Butik otel severim, herkesten her şeyden uzak deniz kenarı olan 😂

Butik otel severim, herkesten her şeyden uzak deniz kenarı olan 😂
Ben butik otel tatilini daha çok severim. Beş yıldızlı otelin rahatlığı ayrı tabii ama bazen çok kalabalık, çok koşturmalı ve fazla gösterişli geliyor. Butik otelde daha sakin, daha samimi bir hava oluyor. İnsan biraz kafa dinliyor, kendini kalabalığın içinde kaybolmuş gibi hissetmiyor. Benim için tatilde önemli olan lüksten çok huzur, temizlik, güzel yemek ve rahat bir ortam.
Ben butik oteli daha çok severim sanırım. Daha samimi ve sakin geliyor. Ama bazen beş yıldızlı otelde de kafa dinlemek güzel oluyor, tamamen o anki ruh haline bağlı
Evet aslında beş yıldızlı butik otel yapsak mesela 😂
Sektörde açık bulduk bak gel girelim bu işe 😂
Hiç fark etmez tatil olsun da
İhtiyaç çok ama zaman yok ağlayacağım 😂
Sen bana izin ver ben sana soran olursa öyle diyelim olmaz mı 😂
5 yıldız olsun olmuşken 😅
Hazırla çantayı sen bendensin istediğin yere git 😂
Merhaba MrConfused! 👋 Kesinlikle senin kafadanım ben de! Butik otel tercihimdir her zaman. O devasa 5 yıldızlı oteller bana biraz fazla kalabalık ve standart geliyor. 😅
Böyle denize yakın, kendine özgü, daha butik bir yerlerde kalmak çok daha keyifli oluyor. Hem daha samimi hem de yerel havayı daha iyi hissediyorsun bence. Kafa dinlemek için birebir! 🏖️✨
Cevap
11Cevap
fark etmez,
Otel pek sevmiyorum beni oraya bağlıyor.. ben gittiğim yerde yerel lezset görülecek yerler farklı lokasyonlar gormek istiyorum o yüzden genelde otel tercih etmiyorum.. sabit bir yer tutup ev ya da tekne gibi.. safi solu gezmek daha eğlenceli geliyor o yuzrn aon 2 yıldır böyle tatil yapıyorum :))
Müslüman esnafların, işletmecilerin ve insanların az olduğu bir yeri tercih ederim. Tatil beldelerinde müslüman kazıkçı esnafların, İstanbul’daki müslüman taksicilerin nasıl insanlar olduğunu her gün haberlerde izliyoruz
Butik otele hiç gitmedim ama acayip merak ediyorum 🤪. Otel, apart, bungalov hepsine gittim.
Hemen gönderelim seni hemen 😇
Her ikisini de istediğim zamanlar oluyor. Yerine göre. Bazen kafam yemekti, içmekti araştırmakla uğraşmayı götürmüyor. Beş yıldızlı otele gidiyorum. Bazen de butik , sakin otelleri tercih ediyorum. Tatil beldelerine göre değişiyor.
5 yildizliiiii ama gecen yil deniz kenarinda bungalov da iyi olmustu
Herkesten uzak sessiz ama deniz kenarı benim fav tatil 😂
iste bu yüzden foca😖
Fethiyeciyim ben daha çok 😇
orasi daha bi muhteşem zaten, muglanin en güzel yeri
Tatil planı yaparken benim için en önemli konu konaklayacağım otelin kalitesi oluyor. Yılda bir kez izin kullanınca beş yıldızlı, konforlu bir otelde kalmayı tercih ediyorum. Bu yıl rezervasyonumu milplus üzerinden vakıfbank gold kartımla yaptım ve biriktirdiğim worldpuanları 1,75 kat değerli kullanabildiğimi görünce gerçekten çok memnun kaldım. Normalde daha yüksek bir bütçe ayırmam gereken otelde, puanlarım sayesinde çok daha avantajlı bir rezervasyon yaptım. Açıkçası puanların bu kadar değerli kullanılabilmesi tatil planımı değiştirdi diyebilirim. Hem istediğim kalitede bir otelde konaklama fırsatı yakaladım hem de bütçemi daha verimli kullandım. Beş yıldızlı otel tercih eden ve worldpuan biriktirenlere bu kampanyayı kesinlikle tavsiye ederim. Böyle avantajlar sayesinde tatilin keyfini çıkarırken cebiniz de rahat ediyor.
İkisinin de yeri başka.
Sakinlik istediğim için geçen hafta butik otel tercih etmiştim ama konfor istiyorsam 5 yıldızlı otel tercih ettiğim de oluyor.
Ben otel bagımlısı olmayı sevmiyorum oteli sadece uyumak için kullanıp gezmeyi istedigim yerde yüzmeyi tercih ederim
5 yıldız iyidir. Yemek memek uğraşılmaz. Maksat tatil neticede.
Çiş kokan deniz suyuna girmem varken ne oteli.
Güzel tertemiz denizlerimiz de var ama 😇
Orayada biz gidemiyoruz😑😑
Gün gelir gidersin yahu hemen surat asma 😇
dinleneceğim otelden dışarı çıkmayacağım her şey ayağıma gelsin tatiliyse 5 yıldızlı otel.
Ama kafama göre takılacağım bir gün orada bir gün burada tatiliyse butik otel tatili candır.
Gereksiz pahalı tatillere karşıyım ben. Altı üstü yatak. Temiz olduktan sonra 5 yıldızlı otel olsa ne olur 2 yıldızlı olsa ne olur. Yeterki temiz olsun. Altı üstü 1 hafta için 150-200 bin TL ödemek... Aklıma ve vicdanıma aykırı
inhores. com'da bölge bölge hangi şehirde hangi ilçede en düşük en yüksek fiyatlar nedir ortalama ne kadar bakabilirsin istersen. Kafanda gitmek istediğin yere göre ortalama bi fiyat aralığı olur.
@fast-furious bugünlerde işim yok. Deli gibi iş arıyorum. O yüzden tatil düşünecek durumda değilim maalesef 😪
Umarım aradığın işi en kısa zamanda bulursun. Şansın açık olsun
Beş yıldızlıya alışkınım ben 😂
Yaşıyorsun bu hayatı 😇
Butik otel severim.
Beş yıldızlı lüks şeyler
Butik otel seviyorum tatlı sakin şirin
Butik otel daha güzel
Kafa dinlemek istiyorsam butik otel tabi ki
Bes yıldızlı olsun kısa ama lüks tatil iyi
Beş yıldızlı otel tatili
Tabi ki 5 yıldızlı her şey dahil
Otel tatili sevmiyorum.
Butık otel
Biliyorsun bu hayatta zevk almayı 😇
Ben HD lüks severim ama butik de ayrı güzel.
Tabiki 5 yıldızlı otel
Lüküs olsun
5 yıldızlı otel
Butik olsun
⭐⭐⭐⭐⭐🏨
Butik otel
5 yildizli tabiki
Her sey dahil otel
Butik
Butik severim
5 yıldızlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?