Ehliyet direksiyon sınavında göz ucuyla ayna kontrolü yasak mı, komisyon beni bilerek mi bıraktı?

Ehliyet sınavına girdim ve kaldım. Bundan 2 yıl önce bir hoca ile beraberdim ve o bana sadece göz ucuyla bakmamı söylerdi. Eğer kafamı döndürüp bakarsam sınavdan kalabileceğimi söyledi, öyle aklımda kalmış. Sonra sınava tekrardan girdim ve bana hoca şunu söyledi; sağa sola hiç kafanı çevirmiyorsun, hiç aynalara bakmıyorsun falan dedi. Aslında göz ucuyla bakıyordum ama hani Google'a girip araştırdığım zaman da yasaktır falan yazıyor. Bu adam beni bilerek mi bıraktı sizce? Çünkü ben arabanın arkasındayken şunu söyledim, ben aileme ne diyeceğim dedim, komisyon gıcıktı dersin dedi, güldü. Bir de böyle çok üzüldüm, orada kendi hocama da söyledim, sürüş yaptım oysaki çok güzel kullanıyorsun, neden bunu yaptılar bilmiyorum, şaka gibi falan dedi bana. Olanları anlatınca tek taraflı da dinlemenizi asla istemem ama olay bundan ibaret cidden.
Ehliyet direksiyon sınavında göz ucuyla ayna kontrolü yasak mı, komisyon beni bilerek mi bıraktı?