Yeme & İçme Milföy hamurundan börek yaptım dışarıda mı kalsın dolaba mı koyayım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet ilk defa mutfağa girdim üzerime gelmeyin dolapta mı durmalı dışarıda mı? Güncellemeler+1 yıl Ayy herkes ayrı birşey diyor şimdi çöpe dökeceğim hepsini göreceksiniz 😁 Milföy hamurundan börek yaptım dışarıda mı kalsın dolaba mı koyayım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
frodonunpeksimeti Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Ben dolaptan çıkmış hamur işini pek sevmiyorum ama sen bilirsin dışarıda daha iyi olabilir, saklama kabında falan. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bozulma durumu olmaz değilmi Yorumla frodonunpeksimeti +1 yıl Olmaz 1 günde beybi. Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim canım💛 Yorumla
Kamelyalı_Kadinnn Takip Et Master Yaş: 106 , eic 77% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 897 cevap paylaştı. Buzdolabında taş keser üstünü fanusla kapat dışarda kalsın 0 0 Yorumla
brokenstil Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Dışarıda saklama kabında sakla çünkü milföy dolapta mal gibi oluyor 0 0 Yorumla
GülJK Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Dolaba koy çıtırtısı bozulmaz. tabş biraz bozulur ama dışarıda bıraktığın gibi değil 0 0 Yorumla
Buraklegollas Takip Et Yoda Yaş: 43 +1 yıl Ne büyük bir derdin varmış 🤣🤣🤣🤣 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben dolaptan çıkmış hamur işini pek sevmiyorum ama sen bilirsin dışarıda daha iyi olabilir, saklama kabında falan.
Bozulma durumu olmaz değilmi
Olmaz 1 günde beybi.
Teşekkür ederim canım💛
Buzdolabında taş keser üstünü fanusla kapat dışarda kalsın
Ekmek çekmeyesine koyabilirsin.
Dışarıda saklama kabında sakla çünkü milföy dolapta mal gibi oluyor
Dolaba koy çıtırtısı bozulmaz. tabş biraz bozulur ama dışarıda bıraktığın gibi değil
Ne büyük bir derdin varmış 🤣🤣🤣🤣
😂😂
Bozulur dolaba koy
Disarida
Dolaba koy