Direksiyon sınavından komisyon yüzünden kaldım nereye şikayet edilir?

çok güzel araba sürüyorum ders hocalarım da hep öyle diyor ama bugün ikinci sınavımda denk gelen komisyonlar yüzünden çok zor zamanlar geçirdim. başladığımda zaten telefonla konuşuyordu sesli sesli. kaba kaba uyarılar. bir oldu iki oldu sesimi çıkarmadım. adam her şeye karıştı resmen. sakindim aslında ama o daha çok heyecanlandırmaya çalıştı. bırakmak için binbir türlü şey denedi resmen. dolandım geldim artık en sondan bir önceki durak olan paralel parka. yine konuştu etti ayarımı kaçırdım onun yüzünden kaldırıma çok yaklaştım. kurtarmaya çalışmaya çalıştım bilmiyormuşsun zaten diyor ben de biliyorum dedim sert sesle daha da söylerdim de zor tuttum kendimi. olmadı maalesef diyor bir de slk. arkaya geçtim hala konuşmaya devam ediyor kendini haklı çıkarmak için. dudağımı ısırıyorum ağlamamak için o derece. indim arabadan bıraktım kendimi ağladım artık. sinirim çok bozuldu ne heves kaldı ne bir şey ikinci sınavımdı zaten. sınav parkuru da değişecek bundan sonra. sil baştan yeniden çalışma, ezber yapmam gerekecek. yoruldum...

Direksiyon sınavından komisyon yüzünden kaldım nereye şikayet edilir?