Ehliyet kursu direksiyon sınavına girmedim?

merhaba arkadaşlar ben şubatta ehliyet kursuna yazıldım ama ilk ay ders istememe rağmen hava çok soğuk motor sürülmez gelme dediler Mart ayında kursa sadece bir defa gittim sonra karantina başladı hazirana kadar haziran ve temmuzda motosiklet derslerini hiç almadım onun yerine bisiklet çalıştırıp ertelediler temmuz sonunda ise direksiyon sınavı hakkımın sadece bir tane olduğunu dile getiren bir mesaj gönderdi kurs bikere ben direksiyon derslerimi almaya başlamamıştım sınav hakkım neden yandı kafayı yicem ehliyet kursu da çok sert davranıyor ben de kadın olduğum için çekiniyorum ama artık sabrım bitmek üzere sizce ne yapmalıyım bunlar dosyam yansın diye oyaladılar resmen şimdide derse gittiğimde hoca merbaba bile demiyor ağız burun dalasım geliyor tek dertleri para anlayacağınız bir başımayım bana biri yol göstersin rapor alırsam direksiyon sınavım ertelenir mi raporu özel hastaneden hasta olmadığım halde alabilecekmiyim lütfen biri yardım etsin ne yapacağımı şaşırdım dosyam yanarsa yeniden para isteyecekler ben öğrenciyim motosiklet için para biriktirmeye Çalışıyorum dosyamın yanması çok saçma ne yapacağımı şaşırdım dosyam yanarsa yeniden para isteyecekler benden ama daha hiç sınava girmedim bile daha hiç sınava girmedim bile ve sadece tek bir hakkım var muhtemelen ondan da kalıcam ve sadece iki hafta süremm kaldı 😪😪😪
Ehliyet kursu direksiyon sınavına girmedim?