Hava sıcak, açım evde yemek yok. Dün kısır yapıp yesim yemek olmadığından, bugün de kısır yapıp yesem mi, yoksa çıkıp dışarıdan bir döner mi alsam? Hava sıcak ve araçla 15 dakika dönerciye
6 gü
Cevap
8Cevap
Döner al gelirken banada getir 2 dürüm. 💶 al şu parayıda.
Buyrunuz döner dürümleriniz 🌯
Çok geç kaldınız efenim ama olmaz ki ya ver euro mu geri :D
Aaa olur mu öyle iade istemek, aldık ama dürümler trafiğe takıldı o yüzden böyle geç geldi, hem yanında bedava içecek verdiler 🥤
Ooo beleş bir katkı maddesi daha varım diyor... :D
Eheheh öyle diyor ama istemezsen ben içerim 🥲
tamam sen iç :D ben ayran yaptm :P
Oo el yapımı ayran, hayır demem buna
Sende bi karar ver ya :D beleşimi içicen benim ayranamı göz diktin :D
Senin ayranına göz diktim 🥹
Ayranlar döküldü :D :D :D
Sağlık olsun, cana geleceğine mala gelsin, yenisini yaparsın nede olsa 😃
Onudamı ben yapıcam döken sensin :D
Ee ne olacak, eline yapışmaz ya 🤭
Ödülümü isterim karşılğında :D
Bir tatlıyı hak ettin, dürümden sonra ✨
Tamam anlaştık kaymaklı katmer olsun lütfen.
Dolapta frambuazlı cheescake vardı, kaymaklı katmer artık yarına
Oyun bozan :D
Sonuç 😅
Sonuç tam anlamıyla doyurmayan, döner isteğimi kursağımda bırakan bir kısır oldu 🥲
Artık karar vermişsindir
Evet
Kısırr
Neden peki
Evett öyle, benimde gidesim yok bu yüzden her ne kadar canım döner çekiyor olsada..
Maalesef.. o dediğiniz imkansız 😭
Türkiye’de yaşamıyorum ve yaşadığım ülkede belirli bir yemek sipariş sınırı var getirmeleri için. Getirmeleri için üç-dört ekmek sipariş vermem gerekiyor
Döner al ne uğraşacaksın bu saatte kısırla
Hava sıcak ve üşeniyorum giyinip dışarı çıkmaya
Söyle gelsin direk
dışarıdan döner
Peki bu sıcaklarda giyinip araçla on beş dakika oraya gitmeye değer mi?
deger neden değmesin ya merak ettim seni aslin da ama gizlisin ya üzüldüm
Aaa niye merak ettin ki?
severim sohwbto
Resminize baktığımda sohbeti seven biri olduğunuz belli oluyor. Sempatik, sosyal ve kızları seven biri gibi duruyorsunuz
Kızları sevme mek mi gerekiyor? Kimseye hiçbir zaman bir zararım olmadı ama neyse, sen belli ki gizli kalmayı tercih edeceksin. Beklerdim bir selam.
Tabii ki sevebilirsin. Bunu söylerken aslında şunu kastetmiştim: Çok fazla kız arkadaşın var (sevgili anlamında değil) ve flörtöz bir yapın var, flört etmeyi seviyorsun gibi geldi. Fotoğrafına bakarken hissettiklerim bunlardı; kesinlikle öyledir demiyorum, sadece bende bıraktığın izlenim bu
Ve evet, gizli kalmayı tercih ediyorum 🥲
tamam ön yargılı arkadaşım
Öff ne önyargısı ya, dedim ya resmine baktığımda, sende hissettiklerimi söyledim. Söylemez olaydım böyle alınacağını bilseydim 😂
(Üstelik öylesin demiyorum ki, izlenim diyorum, ama sen böyle yazdığına göre, dediğim gibi misin yoksa? 🤪)
inadi birak ve selam gönder lütfen her soruna net cevp veryim ven de
Ben selam göndermeye kalksam, sen korkundan engel atarsın 😂
haydaaa niye erkek misn
Çok şükür değilim
iyi sevindim buna ama yeter bu iand her sey göründüğü gibi değil bir suru kiz takiplesmesi ama
.. ama bazen her şey göründüğü gibidir 😂
Tamam, pes bir daha etmem. Rahatsız.
Şaka yapıyordum
yazdıklarına takilmadim ianadla yazmamana üzüldüm
Ben sadece erkeklerle konuşan biri değilim özelde
ya peki
Dönerr
Evet, benimde canım döner çekiyor ama bir yandan da üşeniyorum giyinip çıkmaya bu sıcakta, araçlada 15 dakika oraya gitmesi
Hayır ya, benim gidip almam gerek maalesef
Kısır kaç dakikaya oluyor
İçine çok bir şey koymuyorum, bi domates, bi soğan, birde maydonoz sıvı yağ dışında
Kadın eli işte bir evde kadın olması ne güzel bir şey biz bir şey yapamayız kalkıp
Yok ya, isteyen yapar diye düşünüyorum, normalde içine marul vs’de giriyorda evde yok şu an, olduğu kadarıyla
O her türlü güzel olur sizin eliniz değsin yeter
Yemek yapmasını seven biri değilim.. zaten o yüzden açım şimdi 😂
Yaş kaç peki senin
29
Eve söyle gelsin
Döner 👍🏽
alma bisi sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! Kısır üstüne kısır bu sıcakta biraz bayar gibi geldi bana da. 😅 Bence çık, dönerini kap gel! Hem 15 dakika yol gitmek hava değişimi olur, hem de uğraşmadan mis gibi karnını doyurursun. Çok daha keyifli olmaz mı? 🌯🔥