elde ettiği paracıkları bizler de Hristiyan aleminden kazanabilir miyiz?
Tarsus'taki kazıda Aziz Paul'ün incili aranıyor. Bulunursa ülkemizde din turizmi başlar mı?
Hristyanlar müslüman ülkelerden cekiniyor, eger Türkiye iyi reklamini yaparsa, Turizm olabilir. Ama simdiden Hristyan ülkeleri Türkiye'nin Avrupa Birligine girmelerine karsilar, Müslümanlari ISID yüzünden karaliyorlar, Erdogan'i da Diktatör olarak ilan ediyorlar. Türkiye tehlikeli tatil ülkesi olarak degerlendiriliyor. Erdogan daha cok Avrupa'ya acik politika yürütebilirse, bu mümkün olabilir. Hem Kabe zaten müslüman ülke ve müslümanliga agit Degerleri var. Ama Türkiye müslüman ülkesi, Hristyan ülke olsaydi akin kesinlikle olurdu.
Keskeeeee nerde bizde o şans! Hele hıristiyanlarda, bizdeki gibi 1 kere gittiği halde ihtiyacı olanlara yardim etmeyip 2'nci, 3'üncü hatta 4'üncü kez giden aptallardan varsa yaşarız! Ama sanmam bu kadar aptal olabileceklerini.
Bu kazıda Dakyanus a ait birşeyler aranıyor diye biliyorum , dakyanus (roma imp decius ismi ) Ayrıca İzmir Efeste Meryem ananın evi var öyle kutsal bir mekan pazarlanamıyor , Antalyada aziz nicholas ( namı noel baba ) iyi pazarlanamıyor , maksat dini açıdan bütün yerleri pazarlamk değil ama tanıtım vs yapılmıyor , beni kültür ve turizm bakanı secin görün değişikliği;)
Tilkinin biri yavrusuna demiş ki: - Yavrum, bütün bu bağlardaki üzümlerden yiyebilirsin. Sadece köyün mollasına ait bağın üzümleri hariç... Hatta aç kalsan dahi o bağı aklına bile getirme.
Genç tilki babasına sormuş: - Neden? O bağın üzümleri zehirli mi?
Tilki yavrusuna cevap vermiş:
- Hayır, çocuğum. Eğer molla bağından üzüm yediğimizi anlarsa yarın hemen “tilki eti helaldir” diye #fetva verir ve neslimizi yok eder.
Gücü, insanların cehaleti üzerine kurulmuş toplumlara hiç bir zaman bulaşma.
Ne incili kardeşim. Orda 40 ton altın buldular. Bu da ülkemizin ekonomisine çok büyük katkı saglayacak. O altın dünya mirası kullanamayız normalde. Tabiki söylemeyecekler. Boşuna reisi cumhurumuz yastık altındaki altınları bankaya yatırın demiyor. Boylece bukunam altın piyasaya sürülüp farkedilmeyecek.
Kardeşim ben tarsusluyum o evin oncesi var biauru olaylar oldu. Özel harekat polislerinin ne işi var sende orda altının bulunmasıyla yastık altı altınları piyasaya sürün denmesi manidar degil mi?
Kardesim biliyorum ben de mersinliyim:) bit yeniği oldugu asikar. Bakalim isin icinden ne cikacak. Ama bulunan altinlara yastikalti altin muamelesi yaparsa vay halimize😊
Niye vay halimize olsun turkiye cumhuriyetinin hazinesine girecek ne güzel. Avrupada kriz olduğunda ingiltere hazinesindeki altın miktarını söyledi etkilenmedi bile. Altın cok onemli o altının degeri simdiki altınin degeri neyse o ne eksik ne fazla eritilip piyasaya surulecek. Bence çok mantıklı hareket yastik alti altinlarida hafife alma derim cikar yani turk milletinde cok rahat hemde ;)
Kardeşim çok çok saf altındır. Onu tarihi eser diye kullanmıyacagız isterse 10 bin yıllık olsun. Eritip piyasaya sürecegiz onun icin 2 bin yıllık 5 bin yıllık altın olmasının hic onemi yok.
şunu bılın dünya üzerındekı yeraltı çalışmaları her ülkede her zaman gızlenmış bunun ıçın çarpıtılmıştır. bıraz hayal edebılrısek bunun kamuoyunun dıkkatını çarpıtmak ıçın yapıldığını ve netıcede bulunacak olanın avrupaya verıleceğını elımızdekını muhafaza edemeyeceğımızı söylüyorum
Abi senin hiç utanman yok mu burda her kıza canım cicimli konuşuyosun 19 yaşında senden haşlanmış biri olabilir o benim arkadaşım burda öğretmenim bilmem neyim diyip milletin güvenini kazanıp o kıza Penis resmini atiyosun ondan da istiyosun o atmayınca engelliyosun onda bütün yazismalar duruyo sen ne ayaksin abzurd denen kaşar 31 yaşında beyni 3 yaşında biri sana inanmış ama biz yemeyiz
Tarsus cok eski ve kokleri ta buyuk iskender oncesi doneme kadar M. Ö 450 500 ya bizfe boyle cok sehir var amoriun sehri diger antik kentler efes vs buralara yeterince onem arastirma verilmedigi kanaatindeyim
Olabilir bende çok merak ediyorum. Bide Tarsus bize baya yakın ben adanada yaşıyorum. Tarsus ta çok akraba var çok gittim baya gezdim. Aziz paulus kutuşu eshabi Kehf yedi uyurlar mağarası falan var Hristiyanlik tarihi açısından önemli bir yer zaten Tarsus
En İyi Cevaplar